• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşsiz görüşelim nasıl denir??

'' kız kıza görüşelim, erkeklerle rahat olmuyor. bol bol muhabbet ederız'' tarzında bişiler diyebılırsın

Hmmm valla benim arkadasim hostes olsa ben hayatta kocamla ayni ortama sokmazdim.sen bence arkadasinin kocasi icin deilde sirf buyuzden bile bu aile gorusmelerini kaldirmalisin:)) valla erkeklere guven olmaz en iradelisine bile...
bu zihniyetle senın ömrüm kocanın peşinde gezmekle geçer :KK66:

bu zihniyetle senın ömrüm kocanın peşinde gezmekle geçer :KK66:
Aslinda demek istedigimi anlatamadim.kocamin pesinde tabiki kosmuyorum ama bazi seylere dikkat ediyorum ozellikle.yapacak olan tabiki herturlu yapar ama burnunun dibine sokmanin alemi yok diyorum.

Aslinda demek istedigimi anlatamadim.kocamin pesinde tabiki kosmuyorum ama bazi seylere dikkat ediyorum ozellikle.yapacak olan tabiki herturlu yapar ama burnunun dibine sokmanin alemi yok diyorum.
Buarada hayirli dogumlar.RAbbim saglikla kucaginiza aldirsin insAllah..

ee diyelım güzel bir arkadasımız var
napıcaz, eve almayacagız mı?
Valla ben elimden geldigince biraraya getirmemeye calisirim.bu benim doģrum.tabiki size sacma gelebilir.erkek akli bizim gibi calismaz.bu babam icinde boyle kocam icinde her erkek icinde.mesela cok guzel olmayan ama boyle biraz cilveli olanlarida esimden uzak tutarim.

Valla ben elimden geldigince biraraya getirmemeye calisirim.bu benim doģrum.tabiki size sacma gelebilir.erkek akli bizim gibi calismaz.bu babam icinde boyle kocam icinde her erkek icinde.mesela cok guzel olmayan ama boyle biraz cilveli olanlarida esimden uzak tutarim.
valla ben öyle erkek aklına başlarım. evlılıkte güven çok önemlı
olmazsa zindana döner hayat her 2 taraf için.
arkadaş, dediğinde elbette eş dost yanında nasıl oturup kalktıgına dikkat etmelı, etmeyenın de amacı farklıdır
dogal olarak arkadaslıktan da gıder..

bende yakin bir arkadasimin esinden hic hoslanmiyorum ama taa bastan beri yani 7 sene once flort etmeye basladiklarindan beri..bunlar evlendi Allah mutlu etsin.
adam erkek mi 10 cocuk anasi osman aganin karisi mi belli degil.
herseye bi yorum herseye bi elestiri..
38 haftalik hamile arkadasimla oturmaya gitmistik evlerine,kizi gordu patlayacan kiz,emel bu kadar kilolu degildi ya kihkih diye salak salak kendince espiri yapti filan.
kendine donup baksa zaten 9 aylik hamile gibi got gobek ayri tarafta :63:
kimsede sesini cikaramadi,kiza bidaha yuklenince ben dayanamadim,hadi ondan insan yavrusu cikacak bi kac hafta sonra,senin iskembeden ne cikacak cok merak ediyorum dedim:KK53: sana yapismis kilolarda kuyruk yagindan hallice kusura bakma dedim :KK45: sesi tum aksam boyunca duyulmadi:KK70:
atara atar gidere gider yapmak gerek.

Dıșarda biryerlere gidin orda buluşalım deyin, belki adamın üslubu değișik olur

Canim soyledigim yanlis anlasildi acik yazayim ozaman , hostesler guzel olur.ben esimi guzel olan bi arkadasimla ayni ortama sokmak istemem.cnku erkektir sonucta.hosteslere bisey soylemedimki.benim kuzenimde hostes..

Bu kadar mı özgüvensiz birisiniz? Bütün güzel kadınlar da sizin kocanıza hasta zaten. Arkadaşımız güzel diye evimize almayalım mı? Güvenmediğiniz insanlarla nasıl ömür geçirip hayat arkadaşı oluyorsunuz merak ediyorum. Kaldırın böyle totolarını onların kaldırın.

