- 24 Eylül 2019
- 103
- 37
- 18
- 48
- Konu Sahibi Aylin343534
İşte çok güzel örneğim hani dedim İstanbul dan geldim burnu havada demesinler hakir görmesinler dedim adım ay ne iyi gelin bizim kendi öz kızımız gelmez bahceye..yemek yaptım daha çok çeşit niye bilmiyorum dediler..kek yaptım komsunun gelini pasta yapıor dediler...ya bana boyle yapsalar ne kadar mutlu olurdum ..çok doğru dediniz iyilik insanı havaya sokuyorBaştan bu işlere hiç gitmicektiniZ cünkü kayınvalideler yaptıkça hep daha fazlasını beklerler.şahsen ben hiç bir yardmda bulunmadım baştan alıştırmadm kimseyi.fakat benm haramda şu oldu.yanlış konusurlar ignelerler hep susardım cvp vermezdm dedikodumu yparlardı yine söylemez susardm ben sustukça arttı en son hepsi bir kavga ettiler nasılsa bunun sesi cıkmıyo diye.günümüzde artık büyüklerimzde küçüklermzde malesef iyiylikten anlamıyorlar hep daha fazlasını yada sessiz kaldıkça nasılsa konusmuo diye üstüne saldrmayı tercih ediyorlar.halbuki bu bir saygı bu bir hoşgörü artık bu devirde kimse saygıdan hoşgörüden anlamıyo bunu ögrendim en iyisi mi kimseye iyiylik etmeyin