- 27 Nisan 2017
- 66
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi Deryadeniz ada
Aglanacak haline gülmek an itibariyle hayat buldu siz zorlamayinzi belliki errorbunuda anlamadım harbiden neyin kafası bu gece gece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aglanacak haline gülmek an itibariyle hayat buldu siz zorlamayinzi belliki errorbunuda anlamadım harbiden neyin kafası bu gece gece
Siz anlamadiniz ben bunu normal görmüyorum sadece davranışlarının bunla mi alakası var diyorum çünkü ben kullandığını bilmiyordum iki gün oldu ogreneli durum bu geri donme yok sadece netlestirme belirsizlik zorÜlkenin yarisi esrar falan kullanmiyor canim siz bunu normallestirmek istediginiz için kullanan çoğunluğu görüyorsunuz sanirim.
Ozamn tut kolundan tedavi ettir.
Yada oldugu gibi kabul edip basina geleni çekersin...
Aglanacak haline gülmek an itibariyle hayat buldu siz zorlamayinzi belliki error
çok ergensin nedir ya belliki siz aglamasin ergenliginiz biliriz ki bazi dövmeler hakikaten uzun surebiliyorÇok Ergensin ya ciddenneyse canım sen keş aşkını nasıl geri kazanabilirsin onu düşün benimle çok fazla vakit kaybetme
![]()
Canim sen bunu bilip kabullenmiş gibi anlattin konuda bizde ona gore yorum yaptik.Siz anlamadiniz ben bunu normal görmüyorum sadece davranışlarının bunla mi alakası var diyorum çünkü ben kullandığını bilmiyordum iki gün oldu ogreneli durum bu geri donme yok sadece netlestirme belirsizlik zor
Esar kullanan sevgili deyince hepimiz ürktük senin adına telaşlandık. Gencecik bi kız yol yakınken dönsün diye ama sen dönme fikrim yok dedin bak negüzel. Atarlanma mesajlara. Bak herkez yardım etmek istiyo. Yoksa niye bu saatte uğraşsın. Karanından dönme sil o adamı. Senin için. Senin iyiligin icinAglanacak haline gülmek an itibariyle hayat buldu siz zorlamayinzi belliki error
Canim sen bunu bilip kabullenmiş gibi anlattin konuda bizde ona gore yorum yaptik.
Davranislri maddeyle alakalimidir bilmiyorum.ben yeni öğrendim iki gün oldu 8 ay sürdü çalkantılı çok zorladı beni sürekli kaçmak istedi bend3n bazen kacabildi bazen de kaçamadı o yüzden midir tavirlari çünkü ben böyle nir şeyi bilsem bu kadar dahi uzamaxdi bana te açıklama yapmadı şimdi kendi soruma cevap arıyorum ama öyle yorumlar geldiki sinir oldum
Normalde de dengesiz birisidir belki.
Inanın dobmeyecem sad3c3 cevap arıyorum bunları bulunca kafam rahatlayacak hayatıma bakicam hayatımdaki hiç bir şeyi yarım bırakmadım bu yüzen bu ugrasimEsar kullanan sevgili deyince hepimiz ürktük senin adına telaşlandık. Gencecik bi kız yol yakınken dönsün diye ama sen dönme fikrim yok dedin bak negüzel. Atarlanma mesajlara. Bak herkez yardım etmek istiyo. Yoksa niye bu saatte uğraşsın. Karanından dönme sil o adamı. Senin için. Senin iyiligin icin
Tesekkurler beni hiç tanımadan düşündüğünüz için onu savunmak için söylemiyorum bu süreçte beni hiç kırmadı belki bir kaç kırıcı cümle onun dışında hicbir şey yapmadı onun için üzülüyorum oda zarar vermemek için kaçtı şimdi hak verebiliyorum insallah kurtulur tek yaoabilecegim onun için için temennide bulunmakUyusturucu maddeler kullanildigi dönem zevk mutluluk ve cosku yapar.Kullanmadiklari donem agresif saldirgan ve ice kapanik olurlar.sen sevgilinin gel gitlerini simdi anladin mi.Lütfen anla.Daha fazla eşeleme kurcalama.Arkana dahi bakmadan kaç kurtul.Yoksa ummadigin anda dayak yerken yada bicaklanirken bulursun kendini benden söylemesi
Düşünüyorum tabiki ama bu değil ben sadece bana 8 ay yaptıklarının cevabını arıyorum defalarca sordum ona neden diye şenlik bir durum yok benlik diyordu şimdi anlıyorum taşlar otursun istiyorum yerineBu konuda daha kapsar düşünmenizi tavsiye ederim, sadece sevgiliniz değil, sevgilinizle hayatınıza katacaklarınızı, kabul edeceklerinizi düşünün.
Esrar kullanan birinin, esrarkeş bir çevresi vardır. Esrar kullanan arkadaşları, takıldığı mekanlarda esrar muhabbetine tanıştıkları ve tanışacakları... Sevgilinizi seviyorsunuz ve güvendiniz, peki onun çevresine nasıl güveneceksiniz, ne kadar tekin insanlar olacak?
Yarın öbür gün ailenizle tanıştıracaksınız diyelim, hadi kendini geçtin madem peki kardeşlerinin, annenin babanın, doğabilecek çocuklarının güvenliğinden ne derece emin olacaksın?
Bu tip kafa yapan şeyleri kullanan insanlar, o çevreden kopmadıkça hep belayı çağırırlar.
Sadece kendini bulaştırmakla kalmazsın, iyi düşün.
Bende böyle düşünüyorum 8 ay da gönlümü kaptirdim oldu nasıl oldu bilemiyorum ama oldu iste şimdi diyorumki öyle nedenlerin olsun ki tek damla gözyaşı dokulmesin gözlerinden sizce çok mi şey istiyorumCanım normal olanı kayde deger bir şeyi bırakmak istemez insan. Ama bu normal deyil. İnsaallah iyileşir tedavi olur. Sonuçta sen olmasan bile bi ailesi var. Nekadar üzülüyorlardır.Alah yar ve yardımcısı olsun. Ama seninde bi ailen var. Onlarda senin mutlu olmani isterler. Ama senin için dogru deyil bu adam
Kusasım geliyo artık! sokun kızım burnunuzu pisliğe sokun8 aylık çalkantılı bir ilişki sürekli benden kaçmak istedi bir türlü anlam veremedim yakinlastikca kaçtı hemde nasıl kaçış yanında iken bir seviyor görmeniz lazım sonra bambaşka bir insan sert telefonları açmıyor bunuda kasıtlı yapıyor bir buçuk aydır konuşmuyoruzbenden kaçmasının nedeni nedir yorumlarinizi bekliyorum
Korkmadığını kim söyledi insan olan korkar zatenKorkardım ben ya.. Ne cesaret.. Uzaklaşmanı tavsiye ederim.. Yaşın küçük.. Daha iyileri eminim karşına çıkar..
Neden senin hayatın gelecegin...Bende böyle düşünüyorum 8 ay da gönlümü kaptirdim oldu nasıl oldu bilemiyorum ama oldu iste şimdi diyorumki öyle nedenlerin olsun ki tek damla gözyaşı dokulmesin gözlerinden sizce çok mi şey istiyorum
Niye agresifsin bu kadar.. Ben sana niye korkmuyosun mu dedim.. Ben olsam korkardım ve bırakırdım dedim..Korkmadığını kim söyledi insan olan korkar zaten