essimmm essimm

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
33.002
148.748
798
Merhabalar sorun degilde kafama takiliyor esimle gezmeye ciktigimizda gittigimiz yerlerde belli basli oturdugumuz cafeler filan vardir yada eve disardan yemek soyledigimiz esim en ufak kusurda artik gelmiyoruz artik burdan soylemiyoruz dedimi bitiyor olay caddebostanda lemanda oturmayi severdim oraya gidince bigun bi kusurlari oldu soyleniyodu adam telafi edelim filan dedi ama yok bidaha gitmedik hani hep yapiilsa tamamda bikerelik ufak biseyden ben okadarda rahatsiz olmadim ama gidemiyoruz yada sevdigim yerden yemek soylemiyorum hatalari oldu bikere diye mesela tavuk biraz dagilmis atti disari yemedi cok kizdi ben okadarda takilmiyorum ama dogru olanimi yapiyor sizce yoksa fazla mi takiyor ya ikna da edemiyorum

biraz inatçi demekki esiniz
ben olsam sen yeme der kendime gore siparis ederim :)
Yaptim suratini bi gorseydin yemek bogazinda kalir cafelerede zorla oturtamiyorum ki bidaha gelmicez dedigi yere adamlarinda oyle aman aman kusurlari olmadi hep olan biseyde degil ben rahatsz olmuyorum oysa

Bazı konularda ben de çok takığımdır.
Hoşuma gitmeyen birşey olduğunda protesto amaçlı bir daha gitmem kesinlikle.
Fakat bunu yapmam için ya beni hiç umursamamaları gerek serviste vs ya da yediğim şeylerden yenilmeyecek birşey çıkması gerek. Ki bu durumda zaten bir daha midem de almaz.

bidaha gitmemeyii anlarımda atmak nediryaa çok abartıyor çok sıkıcı bi durum yoktan yere enerji düşürüyor

Bazı konularda ben de çok takığımdır.
Hoşuma gitmeyen birşey olduğunda protesto amaçlı bir daha gitmem kesinlikle.
Fakat bunu yapmam için ya beni hiç umursamamaları gerek serviste vs ya da yediğim şeylerden yenilmeyecek birşey çıkması gerek. Ki bu durumda zaten bir daha midem de almaz.
Lemanda ben toparlanip kalkmistim masadan oda kalkti o ayrilmadan masaya nasi musteri alirlar bilmem neyim yere dustu diye kizdi gitmiyoruz :D yogundu baya ogun tamam hatada bidaha gidilmicek gibi gelmedi bana

bidaha gitmemeyii anlarımda atmak nediryaa çok abartıyor çok sıkıcı bi durum yoktan yere enerji düşürüyor
Aynen tavugu atti kediler yesin diye yencek gibi degilmis dagilmis diye ben yadirgamiyorum surekli olmadikca ve gozumr asiri batmadikca

Lemanda ben toparlanip kalkmistim masadan oda kalkti o ayrilmadan masaya nasi musteri alirlar bilmem neyim yere dustu diye kizdi gitmiyoruz :D yogundu baya ogun tamam hatada bidaha gidilmicek gibi gelmedi bana

Yok ya Hû, sebep olacak birşey değil bu.
Mekanlar yoğun olduğunda böyle hadiseler yaşanabilir.
Anormal bir durummuş, evet. :KK53:

Eve gelen sipariş tavuk dağılır patates yumuşar bunlar normal
restoranda yemekle ilgili bir sıkıntı varsa o anda çözülebilir
garsonla yada hizmet olarak kötüyse o zaman bir daha gitmezsin

Titizlikten ziyade kaprisli zannedersem.
Bir yakinim aynen böyle. Beraber yemeğe gittik. Ekmek iyi pismemisti yanlis hatirlamiyorsam
Garson degistirmek icin gec geldi. Bu da 'gelsin de kafasina atayim, gostercem gününü vs.' Diye yemekten kalkana kadar söylendi.
Arka masamizda bir bayanin da kolasi gec geldi. Tepkisi aynen su oldu "ayyy naptiniz ya?zaten cok kilo aldım son zamanlarda insallah getirmezler diye dua ediyodum."
Kihkihkih guldu yemekten kalkana kadar.
Hangi insan daha sempatik?
Sahsen o bayani sarip sarmalayasim geldi. O kadar sirindi ki :)))
Benum yakinim olan sahissa 'ben mukemmelim, o yuzden, zekiyim o yuzden erkeklerin ilgisini cekmiyorum' diye masallar anlatıyor.

benim esimde bana soylenir
bende biryerde hosuma gitmeyen birsey olsun birdaha gitmem....
hatta parasini odeyip yemeden kalktigimda olmustur....

Merhabalar sorun degilde kafama takiliyor esimle gezmeye ciktigimizda gittigimiz yerlerde belli basli oturdugumuz cafeler filan vardir yada eve disardan yemek soyledigimiz esim en ufak kusurda artik gelmiyoruz artik burdan soylemiyoruz dedimi bitiyor olay caddebostanda lemanda oturmayi severdim oraya gidince bigun bi kusurlari oldu soyleniyodu adam telafi edelim filan dedi ama yok bidaha gitmedik hani hep yapiilsa tamamda bikerelik ufak biseyden ben okadarda rahatsiz olmadim ama gidemiyoruz yada sevdigim yerden yemek soylemiyorum hatalari oldu bikere diye mesela tavuk biraz dagilmis atti disari yemedi cok kizdi ben okadarda takilmiyorum ama dogru olanimi yapiyor sizce yoksa fazla mi takiyor ya ikna da edemiyorum
Bikere herseyden önce dağıldı diye tavugu atip yememesi cok sacma ve büyük saygisizlik okdar aç insan varken disarda neticede nimet o atilmaz..içinden pis bisey cikar ozaman yemez anlarimm..bence eşinizin psikolojik sorunlari var bi doktora gostermenizi tavsiye ederim

Cok sacma yemegi hic bir insan buyukluk gostermemeli begenmiyorsa evde yemk yesin o kadar disarda ac insan varken yemegi atmak nedir ya esiniz tedavi olsun bence..

İnsanoğlu hata yapabilir, Biz de yemek sektorundeyiz, dogal olarak hata yapılabiliyor, geç gelmesi falan filan. Ama Allahtan bizim musterilerimiz sorun etmiyorlar..

Eşiniz hic mi hata yapmiyor? Ne iş yapıyor? Merak ettim doğrusu. .

Bikere herseyden önce dağıldı diye tavugu atip yememesi cok sacma ve büyük saygisizlik okdar aç insan varken disarda neticede nimet o atilmaz..içinden pis bisey cikar ozaman yemez anlarimm..bence eşinizin psikolojik sorunlari var bi doktora gostermenizi tavsiye ederim
Teshis koymani soylemedim pskolojik sorunluda degil bicok kadinin oyle koca var mi deyip inanamayacagi kadar iyi bir eştir benim esim evet bu konuda boyle bi takintisi var fazla sinirleniyor isini duzgun yapmayinca birileri ben daha ilimli hale nasil getiririm onu dusunuyorum sirf bu yuzden pskolojik sorunlu bi insan diyemeyiz okadar sorunlu insan varken

Back
X