• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmerlik kötü birşeymi

bencede dediğiniz gbi açık tenlilerden hoşlanıyo..sarısınları beğenmeyen adam her sarısın illa güzel oluyomus gbi görmediği biri için uh hem sarısın hem yesil gözlü gbi bir yorum yapcak gaflete düşmezdi diye düşünüyorum..bu konuya o kadar takığımki arada biir denemek için diyorum saçlarm belime gelnce sarıya yakın tonlar yaptraym bikere ışıltı halnde sarılar attrmıstm herkes çok beğenmişti deniyim değişiklk olsun diyorum bi keresnde tenin koyu kalır yakısmaz dedi...bi keresindede ben snei böyle grdüm beğendim o kadar marjinal bi değişiklk istemem karsımda yabancı varmıs gbi ben böyle seviyorum seni sevmiyorum sarı saç dedi..ama niyeyse hiiiiç inandırıcı gelmiyo bana..güzellik konusuna gelnce bebek yüzlü bişey değilim eyv ama gercekten aynaya baktığımda beğenirim kendimi güzellik göreceli ama kendimce güzel olduğumu düşünüyorum...tabi eşimin tutumlarndan sonra güven müven kalmıyo gbi oda ayrı..

ama eşin seni beğendiğini söylüyo zaten bu konuda hassaslaşmışsın bence
yani kendinde bi değişiklik yapma sırf kendini beğendirebilmek için
ayrıca herkesin beğendiği bi tip olabilir mesela ben de kumrallardan hoşlanırım genelde ama bu çok sarışın ya da esmer birini beğenmicem onu yakışıklı bulmicam demek değil ki

eşinin ten rengi ne bu arada

ama eşin seni beğendiğini söylüyo zaten bu konuda hassaslaşmışsın bence
yani kendinde bi değişiklik yapma sırf kendini beğendirebilmek için
ayrıca herkesin beğendiği bi tip olabilir mesela ben de kumrallardan hoşlanırım genelde ama bu çok sarışın ya da esmer birini beğenmicem onu yakışıklı bulmicam demek değil ki

eşinin ten rengi ne bu arada

beyaz tenli siyah saçlı eşim

Kötü bişey değil neden olsun. Sonuçta esmeri de , sarışını da, kumradı da yaratan Allah. Siz fazla takılmışsınız bence.. Sizi beyenmese neden evlensin sizinle , neden bebek yapma kararı alsın :34: Sarışını beyenebilir ama sizinle beraber bukadar büyütmeyin bence.. Size göre siz çok esmersinizdir ona görede siz açık tenli bu bi bakış açısı..

bu arada alışverişten yeni geldim...tezgahtar kızda aynı eşim gibi buğday tenlisiniz bu renk size yakısır dedi.güleyiimmi aglayımmı :)psikolojm bozuldu ya resmen durmus ben ne rengm diye düşünüyorum (24 senek esmeri millet nasıl buğday görüyor basmadı kafam)
arkadaslar biriniz şuraya tartısmasız buğday tenli olan birinin bide esmer olan birinin fotosunu koyabilirmii lütfen..:)kendi algıma güvenemiyorum artık..bende göreym aradaki farkıda bileym ben neyimm

canım neden bu kadar takıyorsun ki esmer ol sarışın ol buğday ol ne farkeder ki değiştirebilir misin tenini :44: hamileymişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , bu gereksiz şeylere takacağına ne güzel doğacak çocuğunla ilgili bir şeyler yap o kadar yersiz ki açtığın konu dert değil yani nisanlar ne dertlerle uğraşıyor :31::31:

