- Konu Sahibi Bluemiracle12
-
- #1.081
çok tşk ederim. enerji düşüklüğünün günahların etkisi olduğunu ilk defa duydum. ama mantıklı. zaten tevbe de arınma oluyor, arınınca da insanın frekansı yükselir. inşallah çok güzel sonuçlar almak nasip olsunNegatif enerjiler içün Ayetel kürsi okumanızı ayrıca tevbe çalışması yapnanızı öneririm. Ayetel kürsi yi durumunuza göre sayısına karar vermelisiniz. Örneğin 7 adet okuyorsunuz fakat kalabalık ortamlarda çok enerjiniz yine de düşüyorsa 21 adet okumalısınız. Bunun yanında enerji düşüklüğü günahlar nedeniyle de oluyor. Bunun içşbde ya Ğaffar celle celaluhu 1281 adet niyet edip 100 gün her gece yapnanızı öneririm. Enerji yükselmesi için ise ya Rafi öneririm 100 adet okunabilir. Şunu da ikave edeyim. Ya Ğaffar celle celaluhu esması günahlardan arındırdığı için şeytanda bunu istemediği için bu esmayı okuduğunuz süreçte uykunuz gelebilir. Ancak azmedip 100 güne tamamlarsanız çok güzel sonuçları oluyor inşallah
Ne güzel anlatmışsınız teşekkür ederiz. İsteyen herkese faydalanmak nasip olsun.Negatif enerjiler içün Ayetel kürsi okumanızı ayrıca tevbe çalışması yapnanızı öneririm. Ayetel kürsi yi durumunuza göre sayısına karar vermelisiniz. Örneğin 7 adet okuyorsunuz fakat kalabalık ortamlarda çok enerjiniz yine de düşüyorsa 21 adet okumalısınız. Bunun yanında enerji düşüklüğü günahlar nedeniyle de oluyor. Bunun içşbde ya Ğaffar celle celaluhu 1281 adet niyet edip 100 gün her gece yapnanızı öneririm. Enerji yükselmesi için ise ya Rafi öneririm 100 adet okunabilir. Şunu da ikave edeyim. Ya Ğaffar celle celaluhu esması günahlardan arındırdığı için şeytanda bunu istemediği için bu esmayı okuduğunuz süreçte uykunuz gelebilir. Ancak azmedip 100 güne tamamlarsanız çok güzel sonuçları oluyor inşallah
İnşallahçok tşk ederim. enerji düşüklüğünün günahların etkisi olduğunu ilk defa duydum. ama mantıklı. zaten tevbe de arınma oluyor, arınınca da insanın frekansı yükselir. inşallah çok güzel sonuçlar almak nasip olsun
İnşallah en yüksek hayrımıza olsunNe güzel anlatmışsınız teşekkür ederiz. İsteyen herkese faydalanmak nasip olsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunMerhaba.Cok ağır bir yas sürecindeyim.Kardesimi kaybettim.İcim yanıyor tabiri caizse.Mutlu olmak ,mutlu hissetmek için dua ,Esma bir tavsiyeniz var mı? Teşekkür ederim
Ya Rahman ya Rahim okuyunevlat sahibi olabilmek için ve işlerimin yoluna girmesi huzur ferahlık kolaylık için ne okumalıyım.
Çok teşekkür ederim okuyacağım mutlakaYa Rahman ya Rahim okuyun
Bir de fırsat buldukca sayısız Kenzül Arş okuyun
Ama okudum olmuyor gibi düşünüp değil günlerce okuyun dilek içinde okunuyor kuvvetli duadır
Her türlü hacet dilek için okunur
Türkcesinide okuyun beni anlayacaksınız
Hiç bilgim yok telf. Belki olur ama kitapda bir sürü ayet var abdestsiz okunmaz sanırımÇok teşekkür ederim okuyacağım mutlakaKenzül Arş duasını abdestsiz okuyabilirmiyim
Okumaya başlıyorum hemen .Allah razı olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İnşirah okuyun Rabbim sabırlık versin
Sizdende şifa olsun insAllahOkumaya başlıyorum hemen .Allah razı olsun
Merhaba, size Kevser suresine çalışmayı öneririm. Bildiğim kadarıyla peygamberimiz (sav) evladını kaybettiğinde inmişti bu sure. Yanılıyor da olabilirim. Ben Nouman Ali Khan'dan bu surenin manasını dinlemiştim ve çok etkilenmişti. Bağlantıyı aşağıya bırakıyorum;Merhaba.Cok ağır bir yas sürecindeyim.Kardesimi kaybettim.İcim yanıyor tabiri caizse.Mutlu olmak ,mutlu hissetmek için dua ,Esma bir tavsiyeniz var mı? Teşekkür ederim
İnşirah okumama Kevser Suresi ni de ekliyorum Rabbim kalbimi ferahlatsinMerhaba, size Kevser suresine çalışmayı öneririm. Bildiğim kadarıyla peygamberimiz (sav) evladını kaybettiğinde inmişti bu sure. Yanılıyor da olabilirim. Ben Nouman Ali Khan'dan bu surenin manasını dinlemiştim ve çok etkilenmişti. Bağlantıyı aşağıya bırakıyorum;
Bu konuyu baştan soba ıkı kere okudum ne kadar güzel katkıda bulunmuşsunuz keşke devam etseymıssınız uyelıgınızı pasıfe almışsınızÇocuk için kesinlikle Ya Gani esmasını öneririm arkadaşlar,ben hep iki dilekte bulunurdum 1.evim olsun 2.çocuk.Ya Gani esmasından sonra 2 dileğimde oldu
Ya Cebbar , Ya Müntekim okuyunArkadaşlar ısyerımde bıldıgınız ruh hastası bir mesai arkadaşım var .Benimle ilgili arkamdan konuşuyor yalan söylüyor cevrsınde zorbalık yaptığı başla kısolerde var ama ondan korkuyorlar .Bu işyerınden ayrılsa herkes rahat edecek .Daha önce okuyarak tecrübe ettıgınız bir Esma var mı
Son izcinin bir paylaşımı var 1000 salavat 313 Rabbiyessir ... Vakıa+Yasin ...onu bir inceleyinmerhaba arkadaşlar, benim talihsizliklerim 3 yıl önce başladı ve ben buradaki esmalarla, dualarla ayakta durmaya çalıştım. çoğu esmaya 3'er ay devam ettim, büyük ebcedlerini hep tek başıma bitirdim ama doğrulamadım. işe yaramadı diyemem en azından beni ayakta tuttu. bu sürede evimi, işimi ve daha bir çok şeyi kaybettim. başlıkta rica ettim ama kimse bir şey yazmadı. artık dua edecek gücüm kalmamıştı bıraktım, şimdi nasıl tekrar başlayabilirim nereden başlayabilirim. tecrübesi olanlar yardım edebilir mi? şu an odak noktam iş, istifa etmek zorunda kaldığım işime dönmek istiyorum ama olmuyor. bu konuda öneriniz var mı? bu arada 2 defa 4444 tefriceyi bitirdim, bir çok esmanın en başta ya fettah, ya latif büyük ebcedlerini de okudum, 313 ayetel kürsi ve daha bir çok dua. bir yerde hata mı yapıyorum ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?