- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi minikkurba
-
Şakacı komşu vakasını geçti olayÇocuktur belli olmaz, canı istiyorsa sizi uyutur kalkar yine yapar da.
Gündüz çoluk çocuk yokken de oluyor diyorsunuz. Komşularınız nasıldır? Şakacı komşu vakası olmasın?
Arkadaşlar merhaba.bizim apartmanda olan bir olayı anlatmak istiyorum.Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum.bizim yan komşumuzun kapısının önünde duran ayakkabılarını bir kaç kez düzgün vr muntazam şekilde bizim kapının önünde gördük.dedik heralde aprtman silinirken karıştı, sonra bizim kapının önündeki ayakkabılar yan komşunun kapısına,onların ayakkabılarıda bizim kapıya gelmeye başladı.yan komşuda her gördüğünde şok olduğunu söylüyor.az önce biyere gidecektik yine baktık onların ayakkabılar yine bizim kapıda düzgün bir şekilde duruyor.onların ziline bastık çıktılar yine şok hepimiz.yan komşuylada samimimiyiz hani onlarda kimin yaptığını bilmiyor bizde apartmanda herkese sorduk kimse bilmiyor çocuklar filan yapmadıklarını söylemişler. gece gündüz oluyor bu olay..iki aydır böyle durum.içinden çıkamadık kamera koymayı düşünüyoruz iki kapının arasına artık. siz ne düşünüyosunuz fikriniz varmı?
Yok merdiveni silen drğilhevesimi kursagimda birakma ya:)))) ben oculusunden istiyorum ondan sitemim:)))
Ne olabilir peki. Ya cocuklar yapiyor ya da merdivenleri temizleyen kisi yapiyor olabilir.
. Yok dört harfli kedidir diye umuyoruz3 harfli
Şakacı komşu vakasını geçti olay
Evet bizde çocukken karşı binaya mandal atıyoduk adamlar kavgaya geldiler:))ama bizim iki aydır bir çocuk bu denli düzenli maytap geçermi bilmiyorumÇocuklar eğleniyordur büyük ihtimal, birinci sinifa giderken kiracimiz askerdi sabahları ekmek bırakırdi askerler, 1 ekmek yazardı hergün gitmeden üşenmeden 2 ekmek yazardım. Sonra çaktılar ulaşamayacagim yere koydular simdi sacma geliyor ama o zaman cok eğlenceliydi
sorma valla öyle bişey çıksa kamerada gözükürmü bu vatandaş:) ona göre masraf yapacaz:))Yaz buraya inli cinli bir sey cikarsa olur mu, bana ozelden ulas en kotu:))))) soyle guzel bir paranormal hikaye yazan olmadi su foruma su zamandir, ne siradan hayatlarimiz varsa:)))
Onca zamandir inatla ayakkabilarinizi iceri almamaniz da takdire şayan
Alıyoruz alıyoruz da bazende kalıyor ya bu kapı önünde duran terlikti vs gibi..bide akşam karşı komşuya içeri alın dedik şimdi az önce dışarı koydu geri iki ayakkabıyı:)) nasıl bir kumpas bu yahu:)Onca zamandir inatla ayakkabilarinizi iceri almamaniz da takdire şayan
Ya biri cidden çekmiyor ondan yapıyor yada cidden 3 harfli olabilir insanlarla oynamayı seviyor musallat olmayi da yani dalga geçmek için denedimYok merdiveni silen drğil
. Yok dört harfli kedidir diye umuyoruz
Eh demekki karsi komsu yapiyorAlıyoruz alıyoruz da bazende kalıyor ya bu kapı önünde duran terlikti vs gibi..bide akşam karşı komşuya içeri alın dedik şimdi az önce dışarı koydu geri iki ayakkabıyı:)) nasıl bir kumpas bu yahu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?