Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kompleks olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Bazı insanlar gerçekten ten rengine,saç rengine çok önem verir.
Mesela benim babam... Annemin ve benim saçlarımızın yarım ton bile koyu olmasına katlanamaz.
Güzellik sadece yüz değil ki...
ben konu sahıbını anladım,çünkü bnm eşimin ailesi de bunu yapar bana
benm de tenım esmere yakındır,sacların epey acık kumraldı uçlar da sarıydı ,ee tabı daha acık tenlı görünüodum,şimdi saclarım kahve takmış kafaya bu saclar senı esmerleştırdı dıo,yoo bn esmerım zaten saclar benı nıye değiştirsın dıorum yok yok sen beyazsın dıo
ne o öle beyazsın sen,beyazdır bnm gelınım dıobı de hep aslında kenıdnın de beyaz oldgundan tarlada karardıgından yakınır
velhasıl kelam bazı toplumlarda beyazlık güzellik belırtısıdır,senın eşin de bnmkı gb bı kaynanayla filan büyümüşse bilinçdışında bole düşünüyor olabiliryavrum takılma be yav sankı karanlıkta almış senı de ne oldgunu bılmıomuş,sevıo işte senı,yoksa gönlünü almaya çalışır mıydı
ayrıca hamılesın ya ben de kendı hallerımı hatırladım,kocama gözünün üstünde kaşın var dıye bıle sarasım gelırdı,eyy gidi günler![]()
sen neyi kastettin anlamadım güzellik sadece yüz değil derken.
önem verebilir beyaz tenli seviyo da olabilirler ben onları kastetmiyorum
benim bahsettiğim insanlar bunu gerçekten kompleks haline getiriyo
kesinlikle esmer gelin istemeyen tipler
yani güzelliği sadece beyaz tenlilere mahsus görüyolar esmer olunca kusurlu gibi görüyolar
bu tarz insanlar gördüğüm için söylüyorum o yüzden örnek verdim
sen neyi kastettin anlamadım güzellik sadece yüz değil derken.
önem verebilir beyaz tenli seviyo da olabilirler ben onları kastetmiyorum
benim bahsettiğim insanlar bunu gerçekten kompleks haline getiriyo
kesinlikle esmer gelin istemeyen tipler
yani güzelliği sadece beyaz tenlilere mahsus görüyolar esmer olunca kusurlu gibi görüyolar
bu tarz insanlar gördüğüm için söylüyorum o yüzden örnek verdim
aynen öyle cnm esmerliği ksuur gbi görüyorlar kesnlkle katılıyorum öyle insanlar o kadar çokki çevremde..mesela bi örnek vericem şimdi size bana yne çok takıosun ayrıntılara takılma dycekler ama içinde kalıyo insanın malesef..
eşim babasına annesi için espri yapmıstı gecenlerde bula bula bu kara suratlıyımı buldun baba nerden buldun sen annemi diye.sözde annesini kızdrcak ...sinr oluyorum işte esmerlerin böyle grülmesnden yok kara suratlı yok kara kuru yok esmer bişey işte..he bide şu var esmer ama güzel..aması var yani:))
belkıde hamılelık esmerlestırdı senı:44:benım karnımda boydan boya esmer cızgı olusmustu hamıleyken esmerlesıyo ınsan
ay amanade esmerlık sankı kotu bıseymıs gıbı konusturuyosun ınsanı![]()
canım senin neden rahatsız olduğunu anladım haklısın bence
benim anlamadığım senin bu konuda hassas olduğunu biliyosa niye sürekli esmerlikle ilgili yorum yapıyo
seni kırdığını farketmiyo mu
aynen öyle cnm esmerliği ksuur gbi görüyorlar kesnlkle katılıyorum öyle insanlar o kadar çokki çevremde..mesela bi örnek vericem şimdi size bana yne çok takıosun ayrıntılara takılma dycekler ama içinde kalıyo insanın malesef..
eşim babasına annesi için espri yapmıstı gecenlerde bula bula bu kara suratlıyımı buldun baba nerden buldun sen annemi diye.sözde annesini kızdrcak ...sinr oluyorum işte esmerlerin böyle grülmesnden yok kara suratlı yok kara kuru yok esmer bişey işte..he bide şu var esmer ama güzel..aması var yani:))
üzüleceğimi bile bile yapmaz emnm kırmak istemez ama anlamadm düşünemiyomu boş mu bulunuyo bilmiyorum cnm ama çok bozuluyo snrlerm
seni kızdırmak için şaka yapıyo da olabilir bence :)
benim amcam da eşine çok şaka yapar sinir etmeye çalışır
seni kızdırmak için şaka yapıyo da olabilir bence :)
benim amcam da eşine çok şaka yapar sinir etmeye çalışır
bencede benım esımde benı kızdırmaya bayılır erkekler nedense eslerını kızdırmayı cok sevıyolar:44:
sen bozuldugunu bellı edıyomusun pekı ondan oyle soyluyodur?
ettim en son ndan sonrada bdaha duymadım
bnm dayatmamla duymasam ne içinde öyle düşündükten sonra cnm bilmiyorum ben çok takıyorum kafaya
hamılelıktende bole oluyor canım esın senı begenmese ınan bana asla evlenmezdı bunu oncelıkle kafana sok ve bebegıne odaklan o dogduktan sonra ınan bana buturseylerı dusunucek vaktın olmucakbutun hayatını sırınlıklerıyle oyle bır dolduracakkı cok mutlu olucaksın ınsallah
ALLAH kurtarsın canım sag salım bebegıne kavustursun