esmerlik kötü birşeymi

Bir keresinde universite okudugum sehire ev arkadasimin annesi ve kucuk kiz kardesi gelmisti. Balkonda kahvalti yapiyorduk. Ev arkadasim da kiz kardesi de askiliyla oturuyorlardi. Annesi ev arkadasima, hadi git uzerine bir sey giy dedi. Ev arkadasim da neden ya, kardesim de oyle oturuyor dedi. Annesinden gelen cevap "sen sut gibisin, sana bakan daha cok olur." :)
Kardes esmer, ev arkadasim beyazdi. Cok gulmustuk. Kisinin algisiyla alakali bir sey bu. Beyaz tenlileri sevenlere beyaz ten daha cekici gelir, esmer sevenlere esmer. Buyutulecek bir durum yok.

konuyu hortlatmakla kalmayıp bir de sıvamışsın meyvelisoda bu yaptığına ırkçılık deniyor biliyorsun değil mi?

hiiç takma canım..
eşşek değilya, bakıp almış, laf etmeye hakkı yok..
ben de esmerleri çok severim ve seksi bulurum aksine..ama beyaz tenliyim..
eşim de esmer kara kaş kara göz sever..
bu durumda sadece gözlerim onun istediği gibi..
ama düşününce bende kara kaş göz severdim ve eşim kumral yeşil gözlü..
gel gör ki eşime aşığım..
hasılı bu meseleler sözle olmuyo..herşey gönül işi..
sevdik aldık bitti işte takılmaya gerek yok...

wyyyyy....
hortlak konuymuşş...
tüm üyelerden özür diliyorum...
sooooriiiiy anacımmm....

Yahu guzel insan esmerde olsa güzel sarisinda olsa guzel.guzellik yuz hatlarnin ve vucud hatlarinin güzel olması demek..her sene farkli ulkelerden farkli renkte kizlar dünya guzeli secilmezdi tek tip begenilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…