Eşten ayrıldıktan sonra mutsuz halden Nasıl kurtulurum

Mavi siyah

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
842
908
23
42
Eşimden ayrı yaşıyorum çalışıyorum ,işim gücüm var şükür ama duygusal biriyim bu yüzden yaşadıklarımdan çok incindim .mutsuz ve kötü günlerimi atlatıp kendimi değiştirip geliştirmem ve kendimi iyi hissetmem lazım ,benim daha iyi hissetmem ve kendimi geliştirmem için ne gibi değişiklik yapmalıyım yardım edin lütfen

Bol bol çalışın, kendinizi işe verin.
Çok yorulunca insan unutuyor bir çok derdini.
Bol bol dua edin.
Çıkabiliyorsanız arkadaşlarınızla gezin.
Ben yalnız kalmayı tercih etmiştim.
Eğer zorlanırsanız mutlaka psikolog yardımı alın.

İmaj değişikliği yapın. Yeni saç yeni kıyafetler eski günleri geride bıraktığınızı hissettirir.
Spora gidin, fit kalın kendinize güveniniz gelsin.
Haftasonu küçük geziler yapın, fotoğraf çekin.

Ben evliyim ama sanirim yasadigim kotu gunleri dusunurdum ise calismaya verirdim kendimi ve kurtulduma sukrederdim..sanirim ozluyosun esini

Klasik ama zaman..

Bu zamanı kısaltmanın yolu da kendinize bir "amaç" belirlemek ve onunla meşgul olmak. Her türlü olabilir bu amaç, siz seçin

Kurslar çok iyidir. Bu konularda. Kursa git çevre edin farklı insanlar tanı. Çok sevdiğin istediğin bişey yok mu? İsmek te ücretsiz bir sürü kurs var. Dene havan değişir

Sabır herşeyin ilacı derler sabırla dua ederek bu hayata bidaha gelmiceğini düşün yaşadıklarımız hepsi insanlar için iyi yada kötü pozitif düşün pozitif olsun

Kesinlikle imaj değişikliği şart. Bir nevi o eski halinizden kurtulmanın başlangıcı.
Vaktinizi alacak aktiviteler de şart. Kurs olur, turlar olur, zevkinize kalmış.
Bu günler geçecek ve rahata kavuşacaksınız emin olun.

Nasıl bi imaj değişikliği mesela en iyisi kuaföre gidip danışmak zayıfım ama yine de spor yapmak daha da güzel olmak kendime bakmak gibi yakın arkadaşlarımla gezmek hayatım okullarda geçti kursun faydası olur mu bilmiyorum ama yemek ve pasta kursu başka ne olabilir bilemiyorum kendimi çok iyi seviyeye getirmek istiyorum onu unutmak istiyorum çok acı çektim incindim ama başka neler yapmalıyım Nasıl d ğişiklikler

Ama onu hatırlatacak şeylerden uzak duruyorum film falan izlemiyorum çok severdim artık bıraktım aklıma geliyo duygusal dizi yada filmlerde başka neler yapmalıyım hemen yarın başlıycam kendimi değiştirmeye

Ama onu hatırlatacak şeylerden uzak duruyorum film falan izlemiyorum çok severdim artık bıraktım aklıma geliyo duygusal dizi yada filmlerde başka neler yapmalıyım hemen yarın başlıycam kendimi değiştirmeye

Enstrüman kursu

Ayrıldıktan sonra borçları üzerime yıkıp gittiği için hesaplı birşeyler yapmalıyım Çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…