- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazik o operasyonu yapan polislere....
Ne büyük bir igrençlik.
Birbirlerini suçlamari zaten cok cok kötü.
Hikayeleri de uydurma gibi geldi![]()
Doğru, herkesin kolayca yapacağı birşey değil, benim için tiksindirici birşeyKolay yoldan parayı bulmuşlar ama demekki istekleride varmış yoksa bu böyle kolay bişey değil vence sırf para için yapılamaz gibi geliyor![]()
Kolay yoldan parayı bulmuşlar ama demekki istekleride varmış yoksa bu böyle kolay bişey değil vence sırf para için yapılamaz gibi geliyor![]()
Düşünsenize kapı bir açılıyor anadan doğma bir adam karşıdaaynen ya polisin gözler kör olmuştur
Adamlarda dumur olmusturlarDüşünsenize kapı bir açılıyor anadan doğma bir adam karşıda![]()
![]()
50 TL indirim yapıyorlar ama 2 bira, hadi şişesi 5 lira olsa 10 TL yapar. Sigara da 10 TL desek 20 TL yapar. Her halükarda zarardalar![]()
Düşünsenize kapı bir açılıyor anadan doğma bir adam karşıda![]()
![]()
ahaah polisler psikolojik destek alsa yeridirinşallah erekte halde değildi en azından![]()
Millet iyice şasırdı ar namus utanma sahiplenme kalmadı dostlarbende onu sormuştum ama 350 lira diyo. bide 2 bira bi sigaraya promosyon yapıp 300e iniyo :) suç olan kısmı galiba haksız rekabet olması :)
Aynen tatlim adam esini paylasiyo ustune de bira sigara falan istiyo. Para ustu cikismasa ne vericek onu hayal edemiyorum. Bakkal amca sakizla tamamliyor para ustunu ama bu neyle tamamlicak merak konusu...kafamda deli sorular :)Millet iyice şasırdı ar namus utanma sahiplenme kalmadı dostlarpaazarlık çok kötü biralar ekstra herhall ya da gece tarifesi
ne koparırsam kar diyo belkide
![]()
Adam tam bi gavat ay adam mı dedim ortada adam göremedm bgnnnnnnn .Kendini verecek zaaarAynen tatlim adam esini paylasiyo ustune de bira sigara falan istiyo. Para ustu cikismasa ne vericek onu hayal edemiyorum. Bakkal amca sakizla tamamliyor para ustunu ama bu neyle tamamlicak merak konusu...kafamda deli sorular :)