Estetigin cok yaygin olmasi moralimi bozuyor

Artik herkes yaptiriyor, imkanı olan yaptirsin tabii. Bakimli olmak güzel ancak bazen bir arkadaş veya komsu grubu aynı dr a gidip aynı tongadan çıkmış gibi oluyorlar o çok komik duruyor. Isinin ehli uzmanlara, yüz hatlari ve kisi genel itibariyle doğru analiz edilip müdahale edildiginde fresh bir goruntu oluyor. Yasim 33, yavaş yavaş ben de dolgu, botóx olaylarina merak saldim ama su an kalin, yer etmiş kirisikliklarim, herhangi bir cilt problemim yok o yüzden acele etmiyorum. Tabii kirisikliklar kalıcı hale gelmeden ufak dokunuslar yaptiracagim. Üst dudagim ince mesela oraya hafif bir dolgu güzel olur ancak ölçü kacacak da o komik buldugum tipler gibi olacagim diye yaptiramiyorum. Iyi bir dr bulmak şart

Artik herkes yaptiriyor, imkanı olan yaptirsin tabii. Bakimli olmak güzel ancak bazen bir arkadaş veya komsu grubu aynı dr a gidip aynı tongadan çıkmış gibi oluyorlar o çok komik duruyor. Isinin ehli uzmanlara, yüz hatlari ve kisi genel itibariyle doğru analiz edilip müdahale edildiginde fresh bir goruntu oluyor. Yasim 33, yavaş yavaş ben de dolgu, botóx olaylarina merak saldim ama su an kalin, yer etmiş kirisikliklarim, herhangi bir cilt problemim yok o yüzden acele etmiyorum. Tabii kirisikliklar kalıcı hale gelmeden ufak dokunuslar yaptiracagim. Üst dudagim ince mesela oraya hafif bir dolgu güzel olur ancak ölçü kacacak da o komik buldugum tipler gibi olacagim diye yaptiramiyorum. Iyi bir dr bulmak şart
Canım aslında botoksu kırışıklıklar çıkmadan yaptırmak gerekiyor. Abartmadan minik yaptırınca fresh bir görüntü oluyor. Ama eğer erken buluyorsan mezoterapi yaptırabilirsin.

Ben herhangi bir sağlık sorunu olmadığı halde ya da aşırı bir durum olmadığı halde estetik yaptırıp duran kişilerin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum
Kendimizde kusurlu bulduğumuz şeyleri Sürekli düzeltmeye çalışıyoruz. Belki kusur olarak görmesek bile çevremizde estetik olanları gördükçe kusurlu buluyoruz. Eskiden güzel bulduğum kadınları şimdi başka görüyorum. Çirkin vasat geliyorlar. Bu da üzüyor. Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.

Estetiğe karşı değilim.
Hatta kısa zaman içinde bende bazı uygulamalar yaptıracağım.
Yaygın olması insanları neden rahatsız ediyor anlamıyorum? Yaygın sonuçta zorunlu değil ki?
Cünkü dogal olarak guzel olanlari bile hazmedemiyorlar, kesin estetikli diyorlar.

Julia roberts dogal olarak yaslanicam dedi, oyle de yapiyor.
Bizde de onge onpirincci saclarini boyamadi olay oldu, sonra herkes alisti.

Estetigi tercih etmek kadar etmemek de normal, maddiyattan bagimsiz olarak.

Ben de saclarimi boyamiyorum uzunca zamandir, ozgeye de bolca dua ediyorum, biraz bu durumun normallesmesine katkida bulundugu icin 😃 bu yaz saclarimi herkes cok begendi, sana gidiyor bu tarz ayni izge gibi didiler 🤪

Velhasili acele karar verme, dinlendir. Sonra istersen yaptir istersen yaptirma, buyuk mesele degil baskalari icin, 3 5 dedikodu malzemesi o kadar

Back
X