Esma ve Dua tecrübelerimizi paylaşalım

Hasbunallahi ve nigmel vekil bela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.
Sabah akşam her aklınıza geldiğinde en 10 kere okuyun.

"Allahümme innâ nec‘alüke fî nühûrihim ve ne‘ûzü bike min şürûrihim: Allahım! Senin korumanı onlara karşı siper ediniyoruz. Onların şerlerinden sana sığınıyoruz." (Ebû Dâvûd, Vitir 30)
Bunu günlük 300 defa 21 gün okuyun

Ne güzel keşke konu tekrar aktif olsa burada hâlâ aktif olmanızı isterdim sanırım

Merhaba ya bais yada ya muid esmasinda alacaklarimiz borç verdiklerimiz geri almak için yada miras da Hakkımızı almak için okunabilirmi

Merhaba ya kahhar esmasını okurken herhangi bir baş ağrısı iç sıkıntısı çektiniz mi ve günlük kaçar kez okuyordunuz

Merhaba ya kahhar esmasını okurken herhangi bir baş ağrısı iç sıkıntısı çektiniz mi ve günlük kaçar kez okuyordunuz
Merhaba. Üzerinden çok uzun zaman geçti herhalde 15yıl geçmiştir. Hatırlamıyorum. Ya kahhar esmasını ne niyetle çekeceğinizi bilmiyorum ama diğer arkadaşın dediği gibi kişinin hidayete erimesi için dua etseniz daha iyi. Kahhar esmasını örneğin din düşmanı islama zarar veren kişilere okunabilir.

Ben de onlara okuyorum dünyaya insanlığa zarar veren savaş çıkaran kişilere ülkelere vs ama esmanın enerjisi çok yüksek belki de onu kaldıramıyorumdur

Ben de onlara okuyorum dünyaya insanlığa zarar veren savaş çıkaran kişilere ülkelere vs ama esmanın enerjisi çok yüksek belki de onu kaldıramıyorumdur
Bazen şöyle olabiliyor bizdeki bir sıkıntıdan sebep oluyor. Ben bir esmaya bailadığım zaman kendimi gözlemliyorum. Durumuma göre sayıyı azaltıyorum veya arttırıyorum veya aynı sayıda devam ediyorum. Azalttıp o sayıda belirli bir süre okuyunca zamanla alışılıyor. Ve tabi gözlem çok önemli. Olumsuz olduğunu düşğndüğümüz şey neden oluyor bunu anlamaya çalışmak. Sosyal medya hocaları gibi kestirip atmamak lazım. Allah a emanet olun

Evet doğru önceden çok sayıda okuyordum şimdi artık hem sayısını düşürdüm hem okumadan önce ayeter kürsi Felak nas okuyorum eskisi gibi değil baş ağrısı çekmiyorum ama sadece bir tık halsizlik yaşıyorum enerjisi yüksek bir esma
Teşekkür ediyorum sizde Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…