• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinizle, sevgililerinizle benziyor musunuz?

Konu başlığı yanlış yazılmış herhalde eşleriniz olacak sanirim
Sizi bu adamda çeken ne tam olarak

Cimrilik varya feciiii birsey
Benim işyerinde arkadaşım cimriydi onunla takılmayı geç yanyana en fazla yarım saat durabiliyordum
Onun gelecek planları varya insan kanser eder.
Ki çevremde de var bu tiplerden
Kadınlar hep boşanma aşamasında.

İyi akşamlar :)

1 hafta önce keşke mesaj atmasaydım diye konu açmıştım.

İşyerinden birisiyle flört ediyorum. Adamla en başlarda sohbetimiz iyiydi. Sonra bozuştuk ve konuşmayı kestik. Şimdi yeniden başladık konuşmaya ama ben biraz düşününce konuşmak istemediğimr karar verdim. İkimiz de düşünce yapısı olarak çok ayrıyız. Sohbet yürütemiyorum. Ben müzik dinlemeye bayılırım, çok müzik dinleyen birisi değil. Attığım şarkılar ona hitap etmiyor. Bu olabilir. Konsere tiyatroya, sinemaya gitmeyi severim. Hiç ilgisini çeken şeyler değil. Kitap okumayı çok severim, hiç sevmiyor. Hiç cimri birisi değilimdir. Davranışlarından anladığım kadarıyla ve ortak arkadaşlarımızın dediği kadarıyla cimri denecek kadar eli sıkı. Özgürlüğüme çok düşkün birisiyim, annesine çok düşkün birisi. Bunlar ufak görünen ama korkutan şeyler. Bunların dışında konuşabildiğimiz zaman konuşmayı vakit geçirmeyi seviyorum. Yanında gülebiliyorum. Ama bazı şeyler için bile bile lades demek istemem.

Hayatınızdaki insanlar, eşleriniz, sevgililerinizle zıt mısınız? Yoksa ortak şeylerden mi zevk alıyorsunuz?

Not: Adam komik, eğlenceli birisi başka insanlarla sohbeti güzel. Benle de güzel konuluyor aslında bi kabalığı olmadı.
Müzik dinlemiyor, kitap okumuyor. Tiyatro sinema sevmiyor. Boş zamanlarında ne yapıyormuş bu adam.

İyi akşamlar :)

1 hafta önce keşke mesaj atmasaydım diye konu açmıştım.

İşyerinden birisiyle flört ediyorum. Adamla en başlarda sohbetimiz iyiydi. Sonra bozuştuk ve konuşmayı kestik. Şimdi yeniden başladık konuşmaya ama ben biraz düşününce konuşmak istemediğimr karar verdim. İkimiz de düşünce yapısı olarak çok ayrıyız. Sohbet yürütemiyorum. Ben müzik dinlemeye bayılırım, çok müzik dinleyen birisi değil. Attığım şarkılar ona hitap etmiyor. Bu olabilir. Konsere tiyatroya, sinemaya gitmeyi severim. Hiç ilgisini çeken şeyler değil. Kitap okumayı çok severim, hiç sevmiyor. Hiç cimri birisi değilimdir. Davranışlarından anladığım kadarıyla ve ortak arkadaşlarımızın dediği kadarıyla cimri denecek kadar eli sıkı. Özgürlüğüme çok düşkün birisiyim, annesine çok düşkün birisi. Bunlar ufak görünen ama korkutan şeyler. Bunların dışında konuşabildiğimiz zaman konuşmayı vakit geçirmeyi seviyorum. Yanında gülebiliyorum. Ama bazı şeyler için bile bile lades demek istemem.

Hayatınızdaki insanlar, eşleriniz, sevgililerinizle zıt mısınız? Yoksa ortak şeylerden mi zevk alıyorsunuz?

Not: Adam komik, eğlenceli birisi başka insanlarla sohbeti güzel. Benle de güzel konuluyor aslında bi kabalığı olmadı.
Benzerlik varda yokta . Tamamen benzer değiliz huy olarak benzeriz hobilerimiz bazen uyuşur bazen uyuşmaz. Şuana kadar çok sıkıntı cıktı mı dersin hayır herhangi bir sorun olmadı . Kişiden kişiye değişir . Adama cimri demişler ama içini biliyor musun örneğin fuzuli oturup bir içeceğe 30.40 vermek istemiyordur evlilik düşünüyordur idareli kullanıyordur yada birikim yapmaya çalışıyordur bu ihtimalde var . Annesine düşkün ama nasıl buda çok farklı böyle yapamam annemskz yok bizimle yaşayacak diyen biri mı yoksa annesini arayan değer gösteren biri mı ikisi çakışır seviyesi var mi ona bakacaksın. Bende anneme çok düşkünüm aşırı hemde 🤷‍♀️ ama bir yuva kuracak olursam ileride tabiki duskunlugum devam eder ama karşımdakini rahatsız etmez . Herşeyin sınırı seviyesi var .

