eslerinizin sizi deli eden davranislari karsisinda aldiginiz onlemler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ben lafımı hiç esirgemıyorum içimde patlıcana dışımda patlasın gerçe eşimde suskun bırı degıldır aksıne agrasiftir ama bana mecbur napsın alıştı oda benı idare edıyo bazen kaale bile almıyo buda benı çıldırtıyo yada benı o anda güldürüyo bazen olmadık şey söylüyo olay tatlıya bağlanıyo

tamir işi olursa tamirciyi ben getiririm
konuşmamız lazım diyince hemen kaçar yada konuyu kapatır ...

................

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyy o kadar sinir edici hareketleri var ki şu sıralar hangisini sayıyım yaakötükedihüso
Gece kavga ederiz sabah aşkım bitanem diye arar.kafamçokkarıştı Buyrun cenaze namazına
Birde oburluğu sürekli karnı aç:mymeka:
Üff aklıma geldikçe sinirleniyom yaa en iyisi susuyum:a015:

Benim eşim çok ustadır beni deli etme konusunda...
Özel uğraşlar bile edindi bunu için kendine...

Aklıma ilk gelen ve en sinir olduğum şey, manyak bi sivilce avcısı olması.
Deli gibi yüzümde ve bilimum mecrada çıkan sivilcelerimi yolmak için saldırır.
Kaçıp kurtulamam bile.
Tek tük, minik sivilcelerimin bile peşinde koşar, onları bi güzel oynar ve yolar ve kızartır en güzelinden.
Bu huyundan nefret ediyorum resmen, hatta kanser ediyor beni... Gel gör ki çaresizim... senağlama

Bi de dışardan gelince soğuk ellerini içime soktuğunda öldüresim geliyor...
Boşıycam ben bi gün bu adamı yaaa ...
Tarihe ilk defa sivilce ve soğuk eller yüzünden boşanan çift olarak geçersem hatırlayın emii kötükedihüsokötükedihüso

hiçbir önlem alamıyorum sadece sessiz kalıyorum tepkim konuşmamak oluyor sanırım.

Son düzenleme:

ayy aynı ben ve nişanlım...

bızımkıde agresiftir bagırır cagırır ağzına gelenı sayar,genelde telde konusuyo oluruz kavga ederken.bende susarım susarım,bişi diyomusun der yok sonra konusalım derım tamam der kapatır. :dilcikar:

sonrakı konusmamızdada ben sakınce lafı sokarım,bu seferde benım on tane dedıgım senın bır tanen edıyor der.nolur benden ayrıl ama boyle laflar soyleme der.

ee bende durur durur tek laf ederım boyle altında kalırsın işte

herkes çok benze ya da aynı şeyleri yaşıyor yaa.... hayat ne garip....

aynı sorunları belki yüzyıllardır yaşıyoruz ama kimse bir şey değiştiremior neden acaba.:??

ay hangı bırısnı dıyeyım..o kadar cok ki..komple beni deli ediyor adam zati..klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…