esnerken ve yan yatarken buruna birşey olma korkusu sizde de var mı?

aynen ben de kafami yastiga degdirmeden yana hafif yatiriyorum n'olursa olsun..daha 4 gun oldu bana fenalik gelmeye basladi neyse ki morluklar geciyo hizla..vucudum kalip gibi oldu yatmaktan kazik yutmus gibi bu ne ya..

ben 5. günden sonra yan yatmaya basladim, öbür türlü uyuyamiyorum zaten. doktorum burnunun üstüne yatmadigin sürece birsey olmaz dedi :ecrin_bebek:

ya ben dudaklarimi falan soydum yeriz ya normalde onun gibi, bisi olmaz dimi.. kaslarimin sekli falan da allaha emanet insallah bir an once gecer bu durum..

doktor bana yan yatma konusunda aynen şunu söyledi "bişe olmaz hocam yan gel yat" 6. günüm alçımı aldı üç saat önce.. çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm

.........................................

Son düzenleme:
ya ben dudaklarimi falan soydum yeriz ya normalde onun gibi, bisi olmaz dimi.. kaslarimin sekli falan da allaha emanet insallah bir an once gecer bu durum..

ağzınla nefes aldığından öyle oluyor cnm dudakların...yan yatma konusuna gelince ben alçımın alındığı gün sormuştum doktora yat hiçbirşey olmaz demişti.ama alçı çıkmadan da yatmıştım hiçbirşey olmuyorr cnm yeter ki burnunu yastığa gömmeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

yaaaaaaaaaaa bu sabah kalktığımda sağ tarafa doğru dönmüş yatıyordum ki 10 ağustos salı günü oldumeyvahedigeldismile bide sol gözüm kanlanmışşşşşşşşşşşşmafoldumben

ya kızlar ben şimdi yusuf yusuf oldum yan yatıyorum esniyorum morelim alt ust oldu aartık yatmayacağım söz vriyorum ama 14uncu gunumdeyım çok sey olurmu burnum yamulurmu:( zaten evhamlıyım iyice panik oldum

sakin canım eğer burnuna baskı olmadıysa sorun olmaz ... ama sen sırt üstü yatsan iyi olacak canım çünkü daha ilk günlerindesin aman dikkat darbe flnda alma canım öptüm sevgilerle

benimde 3. haftam ama ben daha alcıdayken bile yan yatıyodum ama benimde sag tarafım cok sis offf daha cok zaman lazım gelde sabret :97:

evet genelde sag tarafta sislik daha cok oluyo bende bariz bi orantısızlık yok ama yinede daha sis yani farkedebiliyorum ben

Back
X