Bu menü Zayıflamak için mi kilona kilo katmak için mi?slm kızlar sonunda bnde gunluk acabıldım cunku bugun rejıme basladım!!!
baslangıc kılosu: 124,8 ( sbh ac karna tartldm cıblak)
boy: 1.56
bıldınız gıbı bebıs ısdıyorum ben bı tane daha hatta rabbım olurda ızın verırse ıkız olsunlar mavıs gozlu, gercı esımde bende mavıs gozlu deyılız ama esımın ananesının annesı mavıs gozluymus belkı genler sarkar. benımkılerde gunese bakınca bal rengı oluyoohergun dua edıyorum mavıs gozlu ıkızler ıcınn
nese mavıs gozlu bebıslerımın hayelıyle rejıme basladım bugun neler yedıyımı bundan sonra gun gun yazıcam ısde esosun lıstesı kızlar
SABAH:
4 dılım kepek ekmeyı
avuc ıcı kadar ezıne peynırı + bıraz kasar peynırı + bıraz otlu peynır + bıraz ızmır tulumu
domates salatalık
8-9 ınce dılım sucuga kırılmıs 2 yumurta
1 dılım ekmege surulmus gul recelı ( kayınpederım ıspartadan getırdı cok lezız kızlar rosensenın tafsıye ederımm)
1 dılım ekmege surulmus bal (bu petek balınıda mugladan almıstık kızlar organık ve dogal cok faydalı organık oldu ıcın kesınlıklı kılo yapmazzz)
2 sekerlı 3 bardak cay
1 dılımcık salam
ARA
1 paket bıskrem
sekersıs yesıl cayy ( kızlar ysıl cay zayıflatıyo mu cıttenn? )
OGLE
1 kase mercımek corbası
1 tabak tavuk sote
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 tabak pılav
2 dılım yagsız kıymalı lıght borek
3 dılım kepek ekmeyı
1 kase yogurt
bol bolll salataaaa
ARA
2 bardak 2 sekerlı yesıl cay (kızlar ıcemıorum ben sekersız bunu cck kotu tadı ama zayıflatıomus)
2 dılım lıght borek
1 tanecık kuru pasta
bı avuc kuru kayısı
bı avuc cevız
bı avuc badem
5 adet kuru ıncır
2-3 parca malatya kayısı pestılı
bı kase yougurt
AKSAM
1 tabak coban kavurma
1 tabak pılav
2 dılım kepek ekmeyı
yarım tabak mantı
2 adet dolma
bı kase yogurt
veee yıneee bollll bolll salataaa
EVETTT KIZLAR AKSAM YEMEYINI ERKENDEN 5 GIBI YEDIMMM VE BI KEZ DAHA ARA OGUN YAPCAM 8-9 GIBI DIZIMIN BASLADI SAADDE VEEE GUNU KAPATICAM HADI BAKALIM HAYIRLISI BUGUN COK HAREKETLIDIM EVI SUPURDUM TOZ ALDIM HAREKETIMDE TAMAM BAKALIM KAC GUNDE KAC KILO GIDICEK BEKLIYORUM DESDEKLERINIZII
TUM BU ACILAR BEBIS GELDIYINDE BITICEK HA GAYRET ESOS..........
Haftada 3 kilo alırsın bu menüyle
Dalga mı geçtin bunları yazarken lütfen yanlış anlama ama sanki çok zayıfsın ve burdaki kilo vermeye çalışan bizler ile dalga geçmeye çalışan bi hava sezdim
KIZLAR AÇIKCASI COK ALINDIM CEVAPLARINIZ ICIN GORDUNUZ GIBI BEN SIZIN KILOLARINIZDA BIRISI DEYILIM SIZIN BELKI 20 30 KILO FAZLANIZ VARSA BENIMKI COK DAHA FAZLA BOY KILO ORANIMI GORUYOSUNUZ BEN DOGAL OLARAK ILK ETAPTA NORMAL BESLENME DUZENIMIN BIRAZ BILE ALTINA INSEM KILO VERICEM VE YAVAS YAVAS BASLIYORUM HANGI SITEDE INSTAGRAMDA NE ZAMAN DIYET GUNLU ACSAM AYNI TEPKIYI GORDUM YOK ANCA KILO ALIRSIN YOK OHA BUNDAN FAZLAMI YIYIODUN SEN FALAN... SANIRIM KILO PROBLEMI COK CITTI BOYUDA OLMAYAN LAR ANLAMIYOR NE DIYEBILIRIMKI UZDUNUZ BENI.Haftada 3 kilo alırsın bu menüyle
Dalga mı geçtin bunları yazarken lütfen yanlış anlama ama sanki çok zayıfsın ve burdaki kilo vermeye çalışan bizler ile dalga geçmeye çalışan bi hava sezdim
Üzdüğüm içim özür dilerim ama burda çok gördüm sizinle aynı kilolarda olupta zayıflamaya çalışıp neler yediğini...AÇIK
KIZLAR AÇIKCASI COK ALINDIM CEVAPLARINIZ ICIN GORDUNUZ GIBI BEN SIZIN KILOLARINIZDA BIRISI DEYILIM SIZIN BELKI 20 30 KILO FAZLANIZ VARSA BENIMKI COK DAHA FAZLA BOY KILO ORANIMI GORUYOSUNUZ BEN DOGAL OLARAK ILK ETAPTA NORMAL BESLENME DUZENIMIN BIRAZ BILE ALTINA INSEM KILO VERICEM VE YAVAS YAVAS BASLIYORUM HANGI SITEDE INSTAGRAMDA NE ZAMAN DIYET GUNLU ACSAM AYNI TEPKIYI GORDUM YOK ANCA KILO ALIRSIN YOK OHA BUNDAN FAZLAMI YIYIODUN SEN FALAN... SANIRIM KILO PROBLEMI COK CITTI BOYUDA OLMAYAN LAR ANLAMIYOR NE DIYEBILIRIMKI UZDUNUZ BENI.