Cimri ve annesine duskun olmasi bu adamin tum iyi ozelliklerini alir goturur fazlasiyla, varsa eger...
Kitap okumamasi da oyle ama elinin sıkı olmasi ve anneci olmasi ilerde buyuk problem yaratir.

Zevkler farklı ola bilir bu bir yere kadar sorun değil ama kafa yapısı, düşünce tarzı çok farklıysa zor. Zaten annesine düşkün ne demek ya biz annemize düşkün değil sevmiyor muyuz yani? Onlar daha mı çok seviyorlar annelerini. Bu anne kuzuları da kendilerine anneye düşkün deyip sıyrılmayı düşünüyorlar galiba.

Yok öyle değil. Ben çok kötüler gibi yazmışım. Genel olarak tatlı birisi, komik, başka insanlarla sohbeti de güzel benle olmadı galiba
Aa eşim bu.
Birebir aynı
Gün içinde maksimum yarım saat konuşuyoruz.
Telefonla iki dk geçmez. Evin ihtiyaçları hususunda olur bu da.
İzin günlerinde annesine teyzesinin gider pek görüşmemiz yok akşam da eve gelir yemek yeriz otururuz biraz sonra gün biter.
Hiç tatile gitmedik
Tiyatroya gitmedik
Sinemaya gitmişliğimiz vardır evlenmeden önce tabi
Sergi müze vs tek giderim teklif bile etmem
Geçen kitap okuyası geldi kitaplığı baktı Beyaz Dişi verdim küçük prens filan ağır gelir.
Cimri diye bir tektaş bile almadı evlilik teklifi yapmadı. Aylık gelirim yaklaşık 7 bin. Geçen güneş kremi aldım 105 TL. Hiç mi acımadın şuncacık şeye o kadar verilir mi dedi. Yüzüne bile bakmadım söyleyeceklerin bittiyse çekilebilirsin modundayım.
Dinlediği müzikleri asla dinlemem yalnızken dinle diye uyanırım. (Doğuş küçük Emrah, İsmail yk dinliyor adam)
Neden diyorum nasıl diyorum bilmiyorum ama evlendim ve 6 yıl oldu.
Hiç kavga etmeyiz neredeyse çünkü paylaşımınız yok. Geleceğe bir ışık tutabilmişimdir umarım.

Aa eşim bu.
Birebir aynı
Gün içinde maksimum yarım saat konuşuyoruz.
Telefonla iki dk geçmez. Evin ihtiyaçları hususunda olur bu da.
İzin günlerinde annesine teyzesinin gider pek görüşmemiz yok akşam da eve gelir yemek yeriz otururuz biraz sonra gün biter.
Hiç tatile gitmedik
Tiyatroya gitmedik
Sinemaya gitmişliğimiz vardır evlenmeden önce tabi
Sergi müze vs tek giderim teklif bile etmem
Geçen kitap okuyası geldi kitaplığı baktı Beyaz Dişi verdim küçük prens filan ağır gelir.
Cimri diye bir tektaş bile almadı evlilik teklifi yapmadı. Aylık gelirim yaklaşık 7 bin. Geçen güneş kremi aldım 105 TL. Hiç mi acımadın şuncacık şeye o kadar verilir mi dedi. Yüzüne bile bakmadım söyleyeceklerin bittiyse çekilebilirsin modundayım.
Dinlediği müzikleri asla dinlemem yalnızken dinle diye uyanırım. (Doğuş küçük Emrah, İsmail yk dinliyor adam)
Neden diyorum nasıl diyorum bilmiyorum ama evlendim ve 6 yıl oldu.
Hiç kavga etmeyiz neredeyse çünkü paylaşımınız yok. Geleceğe bir ışık tutabilmişimdir umarım.
Siz doğuya tayin isteyecektiniz sanırım karar verdiniz mi

Sorunuza cevap vermek istedim. Biz çok fazla aynıyız erkek arkadaşımla. Zaten bu sayede 5 yılı devirebildik birlikte. İlk kez duyduğumuz ya da birbirimizle ilk kez konuştuğumuz konularda dahi aynı şeyleri söylüyoruz. Düşünme biçimlerimiz çok çok benzer. Çoğu şeye tepkilerimiz aynı. Bugüne kadar hiçbir konuda zıtlaşmadık. Kavgalarımız bir elin parmaklarını geçmez.

