Estetiğe karşımısınız kızlar ?

bilemedim ki:44:

yani aslında bakarsak artık ameliyatlar çok başarılı...özellikle burun...

ben karşı değilim...

bilemedim ki:44:

yani aslında bakarsak artık ameliyatlar çok başarılı...özellikle burun...

ben karşı değilim...

bende değilim burnumu yaptırdım mesela. ama bazı insanlar doğal güzellikten yana. gerçi iyi doktorlar doğal görüntü verebildikten sonra sorun yok bence ))

kime oldun sen canım ..memnunmusun?

bende olmayı düşünuyorum aslında ama bakalım...
yaşım ilerleyince de maddi durumum yerinde olursa herşeye açığım...

gerekiyorsa karşı değilim dişleri çene yapısı bozuk olan arkadaşlarım vardı ameliyat oldular hem kendine güvenleri geldi hemde çok güzel oldular bence hem sağlık hemde görünüş açısından gerekliyse estetik yaptırmak gerekir ama bu kadar pahalı olmasa daha iyi olur

En güzeli doğal güzellik olsada aşırı olmamak şartıyla olumsuz bakmıyorum tam tersine olumlu yanları çok fazla, keyfi değilde kısaca psikolojik ve fizyolojik olarak iyileşme olarak görüyorum. Bende belki ilerde yaptırabilirim:))

estetik konusunda hiçbi zaman büyük konuşmam bazen doğallıktan yana olsam da, hepimiz aslında birbirimizle yarışıyoruz kızlar güzel bi hatun görünce yaaaaa bende yapmalıyım diyoruzzz :)) ve şuan tıp o kadar ilerledi ki ağrısız dikişsiz her türlü ameliyat yapılır hale geldi :) insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı bence :) ben burda o kadar insan gördüm ki estetik ameliyat olan hiç bilmezdim bu kadar insanın estetik ameliyat olma isteğini, sadece ünlüler flan oluo sanmıstım:)))

ben geçen sene 5000tl ye yaptırmıştım. kredi fln çektim ya düşüniyodum hatta arabamı alsam burnumumu yaptırsam, yok yok dedim burun tam suratımın ortasında, ve güzel her zaman 1-0 önde, önce ben dedim

sen nereni yaptırmayı düşüüyosun ? nereni neereennniiii ? (banu alkan)

aramızdaki o saçma yarışı yaratan varlıklar aptal erkekler malesef. ay adriana limanın gögsü güzel, ay hülya avşarın burnu güzel, bi bakıyosun kendine burun eğri meme küçük. giriyosun komplexe.. yoksa dünyada sırf kadınlar olsa bütün gün birbirimize iltifat eder dururuz ))

5000 tl çok iyi para tanıdığımızın kızının çift çene ameliyatı olması lazım bu zamana kadar estetik falan diye karşı çıkmışlar allah vergisi falan katlanacaksın diye kız 35 yaşında şimdi kendi yaptıracak para biriktiriyor kısmetide çıkmadı hiç ağız yapısı köü olduğu için böyle durumlarda estetik olmak bence gerekli

çift çene ameliyatıda nedir ? ewet malesef erkekler sadece we sadece güzelliği önem weriyolar evlenincede evi çekip çevirmeye. bu kadar basit. inş kısmeti çıkar kızcağızın ve hayal ettiği çeneye kavuşur.

sen nereni yaptırmayı düşüüyosun ? nereni neereennniiii ? (banu alkan)
ilk olarak dudaklarımı yaptırmak isterdim alt dudağım iyi üst dudağımda daha dolgun olabilir:) Burnumda biraz törpülense fena olmaz üstten Şimdilik bu kadar yaşla birlikte yaptırmak istediğim şeyler artabilir:))

Karşı değilim zaten haddime de değil.
Burada estetik yaptırıp çok güzel sonuçlara ulaşan bayanlarımız var.
Ama ben yine de Allah'ımın gücüne gideceğini düşünüyorum.
Çünkü Allah herkesi en güzel haliyle yaratmıştır.
Ne bileyim onun yarattığını beğenmemek gibi geliyor bana..:26:

25-30 yaşında yetişkin bir kadının erkek memesi gibi memeye sahip olması onun en güzel halimidir şimdi sizce? nasıl ki fizyolojik rahatsızlarda kalkıp doktora gidip ilaç kullanmak ameliyat olmak ne kadar doğalsa allahın yarattığına mudahale olmuyorsa iyileşmek için doktordan yardım alınıyorsa, estetik ameliyatlarıda aynıdır ruhsal sağlığı etkilemektedir o da hastalık olarak görülmelidir.. ihtiyacı olanda yaptırsın gerçekten ihtiyacı varsa, kişiyi mutlu edecekse..

Bence yerinde ve dogru kararlarla yapilmis tum estetik ameliyatlar hayatınıza artı katar:) yeter ki abartmayın

Sanki ayni doktorun elinden cikmis fabrikasyon tipler vardi iste onlar insanı estetikten soğutuyor bence

Evet en güzel halidir..
Allah öyle istemiştir ve öyle olmuştur.
Belki de onun sınavı odur.
Ayrıca bu peygamberimizin dediği..
Şahsi bir şeye kalmamış yani.
Karşı değilim dedim görüşümü bildirdim.
Siz neden muhalefet oluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…