CANIM TESEKUR EDERIM EYER OYLE DUSUNUYOSAN EVET AZALTMAM GEREKDINI BILIYORUM AMA BEN DEPRESYON ILACLARI VE YASADIM SEYLER YUZUMDEN COK ASIRI KILO ALDIM VE DENGEM BOZUK YEMEKDE KONTROL EDEMIYORUM KENDIMI VE DOKDORA GITIYIMDE BANA BI SURE MESELA GUNDE DORT POÇA YIYOSAM IKIYE INDIREREK BILE ILK ETAPTA KILO VEREBILCEMI SOLEMISDIBir öğünde 3 öğün var emin ol senin iyiliğin için söylüyorum bu kadar yiyerek mideni değil nefsini doyuruyorsun kendinede yazık ediyorsun
oluşdurmadım aslında sabahtan ıtıbaren bugun ıcınde yedıklerımı yazdım gun gun azaltma nıyetım acıkcası kotu olup bırakmak ısdemıyorum cunku hemenMiaNora bu listeyi nasıl oluşturdun?
Gel birlikte oluşturalım menülerini yardımcı olalım sanaCANIM TESEKUR EDERIM EYER OYLE DUSUNUYOSAN EVET AZALTMAM GEREKDINI BILIYORUM AMA BEN DEPRESYON ILACLARI VE YASADIM SEYLER YUZUMDEN COK ASIRI KILO ALDIM VE DENGEM BOZUK YEMEKDE KONTROL EDEMIYORUM KENDIMI VE DOKDORA GITIYIMDE BANA BI SURE MESELA GUNDE DORT POÇA YIYOSAM IKIYE INDIREREK BILE ILK ETAPTA KILO VEREBILCEMI SOLEMISDI
Aaa anladım. Kilonu göz önünde bulundurursak zaten birdenbire yediklerini çok azaltman ters teper haklısın. Sen yine de pilavı çıkar belli bir süre hayatından. Ekmeği de en fazla 5 dilim ye tüm gün boyunca. Onun dışında hamurişi hiçbir şey yeme. Bunu yapabilirsen gerisi kolay benceoluşdurmadım aslında sabahtan ıtıbaren bugun ıcınde yedıklerımı yazdım gun gun azaltma nıyetım acıkcası kotu olup bırakmak ısdemıyorum cunku hemen
Galiba haklısın yaaklınca dalga geçiyor.büyük ihtimalle de ergen. biraz yaratıcı şeyler yapabilirsin. tafsiye,deyilim yazmak,tabak tabak yemek yiyorum ,zayıflamaya çalışıyorum falan zekice değil, çok bayık.
İnşallah dalga geçmemiştir eğer dalga geçiyorsa zannetmesin ki kilo vermek için çalışan bizler normal hayatta bile hatta Çatlayana kadar yesek bile bunun onda birini yemiyoruzGaliba haklısın ya
i kıran dalga gecen cok olduhayatım boyunca hep her konuda dıslandım talıhsız seyler yasadım sonunda bı evlılık yaptm onda da sıkıntılar oldu zaten hep kıloluydum gıtıkce arttı sadece yemek ve uyumak ıstedıyım bı doneme geldım sızıde anlıyorum cunku zaten hayatım botunca dalga gecıldı esımın kız kardesı sen kılo verırsem gıdıp kendımı camdan atarım o kadar buyuk konusuyorum bıle dedı sızın yasadınızın cok ustunde dalga gecılmeler yasadım ben emın olabılırsınız burda sadece oldu gıbı yansıtmak ıstemısdım cunku kımse benı tanımıyr ve yargılamaz rahatca paylasabılırım dıye dısınmustum ama sanal hayatda gerceyınden farklı deıl bellıkı ınsanlar acımasız sonra nıye boyle oldu esın...
bütün dertlerimi buraya dokmek istedim sadece....... ama bidaha konu açmıcam yardımcı olcanızı destek olcanızı düsünmüstüm özr dilerim sizi kırdıysam ama gercekten çok acı seyler yasadım ve kimse beni anlamıor hic arkadasım olmadıı için burda paylasmak istedim özür dilerm
Bizi yanlış anlama bi önceki mesajda arkadaş gayet net konuşmuş bir daha tekrarlamim benhayatım boyunca hep her konuda dıslandım talıhsız seyler yasadım sonunda bı evlılık yaptm onda da sıkıntılar oldu zaten hep kıloluydum gıtıkce arttı sadece yemek ve uyumak ıstedıyım bı doneme geldım sızıde anlıyorum cunku zaten hayatım botunca dalga gecıldı esımın kız kardesı sen kılo verırsem gıdıp kendımı camdan atarım o kadar buyuk konusuyorum bıle dedı sızın yasadınızın cok ustunde dalga gecılmeler yasadım ben emın olabılırsınız burda sadece oldu gıbı yansıtmak ıstemısdım cunku kımse benı tanımıyr ve yargılamaz rahatca paylasabılırım dıye dısınmustum ama sanal hayatda gerceyınden farklı deıl bellıkı ınsanlar acımasız sonra nıye boyle oldu esın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?