Kızlar çok fena burnuma takmış bulunmaktaym. Eşim güzel nesi var diyo ama ben her fotoğrafta aynaya baktığımda orda takılıp kalıyorum estetik yaptırsam günahmı acaba bilgisi olan varmı
Günah mı kısmını buraya yazana kadar internette araştırsanız zaten karşınıza bu konuda pek çok bilgi çıkar. Burada alacağınızdan daha güvenilir bilgiler hemde.
Günah mı kısmını buraya yazana kadar internette araştırsanız zaten karşınıza bu konuda pek çok bilgi çıkar. Burada alacağınızdan daha güvenilir bilgiler hemde.
Olumlu ya da olumsuz yorumlar var.Dövme yaptırmak konusunda ki gibi.Seksi olmak dikkat çekmek için yaptırılırsa,verilen şekli şemali beğenmeyip istediğin şekle sokmak günah diyor.Bazıları da ruhsal olarak boşluğa düşüp durmadan bu konuyu düşünüyorsanız ve şükür etmeyi unutacak kadar takıntı haline geliyorsa yani ibadetlerini yapacağınız zamanı kafanızda bu sorunla savaşmaktan ibadeti tam olarak yerine getiremiyorsanız yaptırın ve şükredin diyorr
Sağlık problemi yaşatıyorsa yaptırılabilir,güzellik uğruna yapılıyorsa günah.Demek oluyormuş ki haşa sen beni güzel yaratmamışsın beğenmedim ,ben başımın çaresine bakayım
Kızlar çok fena burnuma takmış bulunmaktaym. Eşim güzel nesi var diyo ama ben her fotoğrafta aynaya baktığımda orda takılıp kalıyorum estetik yaptırsam günahmı acaba bilgisi olan varmı