- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
30.12.2009 tarihinde Bağdat Caddesi'ndeki ESSE Erenköy'den yemek takımı aldım..teslimatla ilgili bi problem yaşamamak için (ben avrupa yakasında oturuyorum) Bakırköy şubesinde olup olmadıgını sordum sırf kendileri ürün satmak için hayır tek bir ürün kaldı dediler ordan da alsanız bir gün sonra ulaşır elinize dediler ertesi gün gittim Bakırköy şubesinde de aynı ürün mevcut..neyse yılbasından sonra ( ilk iş günü pazartesi) elimizde olucak vaadiyle ürünü aldık..salı günü aradım ürünü bugun araca teslim edicez size çarşamba perşembe ulaşır dediler..bana kesin bir gün ve saat vermelerini istedim..perşembe ulaşır saat veremiyoruz dediler..ve en son bugun aradığımda daha ürünü araca vermediklerini pazar günü akşam 6'ya kadar ulaşıcagını sölediler..ben 1 haftamı evde yemek takımı bekleyerek geçirdim ha şimdi gelicek ha şimdi gelir diye..sinir bozuklugu da cabası..
ürünü satarken bin bir türlü yalan ürünü ulaştırmada bin bir türlü yalan..ürünün iadesini yapın diorum onda da sorun..
siz siz olun esse'den teslimatlı ürün almayın..
klava:
ürünü satarken bin bir türlü yalan ürünü ulaştırmada bin bir türlü yalan..ürünün iadesini yapın diorum onda da sorun..
siz siz olun esse'den teslimatlı ürün almayın..