Eşlerle anlasma

uzayss17

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
3
0
1
24
Merhaba hanımlar 1 yaşında bir oğlum var 5 aylık hamileyim . Eşimin bizle ilgilenmediğini düşünüyorum ne çocuğumla ne de benimle , yani gunduz butun gun calisiyor aksam 7/8 gibi geliyor eve yemek yiyyip banyo yapip gidiyor arkadaslari ile disariya ,her aksam bu boyle hic bizi bir yere goturmuyor . Onu gectim evde biz varmiyiz yokmuyuz belli degil artik bu durumdan cok sikildim sizinde esleriniz boylemi ??

Merhaba hanımlar 1 yaşında bir oğlum var 5 aylık hamileyim . Eşimin bizle ilgilenmediğini düşünüyorum ne çocuğumla ne de benimle , yani gunduz butun gun calisiyor aksam 7/8 gibi geliyor eve yemek yiyyip banyo yapip gidiyor arkadaslari ile disariya ,her aksam bu boyle hic bizi bir yere goturmuyor . Onu gectim evde biz varmiyiz yokmuyuz belli degil artik bu durumdan cok sikildim sizinde esleriniz boylemi ??
Benim eşim 6 da geliyor isten gecede 1 gibi yatıyor ama bizde çocuk yok. O süre zarfında bilgisayarda vakit geciriyor.butun gun tek basima sıkılıyorum evde gel bi 10 dakika yürüyelim bari diyorum hic oralı bile olmuyor. Yalnız degilsin 😔

O size gelmiyorsa siz ona gitmeye çalışın mesela neden oyun oynuyor? Ondan hoşlanıyor demek ki, oynarken yanına oturun ilgili olduğunuzu belli edin hatta beraber oynamayı teklif edin mesela. Belki bu şekilde ortak paydada buluşarak yakınlaşabilirsiniz benim aklıma bu geldi

Canım sende 1 yaşında oğlun varken ne diye 5 aylık hamilesin bu adama.
Belli ki başından beri böyle. Büyütseydin oğlunu sağ salim sende kendi hayatına bakardın sosyal çevreye girerdin.
Şimdi 2 tane bebekle ne yapacaksım tek başına?
Gerçekten bunu hiç düşünmüyor musunuz böyle adamlarla 2. Bebeyi yaparken.

1 yaşında bebeğiniz var ve ikinciye hamilesiniz ne ara yaptınız bu ilgisiz kocayla gerçekten hayret bir sey.. kocanız hep dışarida ve siz hep evdemisiniz siz kendi arkadaşlarınızla çıkmıyor musunuz eğer öyleyse çok büyük sıkıntı insan depresyona girer. Peki kocanıza beraber bir şeyler yapalım dediginizde ne diyor

Canım sende 1 yaşında oğlun varken ne diye 5 aylık hamilesin bu adama.
Belli ki başından beri böyle. Büyütseydin oğlunu sağ salim sende kendi hayatına bakardın sosyal çevreye girerdin.
Şimdi 2 tane bebekle ne yapacaksım tek başına?
Gerçekten bunu hiç düşünmüyor musunuz böyle adamlarla 2. Bebeyi yaparken.
iğneyle korunurken oldu .Öğrendiğimde Aldırmak için çok geçti. Hiç ummuyorduk çünkü ilk bebegim zor olmuştu böyle olunca benim pisikoljim temelli gitti .Soğudum herşeyden belki benimle alakalı bir konudur . Benimde onunla olgilwnmemi bekliu por du

1 yaşında bebeğiniz var ve ikinciye hamilesiniz ne ara yaptınız bu ilgisiz kocayla gerçekten hayret bir sey.. kocanız hep dışarida ve siz hep evdemisiniz siz kendi arkadaşlarınızla çıkmıyor musunuz eğer öyleyse çok büyük sıkıntı insan depresyona girer. Peki kocanıza beraber bir şeyler yapalım dediginizde ne diyor
kemdi arkadaşlarımla çıkmama bir şey demiyor . Ama ben onunla vakit geçirmek isityorum normal olarak ,arkadaşlara sözüm var sende cik diyor

Siz ilgilenmeyi denediniz mi? Ya da bu durumu karşınıza alıp konuştunuz mu? Yoksa sadece tavır mı yaparak mı göstermeye çalışıyorsunuz? Benim eşim 6 da evde olur. Birlikte sofrayı kurarız o sırada da sohbet ederiz. Birlikte film izleriz, oyun oynarız vs. Çocuğumuz yok. Hafta içi 23.00 da uykusu gelir. Birimizin uykusu gelmese bile uyumaya birlikte gidilir. Yatağa tek girilmez.

Her gün arkadaşlarıyla dışarı çıkacaksa neden evlenmiş ki

İnsanlar değişmez ki... Siz istediğiniz kadar ilgilenin saçınızı başınızı giysinizi makyajınızı tavrınızı değiştirin... Laf bunlar... Biz kadınlar bunu biliriz sizdenim saklıyayım.... Kendinize çevre edinin... Eşinizi böyle kabul edin.... Yıpranmayın.... Yolun sonu hep aynı hikaye insanlar değişmez heleki belli karakterler.... Herkes dışarı polyanna olsada ben gerçek olanı söyledim.... Genede deneyin ne çıkar..... Her eş böyle değil daha iyisi de var daha kötüsüde her insan farklı her ilişkide doğal olarak farklı..... Aynı olması mümkün değil... Sağlıklı doğum diliyorum size 🙏

Tabiki de eşiniz normal değil ailesi var sonuçta ne diye dışarıya gidiyor bu kadar . Sorumluluktan kaçıyor belli ki

Asla böyle değil,olmamalı da biz hep beraberiz. Birlikte gezeriz kahve içeriz yürürüz,film izleriz. Ev işlerini de paylaşırız. Ben bir arkadaşıma gideceksem giderim ama akşam yine beraber bişiler yaparız o da aynı şekilde. Zaten evlendikten sonra bu arkadaş olayları eskisi kadar çok olmamalı bence. Sizin eşiniz çok yanlış yapıyor çok böyle eş mi olur

Böyle yazılar görünce hem şaşırıyorum hemde üzülüyorum evlilik bu değil ki. Hayat arkadaşı demek birlikte gülmek eğlenmek ağlamak dertleşmek demektir. Bunun dışında olan evliliklerde birşey eksik gibi geliyor bana hep.
Bazı erkekler sırf evlenmek için evleniyor evde biri dursun çamaşır yikasin yemek yapsın çocuk baksın vs vs. Bu çok yanlış birlikte parka çıkmalısiniz yürüyüş yapmalı ne bileyim tavla oynamalı satranç vs evde iki sohbet etmelisiniz. Saatlerce işte olunca evde hanımını çocuklarını özler insan. Bilemedim eşiniz ile oturun bu konuyu konuşun neden böyle yapıyor.

Back
X