Fikir ayrılığı yaşadığımızda sakince mantık çerçevesinde birbirimize anlatıyoruz, uzlaşabiliyoruz. Egolarımız, güç savaşlarımız yok. Haksız olduğumuzda bunu bilerek davranıyoruz. Haklı olduğumuzu düşündüğümüz zaman da illa ki özür beklemeyiz. Küslük asla olmaz, iletişimimiz kendiliğinden her şeyi halleder çünkü her zaman birbirimize karşı dürüstüz.

Birlikte yapamayacağımız hiçbir şey yok. Dinlediğimiz müzik türleri genelde benzer. İzlediğimiz diziler filmler farklı bile olsa orta noktada buluşabiliyoruz. Aynı futbol takımını tutuyoruz ve ilgiliyiz, birlikte maçlar izliyoruz, yorumları özetleri izleyip üzerinde konuşuyoruz. Tv’de denk geldikçe belgesel de izleriz birlikte, bugün kurtlarla ilgili bir belgesel vardı mesela. Anime izleyip manga okuyoruz birlikte. Mesleklerimiz ve branşlarımız aynı. Öğrenciyken de şimdi de okulda veya işte (ki o da yine okul oluyor çünkü öğretmeniz) yaşadıklarımızı anlatabiliyoruz birbirimize. İkimiz de bilgisayar oyunları oynamayı seviyoruz farklı oyunlar da olsa. Onlar üzerinden de çok paylaşımımız oluyor. Birimizin dikkatini çeken şey diğerininkini çekmese de terslemeyiz asla, karşıdakinin anlatmak istediğini dinleriz. İkimiz de kedi insanıyız, kediciyiz. Çok uzattım 😅 kısaca sevgili olmanın yanında birbirimizin en iyi arkadaşıyız. Benim hep istediğim aradığım ilişki dinamiği buydu ve böyle olabileceğim birini bulduğum, böyle bir ilişki yaşadığım için çok mutluyum. Eğer aradığınız böyle bir ilişkiyse, kesinlikle aramaya, bu tarz bir ilişkiyi kuramadığınız insanlardan ayrılıp yeni insanlarla denemeye değiyor.

Takılcak şeyler var takılmayacak şeyler var. Ortak müzik zevki çok önemli değil. Eşim rock metal dinler daha çok ben herşeyi dinlerim. Bu bir sorum değil atıyorum ama cimrilik bence bir erkekte çok çok ciddi bir problem. Benm için ciddi bir sorun. Ama sizin için olmayabilir atıyorum. Buna kendiniz karar vermelisiniz kırmızı çizgilernizden taviz vermeyin illa olsun diye sonu hüsran olur

Ben kitap okumaya şiire müziğe bayılırım . Sinema ve tiyatro konser ile geçti fakülte hayatım. Eşimden önce sevgili olduğum birisi vardı bana şarkılar ve şiirler göndermişti. Aşık olmuştum. Ama adam şerefsiz ve yalancı çıktı. Neyse...
O kişiden sonra eşimle tanıştım. Yani ortak noktamız hiç yok gibiydi ama gözüm görmedi hiç bunları. Ben hasta olunca eczaneden ilacımı alıp getirmişti, kendi niyetli iken erken uyanıp bana tost yapmıştı işe aç gitmeyeyim diye... Sinemaya falan da gidiyorduk fırsat buldukça...
Neyse evlendik çalışırken çok hissetmedim sorun. Ama pandemi başında ikimiz de evdeydik. 3 buçuk ay felaket gibiydi. Yanlış evlilik yaptığımı düşündüm. Yanlış kişi dedim. Ağladım. Çok zordu o süreç. Bir de oğlumuz var şimdi. Zaten çocukla birlikte küçük kavgalarımız da başlamıştı. O süreç de tuz biber oldu bize... Çalışmaya başlayınca biraz daha normale döndük. Akşam birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz ama oğlum erken uyursa ben oturma odasına kitap okumaya veya müzik dinlemeye geçiyorum. O Survivor izler veya telefonda satranç oynar...
Gezme konusunda sorunumuz yok ama. Tatil veya kafe falan anlaşıyoruz.
Ama bazen çok üzülüyorum. Çünkü saygı konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Mesela çocuk yetiştirme konusunda önemli bir cümle okuyacağım bı dinle diyorum direk okuma merak etmiyorum diye kestirip atıyordu.
Eğer o yönden anlayışlı olsa daha farklı olurduk. Fakat ben şimdi bazen böyle bir ömür geçer mi diye tedirgin oluyorum. Allah sonumuz hayr etsin... İyi düşünmek lazım evlenmeden. Ben o zamanlar acele karar verdim sanırım.ya da çok hızlı evlendik ondan oldu...
Ha kötü biri mi asla. Farklıyız. Onun da belki kafasında başka özellikler vardı bilmiyorum. Ama bazı şeyler yetmiyor. Bir yerde insanı huzursuz ediyor....

Back
X