Estetik ameliyat sonrası gülüş ve gözlerin şeklinin değişmesi

Cnm benim 2 sene olacak Ekim ayında. Burun dudak arası mesafe biraz uzun olan kişilerin burnu yapılınca çok az daha uzuyor. Ağzını serbest bırakarak araladıpında üst dudak dişlerini tamamen kapatıyorsa düzelmez. Ben de ilerde üst dişlerimi yaptıracağım. Biraz da göz alışması ile alakalı. Mesela Burun dudak arası mesafesi zaten kısa biri Burun yaptırsa onda öyle bir sorun olmuyor. Estetik açıdan sadece diş etlerini kapattıysa bu iyi bir şey güldüğün zaman diş etlerin görünmesi güzel bir oran değil. Benim gülüşüm çalınmış gibi hissediyorum. Çünkü güldüğümde dişlerim çok iyi görünürdü ama estetik sonrası üst dudak sarktığı için şimdi zor görünüyor. Yani çok gülünce görünüyor tabi ama şuan rahatsız olduğun gibi ben de rahatsız oluyorum gülüşümü saklıyorum.
Cok tesekkur ederim canim, peki acik ameliyat mi olmustun? Nasil islemler yapilmisti burnuna?

Merhaba kizlar 6 gun once burun estetigi oldum, acik ameliyatti. Kanatlardan da kesildi. Ilk iki gun yuzum daha sisti, ozellikle yanaklarim. Simdi sisler azaldi, yani disaridan bakanlar farkedemez ama ben yanaklarimda sislik hissediyorum uyaninca. Kalin derili burnum var ve burun ucum tas gibi su an. Sorun su, ameliyattan sonra gulusum bozuldu. Gulunce hafifce disetleri gozuken bir insandim ve simdi ust dislerimin yarisi gozukmuyor ve gulerken dudagim yukari kalkar bayagi kalin dururdu, simdi ipincecik oldu, gulerken yukari kalkmiyor. Zaten tam olarak gulemiyorum, agzim aciyor. Bu durum gecici midir kizlar? Geciciyse ne kadar surede gecer? Yasayanlar cevap yazarsa cok memnun olurum.
Bende suan araştırma yapıyorum çene ameliyatı sonrası kabusa dönen durum hem dişlerime guvenecek yer bulamadım hemde burna benımde burun kanatlarım genısledıgı ıcın zenci gibi napcagımı bilemiuorum

Canım benim 20. günden sonra falan dudaklarim, tamamen düzeldi. Yan kanatlar dikişler geriyordu, o da 2. Ay gibi düzeldi. Benim 10 gün sonra 3 ay dolacak.

Ben de ilk yaptırdığımda gözlerimin arasında çok boşluk vardı ve yuvarlaklaşmıltı gözlerim çok çirkin hissediyordum gülüşüm de yamuklaşmıştı her gün fotoğraf çekip kontrol ediyordum pişmanlık noktasına gelmiştim. 3 ay sonra kendiliğinden değişip güzelleşti kimse meal etmesin muhakkak düzeliyor 👍

Ben de ilk yaptırdığımda gözlerimin arasında çok boşluk vardı ve yuvarlaklaşmıltı gözlerim çok çirkin hissediyordum gülüşüm de yamuklaşmıştı her gün fotoğraf çekip kontrol ediyordum pişmanlık noktasına gelmiştim. 3 ay sonra kendiliğinden değişip güzelleşti kimse meal etmesin muhakkak düzeliyor 👍
canım cevap için teşekkürler ancak suan tam 3 ay olmasına tam 15 gün kaldı ama hala geniş ve büyük gözle görülür iniyor evet ama tam inmiyor

Back
X