Onu bn de izledim ve gercekten sok oldum sok oldugum seylerden birisi de su bunu soyleyen kisi fizik tedawi mezunu oldugunu soyluyor ve bu bolumun puani bnm zamanimda cok cok yuksekti bunu bilemeyen biri nasil fizik tedawi kazandim diyebiliyor.bu nitelikte birine canimizi emanet edip bizi iyilestirmesini mi bekleyecegiz.ben sanirim en cok bu noktaya takildim...Bu konuyu uzun süredir açmak istiyorum, nerede size dert oldu ? derseniz ; evlilik adaylarından birinin Elazığlı olup gelin adaylarından birine Elazığ nerede diye sorulduğunda Edirne ve Tekirdağ illeri arasında dediğinde ipler koptu.
Ablan star bebeğimIbs cok populerdi bir donem eskisi kadar tutulmadi herhalde..
Bir kerimcan cikinca sosyal medyadan bakmistim o kadar
Tuen kim olaki???Ben Tuen'ciyim arkadaş
2-3 gün oluyo ayrılalı
Ayy hepsi sahte yalan dolan yaa
Tuğba ve Enes :) yani ben ve eşimTuen kim olaki???
O tarz kişilerde bana asosyal çevresi olmayan tipler gibi geliyor. Hadi ortalama diyelim. Sonuçta sınavda elazığ nerede demiyor. Eve kapan delilerce matematik fizik çöz kazanıyosun yani.Onu bn de izledim ve gercekten sok oldum sok oldugum seylerden birisi de su bunu soyleyen kisi fizik tedawi mezunu oldugunu soyluyor ve bu bolumun puani bnm zamanimda cok cok yuksekti bunu bilemeyen biri nasil fizik tedawi kazandim diyebiliyor.bu nitelikte birine canimizi emanet edip bizi iyilestirmesini mi bekleyecegiz.ben sanirim en cok bu noktaya takildim...
O kim kizBen Tuen'ciyim arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?