Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona göre esmerin tanımı farklı heralde, sadece bi sorun bakalım, esmerden kastın kim diye ? bi örnek gösterirse en azından aradaki yanlış anlaşılma durumu ortadan kalkar belki
bence de takma artık gül geç ne söylerse boşuna kendini üzme
zaten çoğu erkek patavatsızlıklar yapıyo seninki ten rengi konusunda kimisi kilo konusunda boşver o yüzden
şimdi aklıma geldi bide şöyle bi druum var yalnız ki bak yne kafam karıstı:) bu konuya bu kadar taktıktan sonra adamın gercek düşüncesini, öğrenemeden işin peşini bırakamıcam heralde...bu esmerlk konusunun ilk çıktığı gün ben çok kırılmıstım..aynı günün aksamı tugba büyüküstünün dizisini izlioduk ne güzel kadın dmi hayatm dedim..evet güzel dedi..sonra ast yüzünü neoluyo dedimm niye soruosun bana milletn güzelliğini dur ben söyliyim o kadın esmer sen esmerleri beğenmediğimi düşünüosunya beni deniyosun dmi demişti..tuğbanın esmer olduunu kabul edio yanii.yahu tuğba belkide benden daha açık tenlidir..deli olcam:)
canım sen bunu takıntı haline getirmişsin bunu eşine belli etme bence
evet kesnlkle artık takıntı haline geldi..ama inanın ben esmerliğimden çok çok memnunum sarısınlara lafım yok tabiki çok güzel baynlar var sarısınlar arasındada yanlış anlaşılmıyım ama bi bayan olarak kendi fikrimce kim kardashian üzerine tanımam yolda gderken bile aa ne güzel kızmıs diye düşündüğüm kişiler genelde esmer oluo halimden çok çok memnunum yanii.
benm takıntı yaptığım konu eşimin bu konudaki düşüncesini kesn ve net öğrenemiyo olmak hep kendi kendime parçalaro brleştrmeye çalışmak...bu kadar bytme dyceksiniz biliyorum ama bende böyleym cevapsız kalan sorular büyüyo işte
evet malesef doğru cnm ama çok şükr o tarz saçmalıkları aştk artıkbenden zayiflara sisko derken esim
kiziyordum bana lafmi sokuyorsun diye
sen baskasin alinma sen derdi
yesil gozlu birisine ciyan gibi benzetmesi yapmisti
o an kizinca ben
sen ayri o ayri demisti
hic kafaya takmadim ama sen bayagi fazla takmissin
e bana kalsa esmer koca istemiyordum
kumral sarisin erkekleri seviyordum seneler once
kocam esmer ve ben kocamdan az esmer olanlara
cok kara demisimdir :)
bu arada bir sey soracaktim sana
senin konunda okumustum herhalde
esin siir yazmisti ailesine diye dogrumu?
evet malesef doğru cnm ama çok şükr o tarz saçmalıkları aştk artık
Konuya yorum yapamıycam ama bişi söleyim:) burcu esmersoy makyajsız bile çook gzl bi kadındır![]()
bunun benm halimle bi alakası yok cnm ayrıca ne varmış halmde pardon? görünen köy kılavuz istmiyor ayna diye birşey var esmerim işte çikolatalık derecesinde..buna ragmen esmer olduğumu kabul etmek istemeyen bir eşim var haliyle rahatsız oluyorum çokmu enteresan
iyi siz kara vb kelimelerle kızınızı kötü hissettirmişsiniz
esmer olmak kapkara kömür olmak demek değil ki
zaten bu tarz lakaplar yüzünden esmer insanlar bu durumu kabul etmek istemiyo
cnm neden kötü hissetsin o zaman çocuk aslında esmer olmakla, kara olmanın aynı olduğunu bilmiyordu, bende esmerim ama çok koyu değilim. Şu anda 11 yaşında ve benden başkalarıda diyor kızıma ama artık gülüyor ve kendisinide oldukça beğeniyor.