evet arkadaşlar anlamıyorum esmerlik kötü birşeymi...sevgiliyken nişanlıyken eşimle bunların konusumu olmuyomuş yada benmi önemsemiyormuşum bilmiyorumm.ama evlendiğimizden beri çok takıyorum bunu kafaya...
nişanlıyken merak edip sorduğumda ben hiç sarısın bir kızla sevgili olmadım çünkü sarısın birinden hoşlanıpta arkadaslık teklifi yapmadım senden önce beraber olduklarımda hep esmerlerdi..ben esmerlerden hoşlanıyorum demişti..geçen burcu esmersoyu makyajsız gördük ne bet bişeymiş makyajlı haline bak bu haline bak dedi..yani dediği gbi falan değil..gözüne hoş geleni beğeniyor sarısın sevmem haz etmem fln hikaye...neyse hadi buraya kadarda sorun yok ama ben aleni esmerim çikolata tene yakınım nerdeyse bana bkaç kez sen çok esmer değilsinki buğday tenlisin dedi.hayr aleni esmerim dememe ragmen baska b defasında yne sen esmer değilsinki dedi.esmerlk kötü bişeymi zorla esmer değilsin diye dayatıosun sen beğenmeyebilirsin ben halmden çok memnunum dedim.saçmalama ne alakası var beğenmesem niye evleniyim senle vs vs..
şimdi hamileyim acaba çocuğumuzun ten rengi nasıl olur gbi sorular soruyor sürekli gecen yolda bi çocuk grdüm çok tatlıydı sarısına yakın saçları vardı ama çokta sarı deildi çok sevmliydi fln diyo...diyorum işte ben esmerim sen beyaz tenlisin falancann ki gbi fln olur heralde.yne aynı şeye dönüyoruz sen esmer değilsinki.kabul etmek istemiyo adam esmer olduğumu sanki ayıp gnah esmer olmak çatlıyorum sinirden ya.inadına çikolata gbi olur inş çocuk dedim bnde.ertesi gn de gelmiş zenci çocuk resmi grdüm nette ne tatlıydı aynıs enn istediin gbi çikolata gbiydi çok tatlıydı fln diyo...samimimi hc inanmadım..çünkü bu zmna kadar yolda grüpte çok tatlı diye bakıp kaldığı çocuklar hep sarsındı biri bile esmer değildi bu kadarıda tesadf deildir heralde..niye saçmalıyo böyle bıktrdı artık beni bu konuda

arkadaşım sürekli konu açıyorsun ve genelde tepki görüyorsun ama sorun sende değil senin dediğin gibi eşin gerçekten saçmalıyor çocuk gibi olgunlaşamamış saçma sapan şeyleri dile getiriyor senin takacağını bile bile bence sen artık onun saçmalamalarına kulak asma ne derse he de geç bu kadar sorun yapacak bişey yok ortada takma kafana :16:

Sarışını adı esmerin tadı.Kendisi okadar kafaya taksa sarışın biriyle evlenirdi:)

Kk nı yeni gündemi,'AMANEDE ESMER Mİ,YOKSA BUĞDAY TENLİ Mİ?BİLİN BAKALIM..'

Konu esmer sarışın olunca aklıma geldi ben küçükken abimle aramda geçen diyalog geldi aklıma abime sen daha karasın demiştim ,oda çıkar ayağını dedi kendi ayağını gösterdi karşılaştırıp ben daha beyazım dedi bende tekme tokat girdim :52::60:

ben her zaman kara yağız adamları beğenmişimdir ama eşim kumral yeşil gözlü, ne var yani bunda anlamadım ben, eşimde adriana limayı falan beğenir doğaldır yani beğenmesi ama benimle evlendi kumralım gözlerim kahve amaaaaaaan başın ağrımıyo mu hiç amanede bunlar nasıl düşünceler yaa

neyse hadi buraya kadarda sorun yok ama ben aleni esmerim çikolata tene yakınım nerdeyse bana bkaç kez sen çok esmer değilsinki buğday tenlisin dedi.hayr aleni esmerim dememe ragmen baska b defasında yne sen esmer değilsinki dedi.esmerlk kötü bişeymi zorla esmer değilsin diye dayatıosun sen beğenmeyebilirsin ben halmden çok memnunum dedim.saçmalama ne alakası var beğenmesem niye evleniyim senle vs vs..

diyorum işte ben esmerim sen beyaz tenlisin falancann ki gbi fln olur heralde.yne aynı şeye dönüyoruz sen esmer değilsinki.kabul etmek istemiyo adam esmer olduğumu sanki ayıp gnah esmer olmak çatlıyorum sinirden ya.

