Eslerınızle bır gununuz nasıl gecıyor

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
slm kızlar ben esımle uzun bır sure cıktıkdan sonra evlendık sımdı nerdeyse 10 aydır evlıyız

sorun su esım cok degısık bırı yanı evde cok sohbet olmaz GEL suraya bıraz yuruyelım yok yorgunum gel bankonda cay keyfı yapalım basım agrıyor dısarıya cıkalım keyfım yok bende kalabalık bır aıleden geldıgım ıcın cok sıkılıyorum zaten aksama kadar esımı beklıyorum bırde o gelınce sıkılıyorum

tamam esımle cok ıyı aramız bırbırımızı cok sevıyoruz eglenıyoruz arada gezıyoruz fılan ama cok degıl yaptıgımız tek sey annesıne gıtmek bırde kendı anneme gıtmek ben ıstıyorum kı aksam sole bır cekırdek alsak bıraz yurusek bır yerde bır cay ıcsek pazarları ozel seyler yapsak bır yerlere gıtsek aksamları balkonumuzda cay keyıflerımız olsa arkadaslarımız gelse gulsek eglensek ama yok yok yok

hıc evlılıge alısamadım hıc tek zevkım aılemın yanına gelmek arkadasımda pek yok komsularım desen oooooooo herkes kendı halınde

SIZLERIN ESLERI NASIL NASIL GECIO GUNLERINIZ

Son düzenleme:
Canım şu an sen ve ben hariç herkes eşiyle geçen bir gününün uyuma kısmını yaşıyor sanırımyerimseniben

evet cnm haklısın ama benım esım ısten gelıo pc flm ızlıo banada ancak bu saatler gelıo o uyuo

yelizcim söz eşim olsun bi kocayı alim yazacam sana günlerin nasıl geçtiğini (' ',)

mızmız valla ne diyeyim ekekler genelde böyleler.Tabiki istisnalar da vardır benimkine gelince o da benim zorumla gideceksek bir yere zorumla gider hele ki ilk evlendiğimiz yıllarda hiç gezmezdik o zamanlara nazaran şimdi çok iyi kendimi ifad ettiğimde az çok anlıyor artık beni ama fazla bırakmamak lazım kuyruğunu

of yaaaaaaaaaa evlılık bumuymus heeeeeeeeeee gelıo hemen yastıgını alıo tv ekranıdna uyuo kızıncada sabahdan aksama kadar calsııyorum dıo bu yuzden bende ıse gırcem karsılıklı uyuyalım tv basında

ayyyyyyynen valaa bizim eşler kardeşmi dicem ama ne alakaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben de eşimde, evde vakit geçirmeyi seviyoruz genelde. Hergün öğlenleri yemeğe gelir, orada vakit geçirirz, akşamları beraber oturup, elele televizyon izleyebiliyoruz. Birgün tatili var, onuda beraber alışveriş yapar, film izler ya da başka şekilde yine beraber değerlendiririz.

Bu beklentilerde olmanız normal. Bilgisayara fazla düşkün sanırım eşiniz, bu iletişimi inanılmaz derecede koparıyor zaten. En baştan burdan başlayabilirsiniz, biraz daha az bilgisayarda zaman geçirmesini rica ederseniz, oda size eşlik edecektir heralde. Alın çekirdeğinizi, çıkın balkona, çağırın eşinizi de , yok ne işim olur ,demez heralde.

benımkı der

ne balkonu ya derrrr otur oturdugu yerde nerdeyse ıkı yıllık olcaz bır gun cıkmadı cıkartmadı cay keyfıne

kızlar benimde hayalimde hep heyecanın taze kaldığı beraber her şeyi yapabildiğimiz bir evlilik var bayanssulusmile tamam beraber miskinlikte yapılır, ama ayrı ayrı da keyif alabilirsiniz, hem anlatıcak farklı seyleriniz olur.. mızmız arkadaşıma ithafen söylüyorum, belki siz balkonda çay sofrasını hazırlayıp sonrada eşinizi tatlı dille balkon keyfi yapmaya ikna edebilirsiniz,buna kim hayır diyebilir kii. o üşendiği için hayır diyordurr

sabahları beraber kahvaltı yapar işe gitmek için evden çıkarız. aşkam 7 gibi eve geliyoruz benden önce gelirse yemeği hazırlar. evi toplar ki beraber vakit geçirmeye zaman kalsın. yemeğimizi yeriz. ertesi günün yemeğini yaparım hemen. ardından da kek çırparım. abur cubur almayız çünkü marketten. içinde ne arazsanız var çünkü. eşimde çayı koyar oturma odasına geçeriz. dizimiz varsa izleriz. yoksa o ingilizce çalışır ben kitap okurum, market dergisine bakarım. acayip zevk alırım.kaydirigubbakcemile3
çayımızı içip meyvemizi yedikten sonra koltuğa uzanırız ve orda uyuyup yatağımıza geçeriz. hafta içi böyle geçiyor bizim.:sm_cool:
haftasonları kankalarımız var onlarda kalırız onlar bizde kalır. bebişleriyle oynarız. panoraya gideriz veya ankamall e. kocalarımız araba sevdalı olduğunda galerileri gezer. bizde yeni tarifler falan deneriz.zemuszemus
işte böyle geçiyor bizim günlerimiz.Allahım nazarlarda korusun

Ne güzel evli olup da tüm günleri,hayatı beraber yaşamak..
Güzel yanlarından bakmak lazım evliliğe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…