E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
bilirsiniz erkekler, biz bayanlari bazen deli ederler.
ornek vermek gerekirse bazen herisi en sona birakmalari, bazen vurdumduymazliklari, bazen bozulduklari seyi soylemeyip surat asmalari, onceden dusunulmesi gereken seyi dusunmemeleri, bazen ilgisizlesmeleri vs vs bu liste uzar gider
sizin de esiniz bazen sizi deli eder mi? cok sinirlenip uzuldugunuzde olayi buyutmemek icin neler yaparsiniz? nebiliyim mesela icinize mi atarsiniz yoksa esinizi cok iyi tanidiginiz icin ona gore mi davranirsiniz veya takmaz misiniz?
Yeni bir kıyafet gördüğünde üzerimde....
Yenimi aldın diye sorar....
Yooo vardı sen denememişsin derim :roflol:
atsan atamazsın satsan satamazsın çekiyoruz işte ne yapıcan.bu erkekleri fazla ciddiye almamakmı gerek acaba bilemiyorumki bazen çocuktan beter oluyorlar insanın evire çevire dövesi geliyorya neyse.
Tartışmalardan sonra hiçbişey olmamıs gibi davranmasından nefret ediyorum!
ben bi sorun oldugunu ve konusmamız gerektiğini söyleyince de olayı uzatan ben olurum.
iyide ben tam olarak bi konu hakkında nokta koymamıssam.uzalşmaya varamamışsam mutlu olamamki
ama baktım her defasında konuyu uzatan,sorun arayan moduna ben sokuluyorum bende onun gibi saldım cayıraaaaaa. artık ne zaman nerde patlarım Allah bilir
benide nişanlım çok kızdırıyo bazen şakkıdı
ben bana dokunmama cezası veriyorum öpmekde yok kaydirigubbakcemile3
evlenince ayrı yatak cezasına çevircem bunu :jeyyar: sırnaşık şey
ben bi sorun oldugunu ve konusmamız gerektiğini söyleyince de olayı uzatan ben olurum.
iyide ben tam olarak bi konu hakkında nokta koymamıssam.uzalşmaya varamamışsam mutlu olamamki
ama baktım her defasında konuyu uzatan,sorun arayan moduna ben sokuluyorum bende onun gibi saldım cayıraaaaaa. artık ne zaman nerde patlarım Allah bilir
bu sorunun cevabını evlenince vercem..ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?