esrarengiz bir olay

Belki de birileri dışarıda duran ayakkabılarınızdan rahatsız olmuştur, 2 aydır ayakkabıları içeri alın diye uğraşıyordur. Ama maşallah ısrarla dışarıda bırakmışsınız.

Evet bizde çocukken karşı binaya mandal atıyoduk adamlar kavgaya geldiler:))ama bizim iki aydır bir çocuk bu denli düzenli maytap geçermi bilmiyorum

Onca zamandir inatla ayakkabilarinizi iceri almamaniz da takdire şayan
Alıyoruz alıyoruz da bazende kalıyor ya bu kapı önünde duran terlikti vs gibi..bide akşam karşı komşuya içeri alın dedik şimdi az önce dışarı koydu geri iki ayakkabıyı:)) nasıl bir kumpas bu yahu:)

Yok merdiveni silen drğil
. Yok dört harfli kedidir diye umuyoruz
Ya biri cidden çekmiyor ondan yapıyor yada cidden 3 harfli olabilir insanlarla oynamayı seviyor musallat olmayi da yani dalga geçmek için denedim universite mi küçük bir yerde okudum orda hergün gariplikler olurdu bi an onu hatırladım

gece gece bilincli mi actiniz konuyu.neresi esrarengiz bu olayin.cinlerin işi gucu yok sizin ayakkabilarinizla mi ugrasacak.bu konuyu cok arastiran biri olarak soyluyorum boyle bos seylerle kafayi bulandirmayin.

Eh demekki karsi komsu yapiyor Ben olsam gece gider komsunun ayakkabilarini da getirir eve koyarim. Sabah arasin dursunlar Eh o kadar dedik iceri alin diye. Almazlarsa bunu yapmak gerek.

Çocuk olsa ayakkabilari en fazla 2dir bilemedin 3 kez degistirir sonra bıkar.
Kamera taktirin siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…