Esra ceyhan ın burnu???

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
merhabalar, ben esra ceyhan ın burnunu cok begenıyorum ve hangı doktorun yaptıgını cok merak edıyorum ..
su sıra estetık amelıyata karar asamasındayım ve doktor konusunda da kafam karman corman oldu eger bılenınız varsa paylasabılırse sevınırım....a.s.

Estetikse burnu ,yüzüne göre çok küçük kalmış.bayanssulusmile

esra ceyhanın burnu önden fecii gözüküyo.2 metreden burun delikleri ben burdayım diye bağırıyo .ben hç beğenmiorum.dr'unuda blmiorum canım

[B annem estetık oldugunu soyledı ama oda bılmıyormus tabı nerde oldugunu cok begenıomus bende sorım bı kadınlar kulbnde dedım...[/B]

burnu estetik ama güzel değil bence dr nu bilmiyorum bende

bence de estetik ama gençken daha güzel duruyomuşş son bikaç yıldır yüzüne küçükk gibi geliyo banada. oda sanırım şişmanlığı için

bende estetik olduğunu düşünüyorum. eski hali çok hoştu. şimdi küçültüre küçültüre beyni görünüyor. estetik ama yüze yakışmalı. doğal olmalı..

Esra ceyhanin burnu en begenmedigim burun listesinde birinci !!!!! Bence doktoru cok basarisiz olmus!!

Bence estetikli degil onun burnu! Kücük burnu var, fakat yandan ufak bir cikintisi var... Düz bir burnu yok... Dogaldir onun burnu...

estetik ılk programlarıyla son haline bır bakarsanız gozukuyor estetık oldugu ve bence cok kucuk olmus cok buyuk yuzu

esra ceyhanın burnu estetik görsellere bakın eskiden nasılmış burnu ucu biraz büyükmüm şimdikinden ama yinede güzel bir burnu varmış boşuna yaptırmış bence

Son düzenleme:
Back
X