Allah kolaylık versin o adamıda bildigigibi yapsın. Bin pisman olsun. Benim cocuklarımda kück 6 ve 7 yasında kücühüde daha 1 yasında ve hepside cok düskün babalarına benim gücüm yok evet bosanmaya ama aldatılmaya hic yok . Herseyy normailmis gibi yapamıyorum iste en fazla bi iki hafta dayanıyorum sonra yine deliriyorım. Sende yasamıssın normal davranabiliyomuydun ilgisizligine aynı evin icinde yabancı olmaya cok zor allah kimseye yıvasında huzursuzluk yasatmasın
canim inaki durumuna uzuldum ayni seyleri yasadim .sadece isimler kisiler farkli olay ayni
Bende hersey normalmis gibi davranamadim bazi arkadaslarim diyordu bosver bir sey bilmiyor gibi davran duyma gorme bilme diye oyna dediler kullan dediler
Ama bir kac gun yada hafta dayanamayip gene basa sariyordum cunki kocamin baskasiyla olmasina dayanamiyordum
Onun baskasiyla oldugunu dusunmek beni delirtiyordu kiskaniyordum
Sonra birike birike patladim
Hersey bitti o evden gitti ben cocuklarla kaldim dunya basima yikildi
Evde kalmak istemedim once dilimi ilerlettim bebegimi yuvaya verip kurslara gittim dilim suan super derecede
Sonra is kurslarina gittim formasyonlar yaptim is buldum hatta suan bir kac is teklifi birden var hangisini tercih edicem diye sastim dusunuyorum
Buyuk kizim tip okuyor ,bebegim suan koca adam oldu ben daha iyiyim diyebiliyorum
Huzursuzluk cok zor dayanilicak bir sey degil seni anliyorum
Yapicagin sey bir sure kocani arka plana it ve kendini one al .Ertele biraz biliyorum zor ama suan baska secenegin yok
Birden bosanmaya kalksan sudan cikmis baliga donersin dahada kou gunler yasarsin aklinla hareket et lutfen
Kendini gelistir sifirdan basliycaksin zor ama imkansiz degil canim istersen basarirsin