Esra ezmeci tuzlu su

Bu Hürrem yağı neymiş böyle yorumları okudum herkes bayılmış çok mu güzel kokuyo

İndirime girmiyormuş millet deli gibi stokluyormuş. Aşırı merak ettim kokusunu keşke telefondan koklayabilsek ya. Neymiş bu yağ valla ilk defa duydum ismi çok ikonik
Daha geçen günlerde 6 tane stoklayan ben :D yin yağını da tavsiye ederim bu arada. Sanki harem dairesine girmiş gibi bir kokusu var o da sadece bilek ve kulak arkası sürülüyor. Ama ezmecide yin yağı var mı bilmiyorum başka yerden alıyorum ben

konuyla ilgili tek düşüncem bu insanların şarlatan oluşu, bir kaç tane daha var bunun gibi aşırı itici, boş beleş ve avam tipler,
bu arada hürrem yağını konuda bir kaç arkadaş daha yazınca baktım trendyol'da birisi şey yazmış kokusu çok güzel inşallah etkisini de hemen gösterir sfgghgjkfdh
nasıl bir etkisi olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok ama neye etki edebilir diye düşündüm mantıklı tek bir cevap bulamadım, koku güzel olduğu için alınabilir evet ama kalan kısmı sazan avı, kanmayın.

Bende aynısıni düşünüyorum da insanlar yazmış ya hani kocam şunu aldı yaptı etti Allah Allah dedim nasıl bir kitap bunlar
Çok özel değilse daha 1 aylık evliymişssin allah mutlu etsin
Eşinden istediğin ne? Ne almasını isterdin ?
Sosyal medya koca bir yalandan ibaret allah hepimize gösterişssiz, israfsız, kendi halinde yaşamlar nasip etsin, evliliğine odaklan beybi geç bunları ..

1 puan verenlere baktim she deodorant kokusu demisler😄 ki en nefret ettigim kokudur😄
Kizin biri sey yazmis
Sevgilim askerden gelcek o gelmeden ne kadar once kullanmaya baslamaliyim sjdjksm
Allah akil fikir versin 😒

Daha geçen günlerde 6 tane stoklayan ben :D yin yağını da tavsiye ederim bu arada. Sanki harem dairesine girmiş gibi bir kokusu var o da sadece bilek ve kulak arkası sürülüyor. Ama ezmecide yin yağı var mı bilmiyorum başka yerden alıyorum ben
Ya o kadar mı iyi 😳

Back
X