Hahahaha! Bunun Amanede adlı arkadaşa durumu daha alenen göstermek için yazdığım, abartılı bir örnek olduğunu anlayacak kadar zeki olduğunuzu düşünüyorum.bütün sarışınlarda onun kocasına meraklıydı . hepsini eledi konu sahibinle evlendi . ne komiksiniz yaa . bu adam brad pitt ti sanırım . bütün sarışsınlar peşindeydi .gerçekçi olun biraz .
olabilir ya vardır aslında senin gibi düşünen de çoktur.bi de insan başkasında olanı daha çok beğenir ya bazen:)saçın düzse kıvırcık istersin ,kıvırcıksa düz olsaydı dersin.:)
zevk meselesi ya.gerçekten genelleme yapmamak lazım.solaryum yakışıyor bazen esmerlik de güsel oluyo.değişiklik olur.ama kendi doğal halini de sevmek lazım tabi.
Hahahaha! Bunun Amanede adlı arkadaşa durumu daha alenen göstermek için yazdığım, abartılı bir örnek olduğunu anlayacak kadar zeki olduğunuzu düşünüyorum.Aslında komik bir şey yok ortada, hayırdır neyi komik buldunuz? Belki de sizin de "bu konuda" böyle komik takıntılarınız vardır. "Gerçekçi olun" derken ki İlginç tepkinizi böyle yorumladım. Gerçekçi olun ne demek açıklarsanız sevinirim? Yani biz ten - saç rengine göre güzellik kaidesi olmayacağını söylerken hayalperest mi davranıyoruz?
Anlıyorum. Ben de beyaz tenliyim, şuan koyu kahve kullansam da asıl saç rengim koyu kumraldır, uzun yıllar da kızıl kullandım. Görüntüler benzer fakat fikirler farklı sanırım. Tam da tahmin ettiğim gibi, sizin de bu konuda komik ve cahilce görünen takıntı - önyargılarınız var.en beğenmiyorum açıkcası esmerliği . herkesin kendi tercihi . ten rengine göre güzellik belirlemesi yapılmasınıda hiç ilginç bulmuyorum . çünkü çok esmer kadınlar bence güzel değildir . bu benim fikrim . kimse karışamaz . her zaman sarışın bir adım öndedr . bu arada sarışın değil kızılım . sarışınım diye bu yorumu yaptığımı sanmayın ...
en beğenmiyorum açıkcası esmerliği . herkesin kendi tercihi . ten rengine göre güzellik belirlemesi yapılmasınıda hiç ilginç bulmuyorum . çünkü çok esmer kadınlar bence güzel değildir . bu benim fikrim . kimse karışamaz . her zaman sarışın bir adım öndedr . bu arada sarışın değil kızılım . sarışınım diye bu yorumu yaptığımı sanmayın ...
Anlıyorum. Ben de beyaz tenliyim, şuan koyu kahve kullansam da asıl saç rengim koyu kumraldır, uzun yıllar da kızıl kullandım. Görüntüler benzer fakat fikirler farklı sanırım. Tam da tahmin ettiğim gibi, sizin de bu konuda komik ve cahilce görünen takıntı - önyargılarınız var.Tabi bu ifade tamamen benim fikrim - kimse karışamaz. İyi günler sizeee
Bu arada 2013 Miss World - Dünya Güzeli: Megan Young'a bir bakmanızı tavsiye ederim. O esmerlikle nasıl da dünya güzeli olmuş şaşarsınız.
iyi de her sarışın kadın güzel mi yani çok saçma
ben kendi adıma renkten dolayı daha dikkat çekici olduklarını düşünüyorum
zaten önemli olan kadının güzel olup olmadığı
kadın güzel ve bakımlıysa ten rengi ne olursa olsun herkes tarafından beğenilir bence
mesela adriana lima da baya esmer ama beğenmeyen erkek yoktur heralde
tam tersi sarışın olup ta dünya güzeli olan bi sürü de kadın var
o yüzden bu genellemeler saçma geliyo bana
her esmer güzel olmadığı gibi her sarışın ya da beyaz tenli kadın da güzel değil
o yüzden kimse kimseden bi adım önde değil bence
benim fikrim bu . adriana lima zaten renkli gözlü falan ordan kurtarıyor . ben her sarışın güzel demiyorum ama ortlama bir sarışın esmer bir bayandan çok daha dikkat çekici oluyor . ben beğenmiyorum yani olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz .
İnsanları böylesine genellemek cahilce görünüyor. Beğeni tabi ki sizi ilgilendirir. Neyse ikimizin de demek istediği anlaşıldı diye düşünüyorum. Ayrıca bu topicte fikrinizi kendinize saklasanız daha iyi olur bence, konu sahibinin moralini daha da bozmaya gerek yok.hayır beğenmek zorunda mıyım ?esmerleri beğenmeyen cahil mi oluyor ne komik . istediğini düşün . bence esmerlik kadınlara yakışmıyor
İnsanları böylesine genellemek cahilce görünüyor. Beğeni tabi ki sizi ilgilendirir. Neyse ikimizin de demek istediği anlaşıldı diye düşünüyorum. Ayrıca bu topicte fikrinizi kendinize saklasanız daha iyi olur bence, konu sahibinin moralini daha da bozmaya gerek yok.
