Biriniz şu tiviye ;naza bi aday gelmişti.Naz adayla konuştuktan ve paravan açıldıktan sonra kararını henüz açıklamadan,bahattin elini mikrofonu alıp nazın tabini hakkında yorumda bulundu. Yorumuda Burakla yakışıyorlar bence gelen adayla yakıştıramadım seni naz tarzında bir yorumda bulunmuştu . Tam ne dediğini hatırlamıyorum .Herneyse Esra Abla'da bahattine tepki gösterdi. Burda talibi gelmişken senin araya giripte burak demen hiç hoş olmadı tarzında bişiler demişti.Ama yine tam ne dediğini hatırlamıyorum.Bahattin o zamanlar burak benim kardeşim gibidir gibilerindne konuşuyordu. Sonra çekti gitti işte .Benim hatırladığım bu .Söyleyin şu bitli tiviye,niye merak etmiş gece gece biriniz sorun şu kıza
biriniz su pireliye tessekur ettigimi soylesin..
nazla bahattin sevgili olmuslarda ondan merak ettigimi soylesin
bugün benden baska izleyen yok herhalde
bugün benden baska izleyen yok herhalde
PileliPire de izliyomuş Tivi
Program bugun cok durgun esra birsey olmamis gibi davransada mutsuz ve huzursuz oldugu belli oluyor studyoda herkeste bir durgunluk var hergunki enerji bugun yok yada bana oyle geliyor bilemiyorum..
Sağol LiLi sende olmasan kimsenin diyeceği yok
bencede dünden naza kızgın bitirdiya programı herhalde ondan
Senin lili diyişini yirim
Her zaman yanındayım Pireli
birisi su pireliye o izliyorsa ben izlemiyecem dedigimi soylesin..Biri şu tiviye benimde izlediğimi söylesin
PileliPire de izliyomuş Tivi
Yi yitivibuğğğya bişi diyeceğim vakit seni bulurum
Pileli ?Perili ? Pireli..
Uff karıştı
Peri mi ay aman peri deme bana
Şu sarışın kız gönlünü kime kaptırmış merak ediyorum
birisi su pireliye o izliyorsa ben izlemiyecem dedigimi soylesin..
sagol ben vazcaydim izlemekten
Biri şu tiviye '2izlemezen izleme beağğğğğğğ ''diye bağırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?