Saç Rengi ve Saç Boyama Esmer :/

gizemli07

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
8
0
6
35
Antalya
Kızlar ben esmerim ama ten rengim çok koyu değil saçıma Ombre yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum arkadaşlarım sen esmersin sana gitmez diyor bir türlü emin olamıyorum ama çok beğeniyorum Ombreyi kararsız kaldım çok fena. Ayrıca saç rengim de köyü kahve olduğu için papatya falan deneyeyim diye düşündüm ama kızıl olmasını da istemiyorum. Fotoğrafta ki gibi olsa yakışır mı acaba :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398214812229.webp
    $1398214812229.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 8.352
Kızlar ben esmerim ama ten rengim çok koyu değil saçıma Ombre yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum arkadaşlarım sen esmersin sana gitmez diyor bir türlü emin olamıyorum ama çok beğeniyorum Ombreyi kararsız kaldım çok fena. Ayrıca saç rengim de köyü kahve olduğu için papatya falan deneyeyim diye düşündüm ama kızıl olmasını da istemiyorum. Fotoğrafta ki gibi olsa yakışır mı acaba :/

Bu saç rengi benim de çok hoşuma gidiyor. koyu kumral zemin üzerine platin balyaj yapılmış. Sana da çok yakışır. 😉 kuaförde yaptırmanı öneririm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu saç rengi benim de çok hoşuma gidiyor. koyu kumral zemin üzerine platin balyaj yapılmış. Sana da çok yakışır. 😉 kuaförde yaptırmanı öneririm.

Bende kuaför düşünüyorum fakat dipleri de boyarlar diye düşünmüyor da değilim e haliyle saç koyu renk hafif kumral attırmak gerekecek dipleri boyatmak biraz canımı sıksa da ombre saç gördüğüm kızların saçlarından gözümü alamıyorum karar verdim galiba inşallah güzel olur :) burdan paylaşırım fotoyu da denemek isteyen esmer arkadaşlar da karar verir :)

Bende kuaför düşünüyorum fakat dipleri de boyarlar diye düşünmüyor da değilim e haliyle saç koyu renk hafif kumral attırmak gerekecek dipleri boyatmak biraz canımı sıksa da ombre saç gördüğüm kızların saçlarından gözümü alamıyorum karar verdim galiba inşallah güzel olur :) burdan paylaşırım fotoyu da denemek isteyen esmer arkadaşlar da karar verir :)

Evet renk uyumu için dipleri de boyarlar... ombre saç çok moda bu sene... Ombre'nin krep balyaj olduğunu biliyorsun değil mi? Krepli balyajın isim değişikliğinden ombre olmuş😌sonra kuaför yanlış uygulama yaptı diye düşünme... Şimdiden güle güle kullan...👍

ben beyaz tenlıyım ombre esmere daha iyi gidiyo diye solaryuma girip ombre yaptırmayı düşündüm
tabikide esmere çok iyi giderrr !

merhaba
bende düşünüyorum ama kararsızım esmerım dıye yakısmaz dıye düşünüyorum ama sizce nasıl olur fotoğraftaki gibi :/

Eklentiler

• Ombre-Saç8.webp
    Ombre-Saç8.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 13.114
Merhaba , ben de esmerim ve 4 aydır ombre saç kullanıyorum.
Geçişler çok sert olmadığı sürece esmere çok yakışıyor bence...

saçı biraz açmaları gerek ama demi nişanlım bu reng sana yakışır çok güzel olur diyo ama ben kararsızım yaa :( :( :(

Eklentiler

• evrennn.webp
    evrennn.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 1.880
İyi ellerde yapılırsa tabii ki yakışır.hangi ton sarı veya balköpüğü vb nin sana yakışacağı konusunda kuaförün de fikir verecektir.

Back
X