- 12 Nisan 2016
- 2.270
- 9.719
- 158
- 24
- Konu Sahibi papatya _fal
YesTuzlu suyu sağ omuzdan çapraz mı döküyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YesTuzlu suyu sağ omuzdan çapraz mı döküyoruz
denemek lazım da pahalı geldi bana şimdi baktım nettenBu Hürrem yağı neymiş böyle yorumları okudum herkes bayılmış çok mu güzel kokuyo
İndirime girmiyormuş millet deli gibi stokluyormuş. Aşırı merak ettim kokusunu keşke telefondan koklayabilsek ya. Neymiş bu yağ valla ilk defa duydum ismi çok ikonikdenemek lazım da pahalı geldi bana şimdi baktım netten
Daha geçen günlerde 6 tane stoklayan benİndirime girmiyormuş millet deli gibi stokluyormuş. Aşırı merak ettim kokusunu keşke telefondan koklayabilsek ya. Neymiş bu yağ valla ilk defa duydum ismi çok ikonik
Ne işe yarıyomuş ki tuzlu su? Hiç duymadım.Kızlar günaydın bir şey sorucam bu Esra ezmecinin kitapları ve tuzlu su ile duş alma deneyen var mı varsa eğer ise yarıyor mu ?
Hürremin zamaninda bugünün parfümleri olsa o bile kullanmazdı hürrem yağınıHürrem yağı nasıl güzel kokuyor mu böyle bir aurası var mı ki dişil enerji hissediyor musunuz
Çok özel değilse daha 1 aylık evliymişssin allah mutlu etsinBende aynısıni düşünüyorum da insanlar yazmış ya hani kocam şunu aldı yaptı etti Allah Allah dedim nasıl bir kitap bunlar
Ben alttan puskurtuyorum, ozel tuzlu sulu dus basligi aldim, disil enerjim tavanda.tuzlu suyu soldan helezonik olarak dökersek ne oluyor?
bence kadın ülkede ter kokusuna çare olmak istemiş ama açık açık diyemediğinden tuzlanın koku sürün falan diyo işte
Ya o kadar mı iyiDaha geçen günlerde 6 tane stoklayan benyin yağını da tavsiye ederim bu arada. Sanki harem dairesine girmiş gibi bir kokusu var o da sadece bilek ve kulak arkası sürülüyor. Ama ezmecide yin yağı var mı bilmiyorum başka yerden alıyorum ben