- 20 Ocak 2010
- 47.508
- 177.791
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi oguzsevgizeynep
-
Yook daha dogrusu zamni yok is sinav faln ayrica esim birzamn uzak drup snra yakinlasinca haliyle kisa oluyor oda bak zaten hemn bitiyor niye kirlenelim diyor
bilmiyorum baska sorunlar var mi da ben sinava bagladim:)gercekten acayip bi donem.hani zaman olsada dedigm gibi kafa mesgul,binbir turlu soru var ki hem erkek .size bakmakla yukumlu ve sinav 2yilda bir oluyor ya hani kesin kazanmam lazim gozuyle bakiyordur.baska sorun yoksa bence dert etmeyin sinav gecsin bugunleri gulerek hatirlarsiniz insallah..skmayin caninizi bi problem olsa esiniz soylerdi zaten illaki
Ypmazki o sorunda buya o istemiyor
E o da doğru önemli olan onun istemesi.
Sen su sınava kadar üstüne gitme. Biraz müsaade et, ne istiyosa onu yapsın sonra cemkirirsin
Kısa sürüyor ne kirlenelim mi diyorulyok artık bence kocanız birlikte olmak istemiyor hep bir bahane
Afedersiniz ama yazdığınız cümlelerden bir şeyler çıkarabilmek için bayağı bir uğraştım. Cümleler çok yarım yamalak.. :44:
Neden Türkçe yazmıyorsunuz?
İnadına mı yapıyorsunuz,anlamıyorum ki...
Zaten su sinav bitsin bakalim neyin arjasina siginacak
Zaten turkce yazdim
Öyle mi?
Siz konuşurken de mi bu kadar harf yutuyorsunuz,anlatım bozukluğu yapıyorsunuz?
Belki de adam ders çalışırken bu hatalı konuşma ve yazma dilinizi farketmiştir,soğumuştur sizden.
Arkadaşım rica ederim,düzgün yazın.
Yani cinsel sorunlarmiz evldgmz geceden beri var hep uzak bna ama nisanliyken boyle dgldi aslaHep soru soruyorum kusura bakmayin anlamak için..
Peki daha önce su uç ay öncesinde bir sorun var miydi? Yoksa gayet güzel bir cinsel hayatiniz mi vardi?
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Siz herkesi boyle yargilarmisiniz ben turkceyi yeni ogreniyom ve anca oluyor
Yargılamıyorum,estağfurullah.
Rica ediyorum farkındaysanız.
Türkçe'yi kolay öğrenmek istiyorsanız bol bol kitap okuyunuz.
Öyle mi?
Siz konuşurken de mi bu kadar harf yutuyorsunuz,anlatım bozukluğu yapıyorsunuz?
Belki de adam ders çalışırken bu hatalı konuşma ve yazma dilinizi farketmiştir,soğumuştur sizden.
Arkadaşım rica ederim,düzgün yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?