- Konu Sahibi minikkurba
-
Gece 12de eve geliyoruz sabah ayakkabılar kapıda yani çocuğun çıkıp değiştirmesi zor o saatte. çocukların hepsi okula gidiyor gündüz apartmanda çocuk yok gündüzde oluyor olay bizimde aklımıza ilk çocuk geldi ama durum buÇocuklar iyi eğleniyor sizinle muhtemelen. "Yapmadık deyince nasıl da inandılar ehehe" de demişlerdir.
Öcülü möcülü değil aklınıza bir fikir geliyormu diye soruyorumOculu hikaye super
Aprtman görevlisi haftada bir siliyor bu olay hergün oluyorYa çocuklardir bence yada daginik bir sekilde duruyorsa apartman gorevlisi temizlik fln yaparken duzeltiyim diye karistirmis olabilirmi kapilariniz yakin mi
Gece 12de eve geliyoruz sabah ayakkabılar kapıda yani çocuğun çıkıp değiştirmesi zor o saatte. çocukların hepsi okula gidiyor gündüz apartmanda çocuk yok gündüzde oluyor olay bizimde aklımıza ilk çocuk geldi ama durum bu
Ya çocuklar yapıyordur yada alt katlarda oturuyorsanız ayakkabılardan rahatsız olan bir komşu yapıyordur ayakkabı çok mu merdivenden çıkıp inmeye zorlayacak şekilde mi.Arkadaşlar merhaba.bizim apartmanda olan bir olayı anlatmak istiyorum.Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum.bizim yan komşumuzun kapısının önünde duran ayakkabılarını bir kaç kez düzgün vr muntazam şekilde bizim kapının önünde gördük.dedik heralde aprtman silinirken karıştı, sonra bizim kapının önündeki ayakkabılar yan komşunun kapısına,onların ayakkabılarıda bizim kapıya gelmeye başladı.yan komşuda her gördüğünde şok olduğunu söylüyor.az önce biyere gidecektik yine baktık onların ayakkabılar yine bizim kapıda düzgün bir şekilde duruyor.onların ziline bastık çıktılar yine şok hepimiz.yan komşuylada samimimiyiz hani onlarda kimin yaptığını bilmiyor bizde apartmanda herkese sorduk kimse bilmiyor çocuklar filan yapmadıklarını söylemişler. gece gündüz oluyor bu olay..iki aydır böyle durum.içinden çıkamadık kamera koymayı düşünüyoruz iki kapının arasına artık. siz ne düşünüyosunuz fikriniz varmı?
Öcülü möcülü değil aklınıza bir fikir geliyormu diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?