Canim soyledigim yanlis anlasildi acik yazayim ozaman , hostesler guzel olur.ben esimi guzel olan bi arkadasimla ayni ortama sokmak istemem.cnku erkektir sonucta.hosteslere bisey soylemedimki.benim kuzenimde hostes..
Peki baska meslekten guzel bir arakdasiniz olunca ne yapiyorsunuz? Bence cok ayip bi dusunce ben arkadasimin beni guzelim diye esiyle bir arada bulundurmamak icin caba sarf ettigini duysam o arkadasimin bu ihtimali gozunde canlandirabilmis olmasindan dolayi aninda bitiririm arkadasligimi. Arkadaslarinizi cirkin mi seciyorsunuz? En sevdiginiz en cirkini mi? Ya esinizin kadinlarda hoslandigi baska bir durum cekici gelen bir hareket falan varsa ve bu en yakin arkadasinizda varsa?

benım basıma geldı 1 kere aynı sey
eşimde karına gucun yetmıyor benım esime mı güç gostermeye calısıyorsun dedı
ama dırek boyle degıl tabı espırı yapar gıbı sakaya vurdu :D o oldu bıdaha tekrarlamadı

arkadasınıza aman bosverelım eslerı rahat rahat sohbet ederız kız kıza de

Erkek dedigin misafiri isterse dunya guzeli olsun o gozle bakmaz. Misafir ev sahibine emanettir. Esinde de emanete hiyanet edecek bir karakter mevcut demek ki. Boyle biriyle nasil evli kalabiliyorsun anlatsana biraz. Ayrica kari koca cok pis bir zihniyetiniz var tam bulmussunuz birbirinizi.

Selam kızlar hemen başliimm, çok sevdiğim çok yakın bi arkadaşım var. Onu kırmak üzmek hiç istemem burası cidden mühim. İkimiz de yeni evli sayılırız ve şimdiye kadar 2 3 kez eşli görüştük fakat aramızda çok ciddi kültür farkı var. Kimseyi küçümsemek istemem ama eşi lafının nereye gittiğini hiç umursamayan argo konuşan maço görünmeye çalışan biri. Benim eşim kadınlarla konuşurken özellikle çok hassasdır.bana eşimin bile hitap etmediği şekilde hitap ediyor kalk kız cay koy gibi mesela, aklınca espri yapıyor. Eşim çok bozuluyor ama benim hatırım için hep idare etti. Biz de bu eve yeni taşındık ve arkadaşım gelmek istediklerini söyledi. Daha önce defalarca biseyler uydurup ektim zaten, şimdi benden haber bekliyor ama benim gerçekten bi gece daha diken üstünde oturacak mecalim yok. Eşim yine idare eder ama artık o da etsin istemiyorum. Biz gündüzleri uygun vakitlerde görüşelim istiyorum eşleri işin içine katmadan bunu nasıl söyleyebilirim ??? Kırmamak kısmı önemli:/

Valla açık açık söyle. Eşin böyle kelimeler kullandığı için benim adam biraz sinirli de. Sen tek gel canım de. Valla eşin beyefendiymiş, erkek biri bana kalk kız çay koy diycek, benim ki napar hiç bilmiyorum :D

siz ya da eşiniz bu gibi durumlarda uyarmalı.
sonuçta tepki vermeyip direk görüşmek istemediğinizi söylemek bana pek hoş gelmedi.
arkadaşınızı kırmak istemiyorsanız bence çareniz kartları açık oynamak.

Valla açık açık söyle. Eşin böyle kelimeler kullandığı için benim adam biraz sinirli de. Sen tek gel canım de. Valla eşin beyefendiymiş, erkek biri bana kalk kız çay koy diycek, benim ki napar hiç bilmiyorum :KK70:
Kalk kız cay koy hafif olanini yazdım diger cevaplarimda yazdiğımi bi oku vaktin varsa:) o ortamda cevap verse herşey biterdi arkadaşımı sevdiğimi bildiği için arada kaldı işte:/

siz ya da eşiniz bu gibi durumlarda uyarmalı.
sonuçta tepki vermeyip direk görüşmek istemediğinizi söylemek bana pek hoş gelmedi.
arkadaşınızı kırmak istemiyorsanız bence çareniz kartları açık oynamak.
Evet başka çare yok gibi.. İşte canım durum böyle böyle demek çok gaddarca gibi hissetmistim.

valla arkadaşlarla eşsiz görüşünce daha rahat oluyor biz arkadaşlarımla bunu keşfettik daha çok eğleniyoruz onlar olunca resmiyet daha ön sahfada oluyor. birde onlara mecbur hizmet ediyoruz rahat rahat konuşamıyoruz bile servis yapmaktan. Sizde arkadaşınıza böyle söylersniz

Evet başka çare yok gibi.. İşte canım durum böyle böyle demek çok gaddarca gibi hissetmistim.

eşin böyle böyle demek yerine.
bana böyle davranmasını istemiyorum deyin. ya da eşiniz üzerinden anlatın.
eşim bu tavırlardan rahatsız, daha dikkatli davranmasını istiyoruz deyin.

Back
X