- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi armenizmir
-
Bi çok kez dedim fakat konuda da yazdığım gibi beyefendi maço ya hani:/ büyükşehirdeyiz aramiz da 1 saat falan mesafede o sebeple yalnız gidip gelmesine sıcak bakmıyormusGündüz görüşelim rahat rahat oturur dedikodu yaparız dersiniz. Muhtemelen akliniza gelmiştir. Neden denemediniz böyle bi cümleyi
Çok önemli, ama sonuçta herkesin eşi de kendisine en önemlidir dimi.işiniz çok zor... yani kırmadan da söyleseniz bir süre sonra anlaşılacaktır... bence böyle bir karar alıyorsanız arkadaşınızdan da uzaklaşma ihtimalini düşünün. sizin için çok önemli biri mi?
bu dereceye ne ara geldi ben de anlamadım ki zaten dediğim gibi max 3 kez bi arada bulunduk. Adamın tarzı böyle işte sorun da buArkadaşın ile konuş eşinin tavırlarından rahatsız olduğunu söyle belki arkadaşın eşine iyi bir ayar çekerrde sizinle laubali olmaz seni seviyorsa zaten kırılmaz aslında bu dereceyede gelmesini önlerdi diye düşünüyorum[
Çok önemli, ama sonuçta herkesin eşi de kendisine en önemlidir dimi.
Bi çok kez dedim fakat konuda da yazdığım gibi beyefendi maço ya hani:/ büyükşehirdeyiz aramiz da 1 saat falan mesafede o sebeple yalnız gidip gelmesine sıcak bakmıyormus.
Bu mantikli ama ben eşim de o adama katlansın istemiyorum. Mecbur kalırsam bunu da aklımda bulundurucam teşekkürler.Ayri odalarda oturabilirsiniz.sen hic o odaya girmezsin esin cay meyveyle ilgilensin.sende arkadasinla ilgilenirsin.haremlik selamlik
Diyo ya gercekten uyuz bi tip, sonuç olarak dünya iyisi bi insanı çıkartmak zorunda kalıcam hayatımdan sanırımBu ne ya..ne itici adam..iiiyyy nefret ederim bu tarz düsüncelerden..e o zaman bi kereligine daha bari gelsinler..ondan sonra da disarda ortak bi noktada bulusun disarda..cafede falan..ona da bi sey demez umarim beyimiz
Diyo ya gercekten uyuz bi tip, sonuç olarak dünya iyisi bi insanı çıkartmak zorunda kalıcam hayatımdan sanırım
SaolunBenim icin iyi bi arkadas cok önemlidir..herkesin yeri ayri oldugu icin onun da yeri baskadir hayatimda..üzüldüm durumunuza..
Arkadasiniz esinin bu maco tavirlarini nasil normal karsiliyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?