- 21 Aralık 2012
- 892
- 320
- 73
- 38
Bence esin seni sevmiyor istemiyor diye birsey yok, iki kisilik hayata alisamamis. Pes oynamalar, tv karsisinda eskisi uyumalar bunlar hep bekarliktan kalma aliskanliklar, ozellikle size kasitli yapilmis birsey degil. Annesiyle, kardesleriyle olan muhabbeti de bekarliktan kalma oldugundan devam ediyor. Iki kisi yatmak zor oluyor baslarda, rahat hissetmemistir. Bir de siz hamile olunca iyice kopmustur. Bircogumuz evliligin sorumluluk oldugunu bilmeden evleniyoruz, esiniz de kendisini size karsi sorumlu hissetmiyor, sanki es degil de ev arkadasi gibi davraniyor size. Ama dedim ya aliskanlik, bir sekilde zar zor da olsa beraber yatmaya calisin, siz gidin onun yaninda yatin, onu yaniniza cagirin, ne bileyim biraz cekici olun, istekli olun, kavga eder gibi degil de -yanlis anlamayin ama- ben senin kokunu duymadan uyuyamiyorum, basimi omuzuna koymadan uyku tutmuyor, madem tek yatacaktim, niye evlendim ki gibisinden sozler soyleyin, biraz narin, biraz nazli, eninde sonunda alisacaktir, acilacaktir size karsi, ama dedigim gibi acmak sizin elinizde. cok muhim bir sorun degil bu durum, yeter ki alissin, bu sefer de o sizden ayri uyuyamaz. Ayrica hassas doneminizdesiniz, biraz duygusuz davranmasi iyice zorunuza gider, duygusuz degildir de iste yetisme tarzindan hep. Ne gorduyse onu yapiyor bu erkekler.