Espri mi bu?

Merhaba herkese,
Eş kişisiyle çok fena kapıştık, kendisi, kendini çok esprili ve mizansen bulur ama nedense bana yaptığı şaka(!)larda hiç o ruhu taşıyamıyor. Bugün ikimizde evden çalışıyorduk, ikimizde evdeydik, sabahtan bana bi takmıştı zaten çünkü sabah internet sorunu vardı birkaç kez internet sorunu olduğunu söyledim, birkaç kez de sanırım boğazım acıdı onu söyledim. Vay efendim defalarca söylenir miymiş, vay efendim herşeyden bu kadar şikayet edilir miymiş vs vs ben de sustum akşama kadar sorusuna bile cevap vermedim. Akşam üzeri çocuğumuzla ilgili sebepten dolayı birlikte dışarı çıkmak zorunda kaldık, öncesi barıştı gülüştük beraber evden çıktık. Sonra eve geldik, lavaboda elimi yıkarken o da elini yıkamış çıkıyorken, güya espri yaptığını zannediyor, bana: sen ne zaman bana layık bir eş olacaksın? Dedi sessizce ve kaçtı mutfağa doğru, ben de çıktım lavabodan pardon ne??? Dedim, söylediği şeyi yanlış mı anladım diye sen böyle mi dedin ben mi yanlış duydum dedim, eyvaaaah napıcam duydu da diyor ısrarla gülerek.
Ya eşler arasında böyle de şaka olur mu allah aşkına ya? Ya da ben mi fazla alınganlık ettim, artık ne normal sağlıklı düşünemez haldeyim, asansörde bana yine saçma sapan bi şaka yaptı, güya soyadımı değiştiriyor, sevmediğim bi aile var onların soyadıyla sesleniyor bana. O şakadan sonra ben de verdim veriştirdim. Her şakanın altında bi gerçek yatmaz mı?
Yazık hasta galiba esiniz?
Yok yani sakalar saka degil cünkü.
Kafası yerinde degil herhde

Ciddi kontessiniz sanırım :KK53: bizim birbirimize yaptıgımız esprileri duysanız adliyeye giderdiniz heralde 🤣 tabi herkes bizim gibi olacak diye birsey yok evlilik ciddi müesseseydi dimi :KK70:
Evde kocanız baskasının soyadıyla mı seslenir size?
Eger öyleyse adliyeye gitmekte gec kalmıssınız 🙄

Evde kocanız baskasının soyadıyla mı seslenir size?
Eger öyleyse adliyeye gitmekte gec kalmıssınız 🙄
Evet şey der mesela bibi tatlituğ :70: yav şakamısınız :70: illa öylemi demesi gerekiyor ama gerekli gereksiz çok espri yapariz bizde hepsine alinacak olsak ohoo fazla kasiyorsunuz kasmayin ;)

En sevmediğim erkek tipi cıvık gevşek vursan eline yapışır tarzdan.

Evlenene kadar yok muydu bu huyu, şimdi mi çıktı ortaya?

Benimki bana yapsa yaptığına pişman ederim, bu arada espritüel ve şakacı bir insanım, şaka yapmayı da aşırı severim. Ama eşinizin yaptığı şakalar şaka değil. İlkokulluluk. Üzgünüm.

Evet şey der mesela bibi tatlituğ :KK70: yav şakamısınız :KK70: illa öylemi demesi gerekiyor ama gerekli gereksiz çok espri yapariz bizde hepsine alinacak olsak ohoo fazla kasiyorsunuz kasmayin :KK66:
Siz kaldırıyorsunuz diye herkes kocasıyla enseye tokat modda olmak zorunda mı cnm?
Bana kocam nezaman bana layık olacaksın dese?layık oldugu yere yollarım valla.

Emin olun yaptığı esprilere kendisinden başkası gülmez, kaldı ki sözleri espri bile değil
Seviyesiz, gereksiz ve çocukça

İnanın ben de anlamadım, birden o sevmediğim ailenin soyadını adımın sonuna ekledi

Bihter Ziyagil misin/ Şahika Koçarslanlı mısın sen gibi bir söyleme dayanarak ; soyad olarak "Ziyagil / Koçarslanlı" demek gibi bir durumdan mı bahsediyoruz ?

Son düzenleme:
Her şakanın altında bir gerçek yatmaz, bunu saçma buluyorum, bazen şaka gerçekten şakadır yani.
Ama eşinin esprileri b.k gibi, üzgünüm :KK53: Yani niyeti nedir bilemem, belki altında hiçbir şey yoktur ama kötü yani, komik değil :KK53:
Bi de sürekli eşşek şakaları yapıyorsa, her dediğinin batar hâle gelmiş olması normal.

şahsen böyle zevzek ve sulu münasebetsiz insanları hiç sevmem , eşinizin yaptığı şey fazla gereksiz. tavrınızı koymanız yerinde olmuş ve çok net şekilde bir daha benzer yaklaşımda bulunmasını istemediğinizi söyleyin bence

Sakaysa berbat bir saka anlayisi varmis🤮 ayrica benim bile gucume gitti burdan.. ne zaman layik olacaksin? Filan baya asaglayici.. baskasinin soyadi derken? Baska birinin yanina mi yakistiriyor seni? Bu herif bildigin sululuk yapiyor

Soyad için farklı birinin eşiymiş gibi anlamlar yüklenmiş sanki. Ben konu sahibinin dediğini daha farklı anladım.

Misal sevmediğiniz akrabanız John Travolta olsun. Size Kontes Travolta diye sesleniyor. Siz sinir olun diye yapmış olabilir ya da bir huyunuzu veya hareketinizi benzettiyse kendi çapında espri de yapmış olabilir.

Eğer samimiyetimin olduğu biriyse hakaretvari laflara bile alınmam. Aksi durumda ise bir mimik bile beni rahatsız eder.

Eski mesajlarınıza baktım ,sizin bütün konularınız bu adamla ilgill zaten. Sürekli şikayet etmişsiniz ama hiçbir şey yapmamışsınız. Aynı evde ev arkadaşı gibisiniz anladığım kadarıyla. Durumdan çok sıkıldığınız olmuş ama olduğunuz yerde kalmışsınız. Siz adamdan soğumuşsunuz zaten komple, günaydın dese irrite olacak durumdasınız. O yüzden bunun gibi durumlarda yaptığı herşey batıyor işte size. O da farklı değil galiba ki yaranıza basarak espri yaptığını zannediyor.

Back
X