• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esrar kullanan sevgili

Esrar kullanan birini anlamak için sağ önce çevrenizde böyle biri olmalı bilmeden konuşmak ne kolay mantığa gelince yazdiginizin nekadar mantıksız olduğunu horecek kadar mantık muhafaza etmekteyim

Bakın esrar kullanıyor olabilir kişi ama yaşadığımız yarın çok sevilen ve sayılan biri bu yüzden böyle olabileceğini hoş dusunmedim kaldiki tüm çevresine bu birliktelik söylenmişti ama tavırlarına asla anlamverememistim

Esrar kullanan birini anlamak için sağ önce çevrenizde böyle biri olmalı bilmeden konuşmak ne kolay mantığa gelince yazdiginizin nekadar mantıksız olduğunu horecek kadar mantık muhafaza etmekteyim

Muhafaza ettiğin mantığını kullanırsan eğer sorduğun sorunun cevabını aleni bir şekilde anlamış olurdun:KK66:

Ulken8n yarısı bağımlı ya böyle aptal aptal yormlar yapmayın ya ne biliyim böyle bir şeyi allah allah sanki ben esrar kullananan birini istedim

Ya silah bu nasıl yorum anlamasıkıntısını varmi bilemedim bilmiyorum dedim bir buçuk aydır konuşmuyoruz sadece netleştirmek istiyorum bu iste yapılan yorumlara bak

Hayatını kendi ellerinle mahvetme. Bırak niye kaçıyosa kaçsın.Ama inanıyorsan vede kendiside isterse tedavi olabilir ve ona destek olabilirsin. Hayata kazandırabilirsin ama zorlu bi süreç degermi düşün derim

Hayatını kendi ellerinle mahvetme. Bırak niye kaçıyosa kaçsın.Ama inanıyorsan vede kendiside isterse tedavi olabilir ve ona destek olabilirsin. Hayata kazandırabilirsin ama zorlu bi süreç degermi düşün derim
Araştırdım bakın benim geri donma gibi bir fikrim yok sadece olanları netleştirdi yoluna bakmak sevgimde vazgecmek

Ulken8n yarısı bağımlı ya böyle aptal aptal yormlar yapmayın ya ne biliyim böyle bir şeyi allah allah sanki ben esrar kullananan birini istedim
Ülkenin yarisi esrar falan kullanmiyor canim siz bunu normallestirmek istediginiz için kullanan çoğunluğu görüyorsunuz sanirim.

Ozamn tut kolundan tedavi ettir.
Yada oldugu gibi kabul edip basina geleni çekersin...

Back
X