• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra Ceyhan'la A 'dan Z' ye

BenLiLa

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
4.200
30
683
Diğer
öğleden sonra kuşağında izleyecek birşey bulamadığımda zaman zaman izlerim programını...

az önce izliyordum..
gelecekten,mistik güçlerden bahsediyorlardı ve bir konuk davet etmişlerdei...
geleceği bildiğinden bahsediyordu..
ama Esra ceyhan ve konukları ona inanmıyordu..
sonra canlı yayında birşeyler oldu (ben o sırada yan odaya birşey almaya gitmiştim)
birden bir bağırma çığlıkla tv nin karşısına koştum...
meğer o kendine inandırmaya çalışan adam yerlerde taklalar atıyor çığlık atıyor..
tam bir komedi..:roflol::roflol:
yazık tarık mengüç korkmuş kaçmış..
ömer çelakıl adamın yanından kaçmış ayakta dikiliyor..
programı din bilgini bir bey kurtardı...
izleyen varmı arkadaşlar....

Aynen sizin gibi bişey bulamayınca ara ara baktığım bir proğram.Bugün yemek yerken mutfakta bakayım dedim,mistik güçler falan ilgimi çekti,ne yalan söyleyeyim..Adam aniden Allaaah!! diye öyle bir bağırdı ve kendini seyircilerin önüne kadar taklalar atarak yuvarladıki anlatamam:1shok:.Bütün stüdyoda bir bağırış çağırış,Yanındaki konuk ayağa kalkmış bi kenara büzüşmüş.Millet çıkarın bu adamı felan demeye başladı,hemen çıkardılar sonra..Ben de önce şaşkınlık ve korkuyla ne oluyor dedim,sonra bayağı güldüm yaa..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende tesadüfen gördüm adam uçtuğunu iddia ediyor programdada uçuş denemesi yapmaya çalıştı adamlar nasıl korktu ayy bende biran ne oluyor dedim o adam uçmaya çalıştı tamamda onu oraya çıkarana ne demeli

internette gördüm izledim bende.. gülme krizlerine gireceksiniz yazıyoduu hiiç gülmedim.. sadece korktum ve adama acıdım.. tamam uçamıyodur yalandır ama belliki piskolojik bi sorun adamınki üstüne gidilmemeliydi o kadar.. uçuyorum diyen bir adamı çıkarıp canlı yayına normal biriymiş gibi davranırlarsa olacağı bu..

Ayh bende hürriyet gazetesinin sayfasında isledim... koptum yaa hiç güleceğim yoktu...izlemeyenler izlesin şiddetle tavsiye olunur hehhkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adam uçmaya çalışıyokaydirigubbakcemile3

ay hatırlamak istemiyorum o yayını..
o gün herkes tepki gösterdi o adama...
ben de şimdi internetten izledim adam akıllı...gülmekten öldüm...kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:

ayy ben izledim canlı canlı tesadüf hergün izlemem zaten etkileniyorum öyle şeylerden
adam anlatıyordu işte ben havada uçuyprum bilenler görenler var çok olay geldi başıma tam kamera adamydaki adam bir bağrışla sıçradı hahayaysuayay hayavkkkkk delikafadulden ben şok geçirdim yerde yuvarlanıyo delikafadulden
tarık mengüç de altına yaptı korkudan :roflol:
valla etkisinde kalmadım desem yalan
sonra adam ayağa kalktı bişey yokmuş gibi çıkardılar delikafadulden

Bende tesadüfen gördüm adam uçtuğunu iddia ediyor programdada uçuş denemesi yapmaya çalıştı adamlar nasıl korktu ayy bende biran ne oluyor dedim o adam uçmaya çalıştı tamamda onu oraya çıkarana ne demeli
Aslında evet,öyle tipleri neden çıkarırsın proğramına değil mi? Esra Ceyhan'ın proğramı ilk yıllarda güzel ve düzeyliydi, ama artık aynı şeyi söylemek mümkün değil.Zaten bindebir zaping yaparken kısa süreliğine bakıyorum,onda da bu adama çattım..kaydirigubbakcemile3

hayatımda en çok güldüğüm videolardan birisidir bu ya. allahım neydi o öyle:):):):) esra ceyhan gibi bayık bir kadından reyting avlamak için yöntem:)

Son düzenleme:
dün ben de nette izledim. Kırıldım gülmekten. kaydirigubbakcemile3 tarık mengüçün kaçısı, Esra ceyhanın sakin sakin napıyorsunuz demesi delikafadulden tekrar tekrar izledim. Koptum resmen

ay şimdi okuyunca izledimde çok güldük eşimle
esra ceyhan hiç şaşırmadı ama biliyodu sanki olacakları

10 yıl önce falan programı vardı.o zamanlar çok güzeldi.izlerdim ama artık izlemiyorum.çok sıkıcı...konu bulamıyor,konuk bulamıyor

kızlar buğün ibrahim saraçoğlu konuktu.yaraları kolay iyileştiren kür diye reklam yapıldı ama yayınlanmadı.ben mi kaçırdım.biliyormusunuz

esra ceyhan bosanmis...az evvel gazetede okudum.tv izleyemiyorum pek. bizim evde yumurcak tv den baska kanal acilmiyor.arada bir minisim izin verirse bakardim ne var ne yok diye..son iki haftadir esra ceyhan'a rastlamiyordum..

Aynen sizin gibi bişey bulamayınca ara ara baktığım bir proğram.Bugün yemek yerken mutfakta bakayım dedim,mistik güçler falan ilgimi çekti,ne yalan söyleyeyim..Adam aniden Allaaah!! diye öyle bir bağırdı ve kendini seyircilerin önüne kadar taklalar atarak yuvarladıki anlatamam:1shok:.Bütün stüdyoda bir bağırış çağırış,Yanındaki konuk ayağa kalkmış bi kenara büzüşmüş.Millet çıkarın bu adamı felan demeye başladı,hemen çıkardılar sonra..Ben de önce şaşkınlık ve korkuyla ne oluyor dedim,sonra bayağı güldüm yaa..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben o zaman daha yeni doğum yapmıştım..adam bi anda bağırınca yerimden kalktım aniden...Allahım sonradan da ne güldüm ama yaaa

Back
X