Esra Erol'da Fatih Öz 27 sene sonra annesine kavuştu!

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
34.580
58.376
1.123
Esra Erol'da Fatih Öz 27 sene sonra annesine kavuştu!Esra Erol'da Fatih Öz adlı damat adayı 27 yıl sonra annesine kavuştu.Duygu dolu anların yaşandığı programın ayrıntıları haberimizde..

Esra Erol ile evlen benimle programına çıkan damat adayı Fatih Öz Esra Erol'un ekibinin sayesinde 27 yıl sonra öz annesine kavuştu.

Esra Erol ile evlen benimle programına çıkan damat adayı Fatih Öz Esra Erol'un ekibinin sayesinde 27 yıl sonra öz annesine kavuştu.

Yetiştirme yurduna verilen daha sonra evlatlık olarak büyütülen Fatih Öz'ün Muş'taki annesi bugün canlı yayına gelerek oğluna kavuştu.

Kavuşma anında anne bayılınca yayına ara verildi.Anneye stüdyoadaki sağlık ekipleri müdahale etti.Ayrıca Fatih üvey kardeşlerinede programda kavuştıu.

Kendisi gibi yetiştirme yurduna verilen Sultan adlı kız kardeşine ise yarınki programda kavuşacak.

http://www.siirtajans.com/esra-erolda-fatih-annesi-ile-kavustu-33077h.htm

Esra Erol'da Fatih Öz 27 sene sonra öz kardeşi Sultan'a kavuştu

Esra Erol'da Fatih Öz 27 sene sonra öz kardeşi Sultan'a kavuştu!Esra Erol ile evlen benimle programına katılan damat adayı Fatih Öz'ün hayat hikayesi tam bir film gibi.Fatih tam 27 yıl sonra annesine kavuşmuştu.

Evlenmek için programa katılan Fatih Öz'ün hayat hikayesinin ardından harekete geçen Esra Erol'un ekibi Fatih'in öz annesine ulaşmayı başarmıştı.

Fatih tam 27 yıl sonra annesi İpek hanımla dün programda canlı yauyında bir araya gelmişti.Fatih'in öz kardeşide kendisi gibi evlatlık verilmişti.

27 yıldır görmediği kız kardeşi Sultan!'a ise bugünki programda bir araya geldi.Yine programda gözyaşları sel oldu.

http://www.siirtajans.com/esra-erolda-fatih-oz-27-sene-sonra-oz-kardesine-kavustu-33148h.htm

Ben pek takip etmedim olayi ama....
Yillar yillar once yetistirme yurduna birakip 27 yil sonra oglumm diye sarilmasi bayilmasi fln..
Pek tas yurekliyim ben sanirim hesabini sormadan duramazdim:KK51:

Ben pek takip etmedim olayi ama....
Yillar yillar once yetistirme yurduna birakip 27 yil sonra oglumm diye sarilmasi bayilmasi fln..
Pek tas yurekliyim ben sanirim hesabini sormadan duramazdim:KK51:
Ben izledim sadece merak ettiğim için,babası yıllardır hastaymış galiba,bugün kardeşiyle ayrı düştüyse aile büyüklerinin yüzünden bu hale gelmişler galiba öyle anladım.o_Oo_O

Çok üzülerek ve bulunmasını dileyerek seyrettim programı hep de reyting olsun diye son ana koyduklarından işte gelince izleyebildim ama artık suyunu çıkardılar bir haftadır bu muhabbet var annesi kardeşi filan bulundu tamam dün akşam yine ordaydılar işte kamera arkasında yayın bittikten sonraki konuşmaları gösterdiler uzattılar iyice yani reyting kaygısına düştüler yani bu akşam bari göstermesinler. Ayrıca çocuk bana çok sakin geldi ne bileyim ben olsam hesap sorardım annenin okuma yazması yokmuş ya o kadar gözyaşı döken akraba. Bakın yayında hemen bulundular demek ki bulunabiliyormuş verildiği yetiştirme yurduna bile gidip sorsalardı çıkardı yani. Birşeyi dee reyting malzemesi yapmasalar olmaz tamam bulundu artık ne olacaksa aralarında olsun orası evlendirme programı.

Fox günlerdir bu haber veriyor, işte bugün babasıyla konustu, bugün kızkardesine de kavustu bilmem ne diye...
Kosulları neydi bilmiyorum ama annesinin tepkisi de bana cok inandırıcı gelmedi.

Gerçekten Esra Erol da 2 hafta ekmeğini yedi yani.

Parça parça dayısından başlayarak hergün birini çıkartıyor.

En son babasını ziyarete gittiler, adam ölse cenazeyi tv de yapacaklar.

Bu kadar uzatıldığı için samimiyetine inanmıyorum.

Çok üzülerek ve bulunmasını dileyerek seyrettim programı hep de reyting olsun diye son ana koyduklarından işte gelince izleyebildim ama artık suyunu çıkardılar bir haftadır bu muhabbet var annesi kardeşi filan bulundu tamam dün akşam yine ordaydılar işte kamera arkasında yayın bittikten sonraki konuşmaları gösterdiler uzattılar iyice yani reyting kaygısına düştüler yani bu akşam bari göstermesinler. Ayrıca çocuk bana çok sakin geldi ne bileyim ben olsam hesap sorardım annenin okuma yazması yokmuş ya o kadar gözyaşı döken akraba. Bakın yayında hemen bulundular demek ki bulunabiliyormuş verildiği yetiştirme yurduna bile gidip sorsalardı çıkardı yani. Birşeyi dee reyting malzemesi yapmasalar olmaz tamam bulundu artık ne olacaksa aralarında olsun orası evlendirme programı.

Ben aksam haberlerinde karsılastım bu tiplerle. Her aksam kırk saat aynı sey. Zaten hicbir kanalda dogru dürüst haber yok hic artık dikkatinizi cekti mi bilmiyorum. Yok patlatılan bomba yaslı kadının önüne düstü, yok kedi insan yavrusunu sarmaladı, at söyle yaptı, köpek bunu yaptı, hayvanat bahcesinde su oldu...Mal mal...Toplumca salaklastırılmaya calısılıyoruz. Yemeyelim.

Back
X