Gerçekten cok zor seyler yasamıssın ve güclü olup atlatmıssın tebrik ederim tabi önünde daha uzun bi ömür var insallah yüzün cocuklarından güler.sagol canim
Ama o firtinali donemde malesef mantikli dusunmek yerine duygularimla hareket ettim
Ustelik hamileydim cok zor bir donemdi
Simdiki aklim olsaydi aldatildim diye yaygara koparmak yerine gormemezlikten gelir bir sure duzluge cikana kadar beklerdim hazir olunca hucuma gecerdim .Ben tam tersini yaptim en zayif halimle hareket ettim .Hamilelik ,lohusalik donemi kucuk bir bebek le aklimi kacirmadigima sukrediyorum.Benim olay sadece aldatilmak degildiki ex koca o kadin ugruna tum birikimlerimizi harcadi .Altinlarim takilarim ortak hesaplar hepsi uctu
Allah yanlarina birakmasin insallah onlara dert olarak geri donsun
Beni resmen deli ilan ettiler aramizda bir sey yok uydurup duruyor psikolojisi bozuk dediler benim icin
Ruh hastasisin manyaksin sen dediler cocuklarim elimden alinsin diye yapmadik pislik birakmadilar mahkemelik olduk
Neyseki hakim beni hakli buldu onlarin arasinda ilski oldugu kanitlandi davayi ben kazandim hakimdende azar isittiler aranizdaki apacik meydanda neyin inkari bu diye
Neyse dusundukce titriyorum o gunleri Allah bir daha yasarmasin
Ama o ikisininde belasini versin insallah
Onlarla ugrasmak beni cok yordu o yuzden konu sahibine diyorum kendini hazir hissedince ayrl yoksa su durumda yapamazsin diye
Insan cok yipraniyor kimseye yasatmasin Allah