Espri mi bu?

Surat asmadan , küsmeden ciddi bir tavırla konuşmayı denediniz mi ?

Babanızı da dolaylı olarak dahil ettiği sözde esprisinin çarpıklığını anlatıp , bu duruma bir son vermesini isteyin.

"Sen ne zaman bana layık bir eş olacaksın " dediğinde o kadar düşmedim deseydiniz keşke :)
Bu espriye karşılık eşinizi bozup geçiştirin derdim de, başkasının soyadıyla seslenmek nasıl bir şakadır yahu ?

Espri zeka işidir, israrla yapmaya devam ediyorsa, espri yaptıktan sonra gülme efekti koy yoksa anlamiyorum diyin.

Bu hiç de şaka değil ayrıca şakaysa da her şakada bir gerçeklik payı vardır. Benim annem de böyle. Söyler söyler şaka yaptım der.

İnanın ben de anlamadım, birden o sevmediğim ailenin soyadını adımın sonuna ekledi
Bu soyad şimdikinden Çok yakıştı bana. Dur hemen bakayım o ailede bekar var mıymış? Diyeceksiniz. Öyle salak şakalara böyle cevap vermek lazım işte

Bence eşiniz dandun biri.
Ben art niyet sezmedim.
Konuşmak için konusuyor.
Bazı tiplerde var bu.
10 yıllık evliymissiniz bu adam böyle gelir geçer yapacağınız tek şey takmamak.
Benim esim konusurken hayrandım çok zeki akıllı konuşuyordu vay be diyordum.
Ama şuan laf arasında kendi kültüründe yapılan saçma boş beleş sakalar var ve bazen yapıyor.
Şaka mı diye bakıyorsun bir de ciddi yapıyor.
Laf arasında diyor önceleri çok yadirgamistim bu ne diye.
Baktım ailesinde de var bu saçma boş beleş laflar.
Ki ailesinde hergun yapılan bir sey.
Bayağı torpuledi ben tepki vermiştim ama yine var.
Yapacak birşey yok.
Geçen de okulda da çok saygı duyduğum bir öğretmen arkadaş öyle absurt kelime kullandi ki sonrada gülüyor kendi kendine.
Yani insanlar bizim istediğimiz kalıpta değil olması da mümkün degil.
Bundan dolayı da bosanilmiyor mahkemeye gidip hakime esim saçma şakalar yapıyor hadi beni bosayin felan bu ülke toprakları kaldırmaz
Çok rahatsız oluyorsunuz iki misli bozun onu siz de.

Keşke siz de sen bana ne zaman layık bir eş olacaksın canım kocam deseydiniz ancak onlar bu dilden anlıyorlar sizi sinir etmekten kızdırmak dan hoşlanır bu tipler haklısınız çok sinir bozucu bir olay ama olayı ona döndürürseniz belki de yapmaz bir daha birde böyle deneyin

Gevşek adam sevmem ve sizin eş kişisi de bayağı gevşek.

Bi garip evlilik bizimki. Mesela hayatında hiç banyomuzu yıkamaz, hadi hayatım gel temizlik yapalım banyoları yıka diyorum, ben yapamam diyor. Çocuğa karşı çok ilgili, bazı huyları bazılarını kapatıyor tamam ama, bana asla acıması yok. Bütün yük ben de biraz yardım et yemeğe, temizliğe diyorum, ay gözlerim yaşardı ağlatma beni diyor kaç kere konuştum anlattım hep dalgaya vuruyor. Başkalarına ya da annesine falan daha merhametli. Beni keyif çatıyomuşum gibi anlatıyor, temizliğe yardım etsin diye bile gönlünü yapıyoruz beyfendinin.

O zaman sende temizlikçi tut.
Onu zora sok.

Baskın karakterli kadın- çocuk ruhlu erkek ilişkisi hissiyatı aldım..bu tip evlilikler pek yürümüyor bence

eşiniz sizin deyiminizle "mizahşör" değil, ama hadsiz, oldukça da küstah. espri yapmak zeka gerektirir ve üzgünüm ki eşinizde zerresi yok

Kocanizin espiri anlayisi buysa demek sizde abartili tepki vermeyin her sakanin altinda bir gercek yatar diye bisey yok sacmalamayin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…