- 7 Aralık 2018
- 7.136
- 18.347
- 248
- 28
Eller oynasın eller diller gaynasın dillerBen de onu anlamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eller oynasın eller diller gaynasın dillerBen de onu anlamadım![]()
Müzik dinlemiyor, kitap okumuyor. Tiyatro sinema sevmiyor. Boş zamanlarında ne yapıyormuş bu adam.İyi akşamlar :)
1 hafta önce keşke mesaj atmasaydım diye konu açmıştım.
İşyerinden birisiyle flört ediyorum. Adamla en başlarda sohbetimiz iyiydi. Sonra bozuştuk ve konuşmayı kestik. Şimdi yeniden başladık konuşmaya ama ben biraz düşününce konuşmak istemediğimr karar verdim. İkimiz de düşünce yapısı olarak çok ayrıyız. Sohbet yürütemiyorum. Ben müzik dinlemeye bayılırım, çok müzik dinleyen birisi değil. Attığım şarkılar ona hitap etmiyor. Bu olabilir. Konsere tiyatroya, sinemaya gitmeyi severim. Hiç ilgisini çeken şeyler değil. Kitap okumayı çok severim, hiç sevmiyor. Hiç cimri birisi değilimdir. Davranışlarından anladığım kadarıyla ve ortak arkadaşlarımızın dediği kadarıyla cimri denecek kadar eli sıkı. Özgürlüğüme çok düşkün birisiyim, annesine çok düşkün birisi. Bunlar ufak görünen ama korkutan şeyler. Bunların dışında konuşabildiğimiz zaman konuşmayı vakit geçirmeyi seviyorum. Yanında gülebiliyorum. Ama bazı şeyler için bile bile lades demek istemem.
Hayatınızdaki insanlar, eşleriniz, sevgililerinizle zıt mısınız? Yoksa ortak şeylerden mi zevk alıyorsunuz?
Not: Adam komik, eğlenceli birisi başka insanlarla sohbeti güzel. Benle de güzel konuluyor aslında bi kabalığı olmadı.
Benzerlik varda yokta . Tamamen benzer değiliz huy olarak benzeriz hobilerimiz bazen uyuşur bazen uyuşmaz. Şuana kadar çok sıkıntı cıktı mı dersin hayır herhangi bir sorun olmadı . Kişiden kişiye değişir . Adama cimri demişler ama içini biliyor musun örneğin fuzuli oturup bir içeceğe 30.40 vermek istemiyordur evlilik düşünüyordur idareli kullanıyordur yada birikim yapmaya çalışıyordur bu ihtimalde var . Annesine düşkün ama nasıl buda çok farklı böyle yapamam annemskz yok bizimle yaşayacak diyen biri mı yoksa annesini arayan değer gösteren biri mı ikisi çakışır seviyesi var mi ona bakacaksın. Bende anneme çok düşkünüm aşırı hemdeİyi akşamlar :)
1 hafta önce keşke mesaj atmasaydım diye konu açmıştım.
İşyerinden birisiyle flört ediyorum. Adamla en başlarda sohbetimiz iyiydi. Sonra bozuştuk ve konuşmayı kestik. Şimdi yeniden başladık konuşmaya ama ben biraz düşününce konuşmak istemediğimr karar verdim. İkimiz de düşünce yapısı olarak çok ayrıyız. Sohbet yürütemiyorum. Ben müzik dinlemeye bayılırım, çok müzik dinleyen birisi değil. Attığım şarkılar ona hitap etmiyor. Bu olabilir. Konsere tiyatroya, sinemaya gitmeyi severim. Hiç ilgisini çeken şeyler değil. Kitap okumayı çok severim, hiç sevmiyor. Hiç cimri birisi değilimdir. Davranışlarından anladığım kadarıyla ve ortak arkadaşlarımızın dediği kadarıyla cimri denecek kadar eli sıkı. Özgürlüğüme çok düşkün birisiyim, annesine çok düşkün birisi. Bunlar ufak görünen ama korkutan şeyler. Bunların dışında konuşabildiğimiz zaman konuşmayı vakit geçirmeyi seviyorum. Yanında gülebiliyorum. Ama bazı şeyler için bile bile lades demek istemem.
Hayatınızdaki insanlar, eşleriniz, sevgililerinizle zıt mısınız? Yoksa ortak şeylerden mi zevk alıyorsunuz?
Not: Adam komik, eğlenceli birisi başka insanlarla sohbeti güzel. Benle de güzel konuluyor aslında bi kabalığı olmadı.
Aa eşim bu.Yok öyle değil. Ben çok kötüler gibi yazmışım. Genel olarak tatlı birisi, komik, başka insanlarla sohbeti de güzel benle olmadı galiba
Siz doğuya tayin isteyecektiniz sanırım karar verdiniz miAa eşim bu.
Birebir aynı
Gün içinde maksimum yarım saat konuşuyoruz.
Telefonla iki dk geçmez. Evin ihtiyaçları hususunda olur bu da.
İzin günlerinde annesine teyzesinin gider pek görüşmemiz yok akşam da eve gelir yemek yeriz otururuz biraz sonra gün biter.
Hiç tatile gitmedik
Tiyatroya gitmedik
Sinemaya gitmişliğimiz vardır evlenmeden önce tabi
Sergi müze vs tek giderim teklif bile etmem
Geçen kitap okuyası geldi kitaplığı baktı Beyaz Dişi verdim küçük prens filan ağır gelir.
Cimri diye bir tektaş bile almadı evlilik teklifi yapmadı. Aylık gelirim yaklaşık 7 bin. Geçen güneş kremi aldım 105 TL. Hiç mi acımadın şuncacık şeye o kadar verilir mi dedi. Yüzüne bile bakmadım söyleyeceklerin bittiyse çekilebilirsin modundayım.
Dinlediği müzikleri asla dinlemem yalnızken dinle diye uyanırım. (Doğuş küçük Emrah, İsmail yk dinliyor adam)
Neden diyorum nasıl diyorum bilmiyorum ama evlendim ve 6 yıl oldu.
Hiç kavga etmeyiz neredeyse çünkü paylaşımınız yok. Geleceğe bir ışık tutabilmişimdir umarım.
Evet yorumlarınız ışığında Erzurum, Malatya ilk sıralarda olacak. HayırlısıSiz doğuya tayin isteyecektiniz sanırım karar verdiniz mi
Hayırlısı olsun hakkınızda.Evet yorumlarınız ışığında Erzurum, Malatya ilk sıralarda olacak. Hayırlısı
Eşlerinizle yazmak istemiş bende sonradan anladımEller ne alaka