Beğenmek zorunda olduğunuz yazan kimse olmadı.yahu kardeşim beğenmek zorunda mıyız yaa . bu konuyu buraya sen getirdin . beğenmiyorum alla alla . hayret birşey ya . türkiyede esmer kadın fazla diye hemen alınıyorsunuz . bence sarışınlar her zaman bir adım önde . bende sarışın değilim ayrıca . beğeni meselesi . nedir yani .
Beğenmek zorunda olduğunuz yazan kimse olmadı.Ben neden alınayım, ben beyaz tenli ve aslen koyu kumralım. Konu sahibinin moralini bozmamak adına kendi fikrinizi kendinize saklamanızı söyledim. Take it easy champ.
bir zamanlar bir araştırma yapılmıştı.herkes türkiyede fazla esmer var diyo
ben de öyle düşünüyodum ama çevreme baktığımda herkes beyaz tenli
esmer filan pek görmüyorum doğrusu esmer erkekleri daha çok görüyorum ama kadınlar genelde beyaz tenli sanki
konu sahibinin morali neden bozulsun . ben demek istedim benim gibi beğenmeyenler olabilir . ama eşi beğenmiş ki evlenmiş onla . bütün sarışınları eleyip ..... oldu mu
yoo sinirlenen sensin . sabahtan beri msj üzerine msj yazıyorsun . sen ilk alıntıladın beni hatırlatırım . neden sinirleneyim ki komik olma . türkiyed eçoğu erkek sarışın tiplere meraklıdır . zaten bunu herkes bilir . rus kadınlarına neden hastalar yani bu erkekler . gerçeği söyledim diye cahilsem cahilim . neyse ya banane . birdaha bu ten rengiyle ilgili yorum yazmayacağım . herkes alınıyor . tamam çok güzelsiniz okk esmersen güzelsin ..
Olayı yanlış anlayıp, bu kadar öfkelenmenize gerek yok. Bazen bazı insanlar yersiz ve mantıksız konuşur ve kendisine muhalefet edecek bir çok kişi ortaya çıkar. Böyle durumlarda baskı altında hissederek sinirlenmek acizlik göstergesidir. Hahahah oldu teşekkürler
Eminim okuyanlar da sizin değil benim sinirlendiğimi düşünüyordur.yoo sinirlenen sensin . sabahtan beri msj üzerine msj yazıyorsun . sen ilk alıntıladın beni hatırlatırım . neden sinirleneyim ki komik olma . türkiyed eçoğu erkek sarışın tiplere meraklıdır . zaten bunu herkes bilir . rus kadınlarına neden hastalar yani bu erkekler . gerçeği söyledim diye cahilsem cahilim . neyse ya banane . birdaha bu ten rengiyle ilgili yorum yazmayacağım . herkes alınıyor . tamam çok güzelsiniz okk esmersen güzelsin ..
Eminim okuyanlar da sizin değil benim sinirlendiğimi düşünüyordur.Komik olmuyorum zaten, komik duruma düşen birini gördüm de o yüzden gülüyorum.
Size alıntı yaparak karşıt görüş bildirmemi saldırı olarak algılamışsınız. Oysa ki ben konu sahibinin bu durumu ne kadar taktığını, ne kadar üzüldüğünü gördüğüm için fikir beyan etmek istedim.
Sizin çevrenizdeki erkekler Rus kadınlarına pek meraklı olabilir.
Benim bildiğim 40 yaş üstü amcalar, apaçiler, serseriler veya cinsel açlık halinde olan ergenler Rus kadınlarına takıntılıdır. Bunun nedeni de Rus kadınlarının seks konusunda oldukça rahat, naza çekmeyen tipler olmasıdır. (Çoğu araştırma da bu yönde çıkmıştır.)
Kendi çevremdeki erkekler ise daha çok el yüz düzgünlüğü, seksapel, zeka, kültür vb. konularda kadınları sınıflandırırlar.
Tabi ne siz ne de ben Türkiye'deki tüm erkeklere anket yapmadık.
Bu yüzden konunun açılış amacını da düşünerek yersiz yazışmaya son vermeniz iyi olmuş.:13:
İyi günler dilerim.
vallahi en okumuşundan tut en cahiline kadar erkekler rusları beğeniyor . ayrıca artık bazı türk kadınlarıda pek nazlı değil . erkeklerin peşinden koşuyor . yani bri farkı kalmadı ruslardan . adamlar bare güzel olsun nasılsa ikiside aynı diye onları tercih ediyor . ruslarla evlnen çok kişi var . bu insanlar hayat kadınıda değil . bunlar gerçekler . cinsel açlık çeken cebi para dolu bir erkek görmedim ben henüz . çok var meraklısı inan bana . sinirlenmiyorum sen sinirleniyorun . beğenmiyorum dedim diye . neyse ben gerçekleri söylerim . türkiyede bugday ten siyah saç çok olduğu için sarışın mavi gözlü insanlar farklı gelir . bu herkes içinde böyledir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?