- 4 Mayıs 2016
- 3.010
- 8.194
- 158
- 28
- Konu Sahibi RickandMorty
-
Ooo işin çok zor.yaşadığı yerden vs olduğunu düşünmüyorum düşünce yapısıyla ilgili bu isterse İstanbul lu olsun ama gerçekten bu kişiyle evlilik çok zor olur ilerde çalışacaksın herşeye yetişemeyeceksin yorgun geleceksin hiç mi yardım etmeyecek.izin konusunda herkes farklı düşünür mesela eşim gideceği yeri haber verse yeter güvenim sonsuz, benim istediğim plan yapmadan önce yalnızca haberimin olması. bende ona sormam mesela biryere giderken haberdar etmem yeterlidir yetişkin insanlarız evli de olsak hala bir bireyiz.Merhabalar kızlar,
Benim uzun süreli ciddi bir ilişkim var, evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak kültür farkından mı nedendir (ben ankaralıyım beyimiz urfalı) bazı konularda o kadar çatışıyoruz ki.. En son dün geceki 3 saatlik tartışmamızın sebebine gelecek olursam
Neymiş efendim ben bir yere giderken "gidebilir miyim" diyecekmişim o sadece haber verecekmiş. Ben o evde yokken de izin alacakmışım. Belki basit bi konu ama Bu gibi ataerkil düşüncelerinden bazen çok rahatsız oluyorum. Tamam bi "miyim" demek benim için o kadar zor değil ama mesele düşünce yapısı. İçinde böyle bastırdığı ama ara ara günyüzüne çıkan bi barzo var resmen. İkimiz de tıp okuyoruz ikimiz de doktor olacağız bu neyin kafası anlamıyorum ki.
İlişkinin başından beri o kadar zorlandım ki, hakkını yememek lazım yine de çok değişti ( ev işlerine elimi sürmem diyordu beraber yapmaya ikna ettim vs vs) anlayacağınız bu yine iyi hali ama bilmiyorum , çok seviyorum ama bazen çok korkutuyor bunlar beni.
Mesela bir başka gün de ölüm kalımlık bi durum olmadıkça çocuğumuzun altını değiştirmeyeceğinden bahsetti yine tartıştık.
Kızlar bi fikir verin ben ne yapayım bu adamla ya?
Merhabalar kızlar,
Benim uzun süreli ciddi bir ilişkim var, evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak kültür farkından mı nedendir (ben ankaralıyım beyimiz urfalı) bazı konularda o kadar çatışıyoruz ki.. En son dün geceki 3 saatlik tartışmamızın sebebine gelecek olursam
Neymiş efendim ben bir yere giderken "gidebilir miyim" diyecekmişim o sadece haber verecekmiş. Ben o evde yokken de izin alacakmışım. Belki basit bi konu ama Bu gibi ataerkil düşüncelerinden bazen çok rahatsız oluyorum. Tamam bi "miyim" demek benim için o kadar zor değil ama mesele düşünce yapısı. İçinde böyle bastırdığı ama ara ara günyüzüne çıkan bi barzo var resmen. İkimiz de tıp okuyoruz ikimiz de doktor olacağız bu neyin kafası anlamıyorum ki.
İlişkinin başından beri o kadar zorlandım ki, hakkını yememek lazım yine de çok değişti ( ev işlerine elimi sürmem diyordu beraber yapmaya ikna ettim vs vs) anlayacağınız bu yine iyi hali ama bilmiyorum , çok seviyorum ama bazen çok korkutuyor bunlar beni.
Mesela bir başka gün de ölüm kalımlık bi durum olmadıkça çocuğumuzun altını değiştirmeyeceğinden bahsetti yine tartıştık.
Kızlar bi fikir verin ben ne yapayım bu adamla ya?
Ben pek olurunu görmedim. Bir ilişki için emek verilmeli kabul ama bu şekilde temel haklarınız için bu kadar mücadele etmeyi doğru bulmuyorum. Yol yakınken dönün dicem ama bunu ilişkinizin başlarında yapmalıydınız bence.
Bir de nacizane bu adam ev işlerini yapmaya falan ikna olmamıştır. Bir çok örneğini gördüm köprüyü geçene kadar bu şekilde davranıyordur. İnsanlar çok zor değişir. Yarın bir salata yapar çok iş yaptım sanır siz üzülürsünüz.
Bir de bu adam böyleyse ailesini düşünmek istemiyorum. Ve evlilik iki insan arasında değil iki aile arasında olur.
Ev isi konusunda anlasmissiniz ama evlenmeden bunu goremeyeceksiniz. Yuksek ihtimalle tabii ki yardim etmeyecek.
Ne doktoru olacaksiniz bu arada? Doktordan ayip olmaz sonucta, hastanin her kotu halini bilir. Minnacik cocugun kakasindan mi tiksinmis, peh pehpehehh..
Yani ama ev işi o yapmazsa bende yapmam diye düşünüyorum, kendimden bu güne kadar hiç ödün vermedim ki,
Okumakla adam olunmuyor tür 4521462.
Canım şuraya gidiyorum buraya gidiyorum diye haber vermek normal ama izin almak ne demek.
Annenden babandan bile izin almıyorsundur o kim oluyor?
O ev işlerini yapmaya ikna ettim dediğin şey var ya o tırt canım hiç umutlanma derim.
Aynı şekilde bende saydım, ama yok her şeyi yaparım onu yapamam diyor. Bi konuda da sen ödün ver kendinden diyor. Bilemiyorum çozuk mevzusunda orta yol bulamadık
Yani ama ev işi o yapmazsa bende yapmam diye düşünüyorum, kendimden bu güne kadar hiç ödün vermedim ki,
Erkek adam bez değiştirmez kafasında. Annesinden babasından gördüğü bu şekilde hep. Hatta ben kucağımda taşımam diyordu öyle bi tersledim ki arkasında duramadı fikrinin. Ama tek tek de yontamam ki her konuda ..şimdi şu da önemli. Misal bir obsesifliği vardır, bebek kakasına dokunamıyordur tamam yapmasa da olur. Ama bunu erkeklikle ilgili bir durum olarak algılıyorsa, erkek adam bez değiştirmez gibi bir algısı varsa ters.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?