Estee lauder fondöten mi,MAC mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi helenic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

helenic

Ziyaretçi
merhabalar,
ben lancome photogenic fondöten kullanıyorum 1 yıldır.Gayette memnunum.opuyorumnanaktan
Şimdi bir tane farklı alayım yanına diyorum,öneriniz MAC mi,estee laudermı?

cildim karma ama kuruya dönük...
ayrıca kapatıcılığı yüksek olsun istiyorum.

Estee Lauder. individualist.i kullanmıştım ama bu tr.de yok galiba.ben dutty free.den almıştım...Gayet memnun kaldım. Ama bir double wear var sanırım,onu mu önerirsiniz yoksa MAC studiofix.mi?bayanssulusmile

Deneyen bayanlar önerinizi bekliyorum ;)olumunekankayizsmile

canım ben kapatıcılık konusunda m.a.c diyorum eğer cildin karma ise sivilce falanda yapmıyor kaydirigubbakcemile2 bunlar profesyonel zaten diğerleride normal kozmetiğe giriyo:hulya: istersen birde sana kryolan önerebilirim bilmiyorumkismile

canım ben kapatıcılık konusunda m.a.c diyorum eğer cildin karma ise sivilce falanda yapmıyor kaydirigubbakcemile2 bunlar profesyonel zaten diğerleride normal kozmetiğe giriyo:hulya: istersen birde sana kryolan önerebilirim bilmiyorumkismile

Hmm mac diyosun yani CADIARZU Kryolan günlük kullanımda ağır kaçar diye düşünüyorum...Onu porselen makyaj için kullanıyorlar sanırım bilmiyorumkismile

Hmm mac diyosun yani CADIARZU Kryolan günlük kullanımda ağır kaçar diye düşünüyorum...Onu porselen makyaj için kullanıyorlar sanırım bilmiyorumkismile

kapatıcılığın en yükseği diyelim ona... günlük kullananlarda var ama ıslak süngerle hafif sürüyorlar kaydirigubbakcemile2 bence o kadara gerek yok m.a.c işinizi görür ben size alternatif olarak söyliyim dedim bilmiyorumkismile karar sizin buyrunnnnnnnnn

canım bende Estee Lauder Double Wear diyorum kesinlikle olağanüstü doğal görünüyor ama yeterli süremelisin fazlasını sürmemelisin.Fiyatıda uygun heryerde 84 lira iken ben daha yeni aldım 70 tl ye gg den

arkadaslar bilmiyorum biliyormusunuz ama mac ve estee lauder zaten ayni firma cikisi ben gecen sene almanyada douglasda calisiyordum orada haliyle bazi sirlar aciklaniyor şakkıdı bunu paylasayim dedim.ayrica mac de vardi calisdigim yerde arada ben de kullandim pudrasina gelince fondöten ile birlikde kullaninca acayip birikme yapiyor cilde cünki studio fix zaten yogun kapatici özellikli bide altina fondöten sürünce iyice bir tabaka olusuyor.bir sencenek yapmak lazim ya pudra kapatici olmasi gerek yada fondöten delikafadulden

Tupenga; evet her iki firmada ELCA markasına ait, onu mu demek istediniz aynı çıkışlı derken onu kast ettiniz sanırım? MAC'in herşeyi bana göre mükemmel ama fondoten deyince kesinlikle Estee Lauder daha iyi bence...

mac bende yenı aldım cok guzel benım cıldım kuru nemlendırdı cıldımde cok hos durdu

estee lauder diyorum bebek gibi yapıyor cildimi ..mac inde studio fix pudrası var birikme yapıyor pek begenmedim ama fondoteninide denicem ama estee kadar memnun kalcagımı düşünmüyorum

Back
X