• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer erkek iticiliği !!!

eşim melezler kadar esmer ve bana göre dünyanın en çekici erkeği. zevk meselesi tabi çocuklar da pek sevmez eşimi

Allah insanı en güzel şekilde yaratmış, bize laf düşmez

benim eşimde normalin üstünde esmer (kavruk :1:)
ama aşığım kocama bende beyazım dengeliyorz birbirmizimi :16:

Benim de merak ettiğim başka bir şey var. Ekşi sözlükte nasıl rast geliyorsunuz böyle garip konulara?

özel bir çabaya gerek yok. ekşi sözlükte birçok konu garip zaten. kaldı ki bunlarda hayatın içinden şeyler.

Evlenmeden önce hep esmer kahverengi gözlüler çekici gelirdi..
Eşim kumral yeşil gözlü..
Sarışın erkeklerin de çok hoş olanları var..
Velhasıl her rengin yakışıklısı ayrı güzel..

Ben de evlenmeden önce hep esmer beğenirdim sarışına asla derdim.
Eşim beyaz tenli hatta bacaklarında falan da kıl çok az..şimdi de esmerler çok itici ve kıllı geliyor bana.:51:

Çirkinliğin - güzelliğin renkle ilgisi yoktur. Hatlar ve ifade her şeydir. Will Smith de yakışıklı bana göre DiCaprio da.

Burası "bir derdim var" konusu. Burada derdiniz nedir anlamadım ekşi sözlükten bir şey bulmuşsunuz ki orada herkes her şeyi yazıyor abuk subuk her şeyi buraya kopyalayıp yazmaaya kalksak olur mu. Geyik muhabbetine döner burası bu da olmaz yani lütfen başlıklarınızı doğru yerlere açın.

bana da tam tersi
sadece esmerler çekici gelir

yani kara kıllı ve iri olmalı
:52::52::52::52::52::52:

MAN THE MAN :9::9::9::9::9:
(adam gibi adam )
kadın güzeli tipleri çok itici bulurum

Bende buğdayım. arada konuşuyoruz sarışın renkli gözlü bir bebeğimiz olur mu ki diyorum ( annem çerkes)

olursa o benden değildir zaten diyo :D

komik ya :9: kendilerine çeksin istiyolar benimkide öyle..
benim taraf sarışın renkli gözlü, eşim tarafı hep esmer sağlıklı hayırlı olsun varsın kocalarımıza çeksin canım yaa :16::emir_bebek::nazar:

Güzellik/Yakışıklılık görecelidir, eşki sözlükte cok fazla sulu yorumlar yapılabiliyor, genellemek lazım

George Clooney derim baska bir sey demem. Bir de Antonio Banderas vardi tabi :1:

Burak Ozcivit, Kenan Imirzalioglu, Johnny Depp ve niceleri...... bunu yazan salak bence, herkesin zevki farkli. Sen esmerleri itici buluyorsan ben ne yapayim kardesim?

Son düzenleme:
komik ya :9: kendilerine çeksin istiyolar benimkide öyle..
benim taraf sarışın renkli gözlü, eşim tarafı hep esmer sağlıklı hayırlı olsun varsın kocalarımıza çeksin canım yaa :16::emir_bebek::nazar:

amin inşallah. hamileyken Yusuf suresini bol bol okuyunca zaten çocuk güzel oluyormuş okuyacağım inşallah o günler gelirse.

Ben de evlenmeden önce hep esmer beğenirdim sarışına asla derdim.
Eşim beyaz tenli hatta bacaklarında falan da kıl çok az..şimdi de esmerler çok itici ve kıllı geliyor bana.:51:

ben öyle dusunmedim ama benim eşim de sarışın kıl tuy derdi yok.

Back
X