Eşsiz görüşelim nasıl denir??

Esinizin iş dolayısıyla bu aralar geç geldiğini söyleseniz gündüz eşi ise giderken bıraksin arkadaşınızı

Kafanız çok güzelmiş sahiden.
Siz kocanızı güzel kadınlarla aynı ortama sokmamaya devam edin.
Kocanız pek de güzel olmayan biriyle sizi aldatırsa, aldatılmış da saymazsınız siz kendinizi eminim. Kadın çirkindi der affedersiniz...

Yalnız siz de hep eşiniz rahatsız olduğu için üzüldüğünü ima etmişsiniz ama eşinize gelene kadar başta sizi rahatsız etmesi gerekirdi bu sözlerin.

Hani sanki evli olmasanız ve bu çiftle yalnız görüşüyor olsanız çok da sorun etmeyeceksiniz adamın size karşı tavrını.

"Eşinin bana yönelik sözlerinden rahatsız oluyorum" deyin olsun bitsin. Eşini uyarmak arkadaşınıza düşer o noktadan sonra. Hala bir gelişme yoksa da kadın kadına görüşmeyi teklif edersiniz. Daha da olmazsa görüşmezsiniz. Eşini uyarmadığı gibi bir de haklı göstermeye çalışan arkadaşınız bu kadar çabayı bile hak etmiyor ya neyse...

Ben zaten çok sinir oluyorum da hani gerçekten değer verilmeyi hakeden bi arkadaşım olmasa hiç düşünmen, çok iyiliğini gördüm çok vefalıdır o sebeple ben çekerdim eşini bi şekilde, sevgiliyken de hep idare ettim. Ama benim eşim çok saygılı bi insanken onu herkesten önce düşünmen gerekiyor.

Ben şak diye söylerim. Arkadaşım seni seviyorum dostluğunu kaybetmek istemiyorum ama eşinin gereksiz samimiyeti eşimin ve benim aramı bozacak. Lütfen ya eşinle konuş ya da eşsiz görüşelim derdim. Gerçek bir arkadaş ise o da seni kaybetmemek için bunu dikkate alır. Değilse kaybetmemek için bu kadar düşünmene değecek birisi olmadığını anlarsın

haklisiniz biçok kişi aynı fikirde, ben çok mu kaba olur ki diye düşünüyordum insan objektif olamıyor olayın içinde olduğunda.

Yani ben olsam "valla senin kocanin konusma tarzi benim sinirlerimi tepeme cikariyo delleniyorum onu getirme kendin gunduz gel guzel guzel keyfimize bakalim" derim ama herkes diyebilir mi bilmem bu benim mizacim oldugu icin bana normal :d

Ya valla pess.herkes nekadar ozguvenli kadinlar olduk.sanirizki kimse aldatilmiyor.nyse herkesn akli kendinde kalsin.konu sahibesinin konusu ile ilgilenelim.ben sonra ayri bi konu acarim bununla ilgili.icinizdekileri yazarsiniz:))

Benim eşimde çok şaka yapan bir insandır daha doğrusu sevdiğine takılır teyzesine annesine bana falan ama 2 günlük tanıdığı kişiye kalk çay koy 'kız' demez şu kız şafınada illet oluyorum zaten.
Ben bazen takılmalarına müdahele etmişliğim vardır eşimin kimse rahatsız olmasa da olabilir hiç hoş değil böyle şeyler ama arkadaşınız bişey demiyor demekki.
Bide kalk çay koy kız dediğinde eşiniz karın koysun şakayla karışık deseydi ozaman böyle saçma espiriler yapamazdı

Son düzenleme:

Ooo kalk kız çay koy diyecek he? Açıkça böyle böyle hitap ettiği için eşinin çok bozulduğunu ve tatsızlık çıkmasından korktuğunu söyle. Kırılma seninle ilgili değil. Eşimi idare ediyorum sürekli ama ortamı bozacak bir cevap verecek diye korkuyorum de. Sakin ve sabırlıdır ama böyle lafları kaldıramıyor de. Yani umarım anlayışla karşılar. Adam sınırları aşmış.

Neden hic kiz kiza oturmuyoruz? hem dertlesiriz tarzi sozler soyleyin bence ve evet sinir bozucu katiliyorum

Olmadi dogrulukta ferah vardir iksiylee buda soylenebilir iletisim iyidir arkadsiniz esine munasip bir dille anlatir

Ben bu tarz mevzularda esimi olaya katıyorum.

Esim gec geliyo
Esim yorgun geliyo diyorum.
Musait degiliz diyin.
Baska yere davetliyiz diyin
Esim dinleniyo falan surekli bence bisiler diyin anlar o da.
Gerekirse acikca konusun.

Yani ben hem benim hemde esimin rahatsiz oldugu bi tiple görüsmezdim.

aynı şeyleri bende yasadım.sonuç suan kız arkadasımla dahi görüşmüyorum...

benım kız arkadaslarım eşli, eşsiz farketmez.. Rahat sohbet edemedıklerı ıcın zaten basbasa olmamızı ısterler hep..Esli olunca da bı koseye bız gecerız bı koseye onlar sadece yemek esnasında sohbet olur.. Bence arkadasınıza soyleyebılırsınız.. Sohbet etmek ıstedıgınız farklı konular oldugunu basbasa olmak ıstedıgınızı soyleyebılırsınız... Buna da alınmasın yanı..

Armen sonuç ne oldu, konuştun mu, bir sonuca bağlayabildin mi?

Armen sonuç ne oldu, konuştun mu, bir sonuca bağlayabildin mi?
:) kusura bakma yeni gördüm. Şöyle oldu o gün hiç konuşmadık. Birkaçgün sonra o aradı hiç birşey olmamış gibi havadan sudan konuştuk. Uzun konusuruz telefonda konu eşinin başka bir arkadaşının eşinin (biraz karisik oldu :) ) artık onlara soğuk davranmasına geldi ve x in ( kendi kocasindan bahsediyor ) konuşmalarından rahatsiz oluyormus kız dedi:) resmen önüme düştü konu, ya olabilir garipseyemiyorum çünkü x in konuşmaları bize de garip geliyo , y( benim eşim) istersen sen görüş tabi ki arkadaşınla ama beni çok muhatap etmezsen iyi olur dedi dedim. Anladı durumu çok bozulmadi bozulduysa da belli etmedi. O konuşmadan sonra bi kez daha aradı sıkıntı yok şimdilik çok görüşmeden idare ediyoruz. Ve ben hala asla bidaha esiyle görüşmeme konusunda kararliyim. Burdaki bayanlar da abartmadigimi onayladi netlestim yani. Xler yler idare edin karışık gibi epey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…