eşten soğuma yardım edermisiniz?

Jane87

Boşver görme duyma düşünme...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
122
60
98
38
Merhaba ben 2.5 yıllık evliyim. Severek evlendim işine ailesine hiç önem vermedim sadece aşık oldum ve evlendim. Aşk bitmedi ama artık sevgiye dönüşecek sanırım. Fakat sorun şuki aradan geçen kısacık zamanda işten ve aileden oluşan sorunlardan dolayı eşimden biraz soğudum ona artık eskisi gibi aşık değilim. Bu durum cinsel hayatımıza da yansıdı tabiki. Ona belli etmemeye çalışıyordum geçer diye tahmin etmiştim ama geçmedi bir yandan da ona karşı suçlu hissediyorum kendimi. Eşim bana karşı eskisi gibi aşık olduğunu söylüyor. Hayatımı düzeltmek istiyorum sizce ne yapabilirim ayrılmak istemiyorum..

sorunlarınızı konuşun ve soğuma konusunda uzaklaşabilirseniz biraz uzaklaşın eğinizden başka bir akrabaya kafa dağıtmaya gidin o zmn anlarsınız aşık olup ya da sevip sevmediğinize çünkü ben eşimden bazen soğudum gibi hissediyorum ailesel sorunlarda etkili tabi ama ondan biraz ayrı kalayım ne kadar sevdiğimi ve kaybetmek istemediğimin farkına varıyorum

Merhaba ben 2.5 yıllık evliyim. Severek evlendim işine ailesine hiç önem vermedim sadece aşık oldum ve evlendim. Aşk bitmedi ama artık sevgiye dönüşecek sanırım. Fakat sorun şuki aradan geçen kısacık zamanda işten ve aileden oluşan sorunlardan dolayı eşimden biraz soğudum ona artık eskisi gibi aşık değilim. Bu durum cinsel hayatımıza da yansıdı tabiki. Ona belli etmemeye çalışıyordum geçer diye tahmin etmiştim ama geçmedi bir yandan da ona karşı suçlu hissediyorum kendimi. Eşim bana karşı eskisi gibi aşık olduğunu söylüyor. Hayatımı düzeltmek istiyorum sizce ne yapabilirim ayrılmak istemiyorum..
Yanlış anlamada neden kendini suçlu hissediyosun

seni anlıyorum aslında bir süre bende aynı seylerıhısettmek ıcındua ettım Allahım içimi soğut sevmeyeyım ıstemeyeyım o zaman verdıgı sıkıntıya katlanması daha kolay olur sandım hergun dua ettım sevgısını al ıcımden dıye.ve sımdılerde hersey duzeldı hıcbır sıkıntım derdım yok ama gel gelelım ıcımden sevmek de gelmıyor.İnsan ettıgı dua ya bıle dıkkat etmelı.

Back
X