Adam sen esmer değilsin diyor.Sen tutturmuşsun esmerim de esmerim !
Belki onun beğenmediği esmerler kadar koyu değilsin.
Belki onun kastettiği yüzü gölgeli duran,saçı kaşı birbirine karışan esmer tipi.

Ne diye eşinin aklına inatla esmer olduğunu sokuyorsun ki ?
O seni esmer olarak görmüyormuş işte.Israr etmek neden ?

Bir de hayır ben esmerim deyip bütün esmerleri beğenmesini bekliyorsun.
Var mı böyle bir dünya ? Bir insan eşi esmer diye sadece esmerleri mi güzel bulacak ?
Güzel güzeldir,esmeri sarışını farketmez.
Bir gün kızıl saçlı birine güzel dese hepten beni kandırdı filan diyeceksin:)

evet arkadaşlar anlamıyorum esmerlik kötü birşeymi...sevgiliyken nişanlıyken eşimle bunların konusumu olmuyomuş yada benmi önemsemiyormuşum bilmiyorumm.ama evlendiğimizden beri çok takıyorum bunu kafaya...
nişanlıyken merak edip sorduğumda ben hiç sarısın bir kızla sevgili olmadım çünkü sarısın birinden hoşlanıpta arkadaslık teklifi yapmadım senden önce beraber olduklarımda hep esmerlerdi..ben esmerlerden hoşlanıyorum demişti..geçen burcu esmersoyu makyajsız gördük ne bet bişeymiş makyajlı haline bak bu haline bak dedi..yani dediği gbi falan değil..gözüne hoş geleni beğeniyor sarısın sevmem haz etmem fln hikaye...neyse hadi buraya kadarda sorun yok ama ben aleni esmerim çikolata tene yakınım nerdeyse bana bkaç kez sen çok esmer değilsinki buğday tenlisin dedi.hayr aleni esmerim dememe ragmen baska b defasında yne sen esmer değilsinki dedi.esmerlk kötü bişeymi zorla esmer değilsin diye dayatıosun sen beğenmeyebilirsin ben halmden çok memnunum dedim.saçmalama ne alakası var beğenmesem niye evleniyim senle vs vs..
şimdi hamileyim acaba çocuğumuzun ten rengi nasıl olur gbi sorular soruyor sürekli gecen yolda bi çocuk grdüm çok tatlıydı sarısına yakın saçları vardı ama çokta sarı deildi çok sevmliydi fln diyo...diyorum işte ben esmerim sen beyaz tenlisin falancann ki gbi fln olur heralde.yne aynı şeye dönüyoruz sen esmer değilsinki.kabul etmek istemiyo adam esmer olduğumu sanki ayıp gnah esmer olmak çatlıyorum sinirden ya.inadına çikolata gbi olur inş çocuk dedim bnde.ertesi gn de gelmiş zenci çocuk resmi grdüm nette ne tatlıydı aynıs enn istediin gbi çikolata gbiydi çok tatlıydı fln diyo...samimimi hc inanmadım..çünkü bu zmna kadar yolda grüpte çok tatlı diye bakıp kaldığı çocuklar hep sarsındı biri bile esmer değildi bu kadarıda tesadf deildir heralde..niye saçmalıyo böyle bıktrdı artık beni bu konuda
bence hamilelik senn sinirleri baya bi germiş

bütün konularını okudum neredeyse.
lütfen kendinle barış.
yoksa sürekli eşim dizide kıza mı baktı, şarkı söyleyen kadını beğendi diye sıkıntılar yaşıycaksın.
daha özgüvenli ol lütfen..

Aslında ben konu sahibinin ne demek istediğini anladım.
Adam arkadaştan evlilik öncesi hoşlanmış,beğenmiş,flört vs. derken bir şekilde evlenmiş.
Sanırım eksik bir şeyler var her ikinizde de birbirinize karşı.
Sevgi mi saygı mı yoksa aşk mı sen daha iyi bilirsin bunu.
Küçücük olaylar ikiniz arasında şimdiden sorun oluyorsa,ileride daha zor günler bekliyor demektir.
Cahil değilsin,küçük değilsin bu garip sorunların devam ederken neden gebe kaldığını anlamadım.

