- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi armenizmir
'' kız kıza görüşelim, erkeklerle rahat olmuyor. bol bol muhabbet ederız'' tarzında bişiler diyebılırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu zihniyetle senın ömrüm kocanın peşinde gezmekle geçerHmmm valla benim arkadasim hostes olsa ben hayatta kocamla ayni ortama sokmazdim.sen bence arkadasinin kocasi icin deilde sirf buyuzden bile bu aile gorusmelerini kaldirmalisin:)) valla erkeklere guven olmaz en iradelisine bile...
Aslinda demek istedigimi anlatamadim.kocamin pesinde tabiki kosmuyorum ama bazi seylere dikkat ediyorum ozellikle.yapacak olan tabiki herturlu yapar ama burnunun dibine sokmanin alemi yok diyorum.bu zihniyetle senın ömrüm kocanın peşinde gezmekle geçer![]()
Buarada hayirli dogumlar.RAbbim saglikla kucaginiza aldirsin insAllah..Aslinda demek istedigimi anlatamadim.kocamin pesinde tabiki kosmuyorum ama bazi seylere dikkat ediyorum ozellikle.yapacak olan tabiki herturlu yapar ama burnunun dibine sokmanin alemi yok diyorum.
ee diyelım güzel bir arkadasımız varAslinda demek istedigimi anlatamadim.kocamin pesinde tabiki kosmuyorum ama bazi seylere dikkat ediyorum ozellikle.yapacak olan tabiki herturlu yapar ama burnunun dibine sokmanin alemi yok diyorum.
Valla ben elimden geldigince biraraya getirmemeye calisirim.bu benim doģrum.tabiki size sacma gelebilir.erkek akli bizim gibi calismaz.bu babam icinde boyle kocam icinde her erkek icinde.mesela cok guzel olmayan ama boyle biraz cilveli olanlarida esimden uzak tutarim.ee diyelım güzel bir arkadasımız var
napıcaz, eve almayacagız mı?
valla ben öyle erkek aklına başlarım. evlılıkte güven çok önemlıValla ben elimden geldigince biraraya getirmemeye calisirim.bu benim doģrum.tabiki size sacma gelebilir.erkek akli bizim gibi calismaz.bu babam icinde boyle kocam icinde her erkek icinde.mesela cok guzel olmayan ama boyle biraz cilveli olanlarida esimden uzak tutarim.
Canim soyledigim yanlis anlasildi acik yazayim ozaman , hostesler guzel olur.ben esimi guzel olan bi arkadasimla ayni ortama sokmak istemem.cnku erkektir sonucta.hosteslere bisey soylemedimki.benim kuzenimde hostes..
Peki baska meslekten guzel bir arakdasiniz olunca ne yapiyorsunuz? Bence cok ayip bi dusunce ben arkadasimin beni guzelim diye esiyle bir arada bulundurmamak icin caba sarf ettigini duysam o arkadasimin bu ihtimali gozunde canlandirabilmis olmasindan dolayi aninda bitiririm arkadasligimi. Arkadaslarinizi cirkin mi seciyorsunuz? En sevdiginiz en cirkini mi? Ya esinizin kadinlarda hoslandigi baska bir durum cekici gelen bir hareket falan varsa ve bu en yakin arkadasinizda varsa?Canim soyledigim yanlis anlasildi acik yazayim ozaman , hostesler guzel olur.ben esimi guzel olan bi arkadasimla ayni ortama sokmak istemem.cnku erkektir sonucta.hosteslere bisey soylemedimki.benim kuzenimde hostes..
Canim soyledigim yanlis anlasildi acik yazayim ozaman , hostesler guzel olur.ben esimi guzel olan bi arkadasimla ayni ortama sokmak istemem.cnku erkektir sonucta.hosteslere bisey soylemedimki.benim kuzenimde hostes..
Selam kızlar hemen başliimm, çok sevdiğim çok yakın bi arkadaşım var. Onu kırmak üzmek hiç istemem burası cidden mühim. İkimiz de yeni evli sayılırız ve şimdiye kadar 2 3 kez eşli görüştük fakat aramızda çok ciddi kültür farkı var. Kimseyi küçümsemek istemem ama eşi lafının nereye gittiğini hiç umursamayan argo konuşan maço görünmeye çalışan biri. Benim eşim kadınlarla konuşurken özellikle çok hassasdır.bana eşimin bile hitap etmediği şekilde hitap ediyor kalk kız cay koy gibi mesela, aklınca espri yapıyor. Eşim çok bozuluyor ama benim hatırım için hep idare etti. Biz de bu eve yeni taşındık ve arkadaşım gelmek istediklerini söyledi. Daha önce defalarca biseyler uydurup ektim zaten, şimdi benden haber bekliyor ama benim gerçekten bi gece daha diken üstünde oturacak mecalim yok. Eşim yine idare eder ama artık o da etsin istemiyorum. Biz gündüzleri uygun vakitlerde görüşelim istiyorum eşleri işin içine katmadan bunu nasıl söyleyebilirim ??? Kırmamak kısmı önemli:/
Kalk kız cay koy hafif olanini yazdım diger cevaplarimda yazdiğımi bi oku vaktin varsa:) o ortamda cevap verse herşey biterdi arkadaşımı sevdiğimi bildiği için arada kaldı işte:/Valla açık açık söyle. Eşin böyle kelimeler kullandığı için benim adam biraz sinirli de. Sen tek gel canım de. Valla eşin beyefendiymiş, erkek biri bana kalk kız çay koy diycek, benim ki napar hiç bilmiyorum![]()
Evet başka çare yok gibi.. İşte canım durum böyle böyle demek çok gaddarca gibi hissetmistim.siz ya da eşiniz bu gibi durumlarda uyarmalı.
sonuçta tepki vermeyip direk görüşmek istemediğinizi söylemek bana pek hoş gelmedi.
arkadaşınızı kırmak istemiyorsanız bence çareniz kartları açık oynamak.
Evet başka çare yok gibi.. İşte canım durum böyle böyle demek çok gaddarca gibi hissetmistim.