- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
bencede dediğiniz gbi açık tenlilerden hoşlanıyo..sarısınları beğenmeyen adam her sarısın illa güzel oluyomus gbi görmediği biri için uh hem sarısın hem yesil gözlü gbi bir yorum yapcak gaflete düşmezdi diye düşünüyorum..bu konuya o kadar takığımki arada biir denemek için diyorum saçlarm belime gelnce sarıya yakın tonlar yaptraym bikere ışıltı halnde sarılar attrmıstm herkes çok beğenmişti deniyim değişiklk olsun diyorum bi keresnde tenin koyu kalır yakısmaz dedi...bi keresindede ben snei böyle grdüm beğendim o kadar marjinal bi değişiklk istemem karsımda yabancı varmıs gbi ben böyle seviyorum seni sevmiyorum sarı saç dedi..ama niyeyse hiiiiç inandırıcı gelmiyo bana..güzellik konusuna gelnce bebek yüzlü bişey değilim eyv ama gercekten aynaya baktığımda beğenirim kendimi güzellik göreceli ama kendimce güzel olduğumu düşünüyorum...tabi eşimin tutumlarndan sonra güven müven kalmıyo gbi oda ayrı..
ama eşin seni beğendiğini söylüyo zaten bu konuda hassaslaşmışsın bence
yani kendinde bi değişiklik yapma sırf kendini beğendirebilmek için
ayrıca herkesin beğendiği bi tip olabilir mesela ben de kumrallardan hoşlanırım genelde ama bu çok sarışın ya da esmer birini beğenmicem onu yakışıklı bulmicam demek değil ki
eşinin ten rengi ne bu arada