Büyük kayıp3 tane sayfa hesabım vardı hepsini engelledi esranın ekibi : ))))
Bu programları izlememek gibi bir seçeneğim var. Ben o seçeneği kullandım. Kendime izleyecek daha kaliteli yapımlar bulabiliyorum. Bir dünya kanal var. Hepside evlilik programı yapmıyor. Zaten tv izlemektense hobilerimle uğraşmayı tercih ediyorum.Merhaba,
Dert mi ? dert, konu içeriğini biraz daha bilgi toplayıp sizlerle paylaşacağım. Sizler Evlilik(!) programları hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz... Konuyu düzenlediğimde zehir zemberek bir içerik paylaşacağım...
Yahu kadın birsey demedi. Kadının buradan haberi bile yoktur. Kazen esraerolun face sayfasından engellenmiş. Evlenme programı konu başlığında kadını linç ettiriyor.Ay ne dedi esra erol kimse yok mu izleyen acaip merak ettim
Seyreden IQ larını mi olçtünuz. Ayıp yahu yorumlara dikkat.Tanımlayacak olursak: İşsiz güçsüz, IQ seviyesi 0'ın altında, kendini geliştirme çabası Cin Ali serisinden sonra son bulmuş kitlelere hitap eden, toplumun ahlak düzeyini bozmayı amaçlamış programlardır. İzlememeli, izlettirmemeliyiz.
ben şokkBu konuyu uzun süredir açmak istiyorum, nerede size dert oldu ? derseniz ; evlilik adaylarından birinin Elazığlı olup gelin adaylarından birine Elazığ nerede diye sorulduğunda Edirne ve Tekirdağ illeri arasında dediğinde ipler koptu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?