Kusura bakmayın da, ne alaka şimdi? O kadar alışılmış ki eşiyle en küçük bir sorunu olan bir bayana hemen
sevginiz saygınız aşkınız eksik, yok efendim sorunun var niye hamile kaldın, küçük sorunlar büyüyecektir vsvs tarzında şeyler yazmaya.
Yahu kadın eşim öptü kokladı diyor, hadi o ilerki sayfalarda yazılmış görmediniz diyelim, bu bayan hamile, duygusal hassas zamanları. Yazdığınız yazıyı ciddiye alıp gidip eşiyle saçma sapan bi ten konusu yüzünden kavga etse?
Ki anladığım kadarıylada adam seviyor karısını. Kafasını karıştırmayın insanların.:20:

Eski sevgilim geldi aklıma, ben de buğday tenliyim ama adam tutturmuş beyazsın diyor beni görmek istediği gibi mi görmek istiyor acaba falan diye düşünüyordum paranoyak yapıyor bu durum insanı gerçekten. acaba umutsuz bir aşkı oldu da ona mı benzetiyor beni falan filan... Çocuğumuz olursa bembeyaz olsun senin gibi vs diyordu, belki de hayatında hiç beyaz kadın görmemiştir diyordum ben de :D Sonradan öğrendim ki renk körlüğü varmış, bundan sebep beni beyaz görüyordu sanırım. Esmer değilim ama esmere yakın bir tenim var sanki, bana öyle geliyor. bence esmerlik kötü bir şey değil, buğday tenli olmak da değil ama böyle söylenince insan şüpheye düşüyor gerçekten, beni beğenmiyor mu diye.

Eşin açık tenliyse genelde çocuklar babaya daha çok benziyor fiziksel olarak ona benzer cocugun bence ama gönlünüzce olsun tabi her şey

Kusura bakmayın da, ne alaka şimdi? O kadar alışılmış ki eşiyle en küçük bir sorunu olan bir bayana hemen
sevginiz saygınız aşkınız eksik, yok efendim sorunun var niye hamile kaldın, küçük sorunlar büyüyecektir vsvs tarzında şeyler yazmaya.
Yahu kadın eşim öptü kokladı diyor, hadi o ilerki sayfalarda yazılmış görmediniz diyelim, bu bayan hamile, duygusal hassas zamanları. Yazdığınız yazıyı ciddiye alıp gidip eşiyle saçma sapan bi ten konusu yüzünden kavga etse?
Ki anladığım kadarıylada adam seviyor karısını. Kafasını karıştırmayın insanların.:20:

Konu sahibinin önceki konularını okudunuz mu? Eğer okumadıysanız bir okuyun derim ben.

Ben de esmerim. Kaşım gözüm saçım kara, tenim orta. Sevgilim benden biraz daha koyu bir tene sahip ve ona göre ben esmer değilim :9: Bir sormak lazım acaba erkekler esmer deyince ne anlıyor, buğday tenden ne anlıyor diye :))

Adına ister esmer desin ister kumral ister başka bir şey, sizi görmüş beğenmiş evlenmiş. Bence takılacak bir durum yok :34:

ne varmış bekarlık halimde arkadaşım??[/QUO

açıklayayım; mesajını alıntıladığım arkadaş senin hamilelikten ötürü hassaslaşıp alınganlık gösterdiğini sanıyor.
oysa biz senin evlenmeden önce de sürekli bir şeyleri kafaya takıp dünyanın sonu gelmişçesine hayatı gerek o dönem nişanlın olan
şimdiki eşine,gerekse kendine nasıl zehir ettiğine burda tanıklık ettik.
yani konunun hamilelikle alakası yok,senin hala psikolojik destek almamanla alakası var.:51:

Back
X