- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Bizi izlemek zorunda bırakmasan. Ne didi.bu arada esra erol sanırım yorumlarımız okudu şu dakika saçmalıyor
Evet bende gördüm bu insanlarla aynı ulkedeyizŞaka değil rezalet resmen buldum videoyu dondum kaldım
:) Doğrudur ,sizlere bir şey itiraf edeyim .
Şenol yakın akrabamız .Şizofren olduğuna dair raporlu .Programda Esra Erol ve eşi "Seni meşhur edeceğiz "tanımayan kalmayacak demiş.Nitekim de öyle oldu ...
bütün gece ve eğer pazar günleri evdeysek neredeyse sürekli açık olan kanal bizim evde de.bir bilgisil izleyicisi olarakşaka şaka, yani belgesel izliyorum ama IDX tarzı belgeselleri seviyorum, bol vahşi, cinayetli, aldatmalı, yakalamalı, üç-beş harflilerle soslananları falan
neyse efendim bu home office çalışmanın gözü kör olsun tam bir Seda manyağı oldum.. resmen IDX kanalında John, Jennifer'ı iş üzerinde yakalayacakken ben açıp Songülün Roman dansını izliyorumFake mi? evet.. Paralı mı tutulmuşlar? Muhtemelen evet, ama bana herhangi bir Türk dizisinden daha doğal geliyor, canlı canlı yoluyorlar birbirlerini
Açıkçası şıklarda rezalet olarak işaretlesem de çok da öyle görmüyorum.. yani ülkenin eğitim durumu ortada, pisa da ki sıralamamız ortada.. Oraya onun yerine ne koyarsan koy kanal 3 ay dayanmaz, millet bunu seviyor onlarda milletin sevdiğini dayıyor, olay bu aslında..
bütün gece ve eğer pazar günleri evdeysek neredeyse sürekli açık olan kanal bizim evde de.
allahım sana şükürler olsun sadece biziz normal olmayan sanıyordum.içime su serptin:)
En sevdigim program. Temizlik hastalari :)))) Beni temizlik konusunda acaip gaza getiriyor
Evet bende gördüm bu insanlarla aynı ulkedeyiz
ahaha yok ben aşırı saplantılıyım bu kanalahatta çözdüm ben, eğer kocan üzerine 1 milyon dolarlık sigorta yaptırıyor ve bu arada sana çok iyi davranıyorsa yarın yokmuş gibi kaç evlilik içi 10 cinayetin 10'u da bu şekilde oluyor resmen
Valla ablam bi insan evladi nasıl söyleyebilir onun şokundayım hele dediğin gibi anne olmuş olmasına deginemiyirum bileBu gaz fazla ama
Çok üzücü bir anne bunu söyleyen üstelik
bu bariz belli.... ama özürlü olan biri ile böyle oynanır mı ?
Bu sabah kahvalti yaparken açık kalmiş o program. Esimle dehsete düştük. Bu kadar cehalet...Bu konuyu uzun süredir açmak istiyorum, nerede size dert oldu ? derseniz ; evlilik adaylarından birinin Elazığlı olup gelin adaylarından birine Elazığ nerede diye sorulduğunda Edirne ve Tekirdağ illeri arasında dediğinde ipler koptu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?